benm işlemci sıcaklığı 70'e çıkıyor nasıl. ekran kartımda hd3000 iyi değil onunda etkisi olabilirmiPes 13 yüksek sistem istemiyor çok fazla olmamalı.
fan laptopun altnına takılan fan mı?Oyunlar işlemciye fazla yüklenmediğinden bir sorun çıkarmaz ama işlemciye iyi bir fan takmakta fayda var.
benim işlemci nette gezinirken 80 dereceyi buluyor
- - - Eklendi - - -
6 yıldır da birşey olmadı![]()

bide işlemcimin yada harddiskin vb. kendi soğutması olabilirmi? ayrıca sence nasıl işlmeic sıcaklığı pes 13 için 72arkadaşlar termal macun ve sogutmanın tozunu temizlemenizin büyük etkisi var.
macun olarak xigmatek G3606 öneriyorum![]()
dün notebooku söktüm paramparça ettim macunu yeniledim temizledim fln. 2 bucuk saat sürdü ancak 15-20 derece fark etti![]()
oyun oynarrken bileharddiskin sıcaklıgı pek etkilemez. 45 lerde bile sorunsuz çalışır ancak serin olması iyi olur tabiki.
işlemci 70 derece az biraz fazla.. benimki de 75-80 leri görüyordu. şuan 40 derece max 60 oluyor
peki o macun işini yaprsam garanti gidecek değilmibenm işlemci sıcaklığı 70'e çıkıyor nasıl. ekran kartımda hd3000 iyi değil onunda etkisi olabilirmi
bendede 55-75 pes 13 mü?benimki de hd3000 pes oynarken bende de 50-70 arasi gidip geliyor
evet macun için sökmen lazım garanti gitmesini bırak sökmeye sökersin belki ancak geri toplayabilir misin orası mechuloyun oynarrken bilepeki o macun işini yaprsam garanti gidecek değilmi

benimki 4 yılını doldurmak üzere. kurumuştu macunu değiştiğim çok iyi oldu...
evet macun için sökmen lazım garanti gitmesini bırak sökmeye sökersin belki ancak geri toplayabilir misin orası mechul
uğraşmana gerek yok senin pc yeni heraldebenimki 4 yılını doldurmak üzere. kurumuştu macunu değiştiğim çok iyi oldu...
genelde chrome da 10-15 sekme civarı kullanıyorum. aşırı bir ısınma yapıyordu video açıyordum fln. chrome ile 70 derece oluyordu...
şuan chrome da max 45 oluyor. önceden fan susmuyordu şuan çalıştığını duymuyorun
oyunda daha denemedim ancak RIP yaparken max 60 oldu dediğim gibi.