Ne tür sınavlara girebilirim ?

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ne tür sınavlara girebilirim ?
Arkadaşlar şu anda bir fabrika da Çalışıyorum. Hayat Gerçekten zor. Ekmek parası kazanmakta öyle.

Kpss 71

Bilgisayar programcılıgı ve web tasarım sertifikam var.

Adobe flash player, html web tasarım, photshop bilgim de var.

On parmak sertifikam da var.

Ben bunları nasıl değerlendirebilirim ? Önümüzde ki günlerde hangi tür sınavlara girebilirim ?

Ayrıca imam hatip lisesi mezunuyum Ve şu anda açıktan ilahiyat okuyorum 1. Yıl bitti 2. Sınıfa geçtm kismetse

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Sertifikaların gayet iyi gibi geldi,daha iyi bir iş sahibi olabilirsin sanırım.

ozakin70

ozakin70

Üye
Bu sertifikalar iyi yani hic yoktan iyi bi yazilim dili bilseydin C, C+ vs seni kaparlardi elindeki sertifikalari simdi herkes aliyor Allah yardimcin olsun

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bu sertifikalar iyi yani hic yoktan iyi bi yazilim dili bilseydin C, C+ vs seni kaparlardi elindeki sertifikalari simdi herkes aliyor Allah yardimcin olsun

aslında C# C+ dillerini az çok biliyorum. Hani üstünde dursam eminim iyi yerlere gidebilirim. Bu tür şeylere hevesim var çünkü. Web tasarımı kendim öğrendim kimse birsey göstermeden. Ama Is hayatına atılınca diğer şeylerde Kendini geliştiremyor insan.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Allah yardimcin olsun...

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim web tasarım hocam profesyonel programcı idi karadeniz teknik üni de derece yapmış ama iş bulamamış tr de programcılık diye bir meslek yok istihdam yok istediğin kadar dil bil genede bulamazsın kolay kolay Hocam c+ c# ı adı gibi biliyordu ama sonra site işine başlamak zorunda kalmış. Bende ihl okuyorum bırakıcam ilahiyat okumanın sana bir faydası olmaz iş bulamazsın hele 2yıllıksa çöp 4 yıl mezunları iş bulamıyor Bende weble uğraşıyorum serbest olarak arada iş geliyor tabi üç beş ama nereye kadar.

Web Designer

Web Designer

Üye
Kendini geliştirmeye bakmalısın.Web tasarımla iş bulabilirsin ama sadece bununla kalmaman gerekiyor.İşe web tasarımla başlayıp pratiklik kazandıktan sonra Grafik tasarıma yönelebilirsin bence.Yazılıma da yönelebilirsin ama yazılım çok geniş bir alana sahip hep çalışmak hep bişeler üretmek ve öğrenmek zorundasın.Bence biraz araştır,pc kitaplarını oku denemeler yap sonra hangisini yapabileceğine karar ver.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Benim web tasarım hocam profesyonel programcı idi karadeniz teknik üni de derece yapmış ama iş bulamamış tr de programcılık diye bir meslek yok istihdam yok istediğin kadar dil bil genede bulamazsın kolay kolay Hocam c+ c# ı adı gibi biliyordu ama sonra site işine başlamak zorunda kalmış. Bende ihl okuyorum bırakıcam ilahiyat okumanın sana bir faydası olmaz iş bulamazsın hele 2yıllıksa çöp 4 yıl mezunları iş bulamıyor Bende weble uğraşıyorum serbest olarak arada iş geliyor tabi üç beş ama nereye kadar.

malesef öyle. Is kur da programcı öğretmeni olabilir di mesela hocan ama aldığı ücret düşük. Ilahiyata gelince boş kalmamak için okuyorum hemde alanım olduğu için. Imam falan olabilirsem 2 yıllık unv. Nin atamalarda baya faydası oluyor.

- - - Eklendi - - -

Kendini geliştirmeye bakmalısın.Web tasarımla iş bulabilirsin ama sadece bununla kalmaman gerekiyor.İşe web tasarımla başlayıp pratiklik kazandıktan sonra Grafik tasarıma yönelebilirsin bence.Yazılıma da yönelebilirsin ama yazılım çok geniş bir alana sahip hep çalışmak hep bişeler üretmek ve öğrenmek zorundasın.Bence biraz araştır,pc kitaplarını oku denemeler yap sonra hangisini yapabileceğine karar ver.

bu önerini dikkate alacağım. Önerdiğin herhangi bir kitap veya pc dergisi var mi web tasarım Ve grafik tasarım ile ilgili ?

Web Designer

Web Designer

Üye
Web tasarım için Kodlab 'ın HTML ve CSS kitaplarını ve Seçkin yayıncılığın A dan Z ye CSS kitabı yararlı kitaplardır.Grafik tasarım için de ve yayınlarını takip edebilirsin.İnternetten de bazı web tasarımcıların blog sayfalarını takip edebilirsin.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Web tasarım için Kodlab 'ın HTML ve CSS kitaplarını ve Seçkin yayıncılığın A dan Z ye CSS kitabı yararlı kitaplardır.Grafik tasarım için de ve yayınlarını takip edebilirsin.İnternetten de bazı web tasarımcıların blog sayfalarını takip edebilirsin.

tavsiyeler için Allah razı olsun kardeşim. Ilk fırsatta inceleyip alabildiğimce kitap alacgm. Sanırım bu konularda sen iyisin ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
tavsiyeler için Allah razı olsun kardeşim. Ilk fırsatta inceleyip alabildiğimce kitap alacgm. Sanırım bu konularda sen iyisin ?

Web tasarımı konusunda Web Designer'in başarı belgesi lisansı vardır.Konusunda iyidir :good:

Yazılım,sistem,veritabanı,ağ,güvenlik gibi konularda da ben kendime çok güvenirim bilge adam ve Microsoft lisanslarım var :good:

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
Web Designer

Web Designer

Üye

Web tasarımı konusunda Web Designer'in başarı belgesi lisansı vardır.Konusunda iyidir :good:

Yazılım,sistem,veritabanı,ağ,güvenlik gibi konularda da ben kendime çok güvenirim bilge adam ve Microsoft lisanslarım var :good:

Teşekkür ederim senin sayende Web Tasarımla tanıştım zaten :)

Web Designer

Web Designer

Üye
Sen zaten aldın başını gidiyosun daha neler öğreneceksin merak ediyorum :kıskıs:

_RYUK_

_RYUK_

Üye
işkura kaydını yaptır sana kısa zamanda dönerler.sertifikaların için sana erkenden dönerler

MrExpert

MrExpert

Üye
Bilge adam Bu zamanda Sadece ismi olan bir kurum Bu gün İsmek Kursarıyla aynı seviyede Bilge adamın Eski kalitesi Yok ve Bilge adamdan Lisans Almak ayrıcalık değil.

• Beğen
Tepkiler: MrTech
MrTech

MrTech

Üye
Beyler bana gelistirme olarak ne onerirsiniz.Ekstra olarak sertifika alabilecegim.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

o o o forum da bu katagoride Kendini geliştirmiş kişiler görüyorum:)

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim senin sayende Web Tasarımla tanıştım zaten :)

bizde dalalım bu web tasarım işine. Bakalım işin içinden çıkabilecek miyız :)

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bilge adam Bu zamanda Sadece ismi olan bir kurum Bu gün İsmek Kursarıyla aynı seviyede Bilge adamın Eski kalitesi Yok ve Bilge adamdan Lisans Almak ayrıcalık değil.

2008 ve 2009 yılında Network Security,CCNA ve MCPD sertifikalarım var.(MCPD bilge adamdan katılım sertifikası ve Microsoft sınav merkezinden :cool: )

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Web Designer