Oyun ve İşlemci

Sponsorlu Bağlantılar

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
Oyun ve İşlemci
soru açık:) oyun oynarken işlemci ve harddisk sıcaklığı kaç derce olmalı pes 13 oynarken özellikle

Uhops

Uhops

Üye
Pes 13 yüksek sistem istemiyor çok fazla olmamalı.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
işlemcinin sıcaklığı 70 i geçmemeli ondan sonrası tehlikeli.

yusuf1998x

Üye
70 derece ise bişe olmaz

codblackops2

codblackops2

Üye
benim işlemci nette gezinirken 80 dereceyi buluyor :ehe

- - - Eklendi - - -

6 yıldır da birşey olmadı :hmmm

fk555897

fk555897

Üye
Oyunlar işlemciye fazla yüklenmediğinden bir sorun çıkarmaz ama işlemciye iyi bir fan takmakta fayda var.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşlar termal macun ve sogutmanın tozunu temizlemenizin büyük etkisi var.
macun olarak xigmatek G3606 öneriyorum :oke:

dün notebooku söktüm paramparça ettim macunu yeniledim temizledim fln. 2 bucuk saat sürdü ancak 15-20 derece fark etti :evet:

foto isteyen varmı :ehe

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar termal macun ve sogutmanın tozunu temizlemenizin büyük etkisi var.
macun olarak xigmatek G3606 öneriyorum :oke:

dün notebooku söktüm paramparça ettim macunu yeniledim temizledim fln. 2 bucuk saat sürdü ancak 15-20 derece fark etti :evet:
bide işlemcimin yada harddiskin vb. kendi soğutması olabilirmi? ayrıca sence nasıl işlmeic sıcaklığı pes 13 için 72

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
harddiskin sıcaklıgı pek etkilemez. 45 lerde bile sorunsuz çalışır ancak serin olması iyi olur tabiki.
işlemci 70 derece az biraz fazla.. benimki de 75-80 leri görüyordu. şuan 40 derece max 60 oluyor

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi
harddiskin sıcaklıgı pek etkilemez. 45 lerde bile sorunsuz çalışır ancak serin olması iyi olur tabiki.
işlemci 70 derece az biraz fazla.. benimki de 75-80 leri görüyordu. şuan 40 derece max 60 oluyor
oyun oynarrken bile :D peki o macun işini yaprsam garanti gidecek değilmi

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
oyun oynarrken bile :D peki o macun işini yaprsam garanti gidecek değilmi
evet macun için sökmen lazım garanti gitmesini bırak sökmeye sökersin belki ancak geri toplayabilir misin orası mechul :ehe
uğraşmana gerek yok senin pc yeni heralde :) benimki 4 yılını doldurmak üzere. kurumuştu macunu değiştiğim çok iyi oldu...
genelde chrome da 10-15 sekme civarı kullanıyorum. aşırı bir ısınma yapıyordu video açıyordum fln. chrome ile 70 derece oluyordu...

şuan chrome da max 45 oluyor. önceden fan susmuyordu şuan çalıştığını duymuyorun :D
oyunda daha denemedim ancak RIP yaparken max 60 oldu dediğim gibi.

sena5135

sena5135

Üye
    Konu Sahibi

evet macun için sökmen lazım garanti gitmesini bırak sökmeye sökersin belki ancak geri toplayabilir misin orası mechul :ehe
uğraşmana gerek yok senin pc yeni heralde :) benimki 4 yılını doldurmak üzere. kurumuştu macunu değiştiğim çok iyi oldu...
genelde chrome da 10-15 sekme civarı kullanıyorum. aşırı bir ısınma yapıyordu video açıyordum fln. chrome ile 70 derece oluyordu...

şuan chrome da max 45 oluyor. önceden fan susmuyordu şuan çalıştığını duymuyorun :D
oyunda daha denemedim ancak RIP yaparken max 60 oldu dediğim gibi.

bu durumda benim 70 sorun değil evet pc 4 aylık nurtopu gibi :D