Cesaret edemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Hem şunu unutma her kızın hoşlandığı farklı erkek tipi vardır :ok2:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Tip felan tamam önemlide önemli olan dil. Ne kadar düzgün konuşur kendini ifade edersen daha etkili olursun. Kızlar kendine güvenen ve ayrıca kendini güldüren insanlardan hoşlanır. Tipin olsun odun ol yine olmaz yine olmaz. :D

güldürürüm her türlü :D ama işte diyorum ya bi saat sormak için iki saat debelendim :D

- - - Eklendi - - -

Tecrübe kazanman lazım artık senin kız varsa bizde yöntem çoktur reis :D

Hayırlısı :D

- - - Eklendi - - -

Hem şunu unutma her kızın hoşlandığı farklı erkek tipi vardır :ok2:

emin ol kimsenin tipi değilim :D

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

güldürürüm her türlü :D ama işte diyorum ya bi saat sormak için iki saat debelendim :D

- - - Eklendi - - -

Hayırlısı :D

- - - Eklendi - - -

emin ol kimsenin tipi değilim :D
Öyle deme biri denk gelirse sonra hatırlatırım bu sözünü hacı :D

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Gercekten sozle etkileme konusuna biraz katiliyorum.Etkileyici konusma ve biraz da guldurmek onemli :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Dur ule daha yaşın kaç senin acelen ne :D

yav 17 yaşındayım millet artık kaç kişiyke çıktığını saymıyo bile :D

- - - Eklendi - - -

Gercekten sozle etkileme konusuna biraz katiliyorum.Etkileyici konusma ve biraz da guldurmek onemli :)

espritüel biriyimdir yani saçmalayarak ger türlü güldürebilirim. Yeri geldi mi edebiyat yaparım :D ama işte ilk defa birine adını sordum çok heyecanlandım :D

MrTech

MrTech

Üye
Ya bosver abi kiz felan.Ayrildinmi ee ..... .... ...... :s

codblackops2

codblackops2

Üye
vay :yavrum:

yunus4554

yunus4554

Üye
Tip felan tamam önemlide önemli olan dil. Ne kadar düzgün konuşur kendini ifade edersen daha etkili olursun. Kızlar kendine güvenen ve ayrıca kendini güldüren insanlardan hoşlanır. Tipin olsun odun ol yine olmaz yine olmaz. :D

tm sende dogru diyosun da cok yalalaci olursan evet kizi etkilersin fakat cabuk ayrilik getiriyo kizlara yuzvermiyeceksin kisacasi biraz odunluk yap ben sevgiliminden ayrildim 7 ay sonra tekrar bana geldi senden kopamiyorum diyo ha bana kizdiginda da bana odun diyo :ehe kisacasi aga biraz odunluk yap hep sende dir. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
tip herşey değil tip sadece herşeyin başlangıcını sağlar önemli olan konuşma ve özgüven bence olayı akışına bırak sor sorunu :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Ya bosver abi kiz felan.Ayrildinmi ee ..... .... ...... :s

Orasını sonra düşünürüz :ehe de gerçekten daha adam akıllı arkadaşım yok abimi ablamı memleketimi özlüyorum yani anlayacağınız çok yalnız hissediyorum. Diyorum hani herşeyimi paylaşacağım, beni sadece ben olduğum için kabul eden biri olsa hiç fena olmaz...

- - - Eklendi - - -

tip herşey değil tip sadece herşeyin başlangıcını sağlar önemli olan konuşma ve özgüven bence olayı akışına bırak sor sorunu :D

Olacak olacak kırk yılda bi bi daha denk gelirse sorarım :D

- - - Eklendi - - -

tm sende dogru diyosun da cok yalalaci olursan evet kizi etkilersin fakat cabuk ayrilik getiriyo kizlara yuzvermiyeceksin kisacasi biraz odunluk yap ben sevgiliminden ayrildim 7 ay sonra tekrar bana geldi senden kopamiyorum diyo ha bana kizdiginda da bana odun diyo :ehe kisacasi aga biraz odunluk yap hep sende dir. :)

O dediğin sevilince oluyo. Yoksa kız sana değer vermezse seni sevmezse bunun üstüne bi de odunluk yaparsan sana asla dönmez :D

- - - Eklendi - - -

noldu ki :D

kerem28yuksel

Üye
ozguvenım yok dıyosun ama gercekten ozguvenın yuksek

tebrıkler bence kız verır tel nosunu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

verir miydi vermez miydi bilmem ama bi türlü uzatamadım telefonu kıza :D
uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et :)

- - - Eklendi - - -

daha önce başıma geldi çünkü :) telefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı :zzz:

- - - Eklendi - - -

gerçi ondan önce de birkaç hatam vardı ondan kaçırdım kızı ama tabi hata yapa yapa insan öğreniyor :)

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et :)

- - - Eklendi - - -

daha önce başıma geldi çünkü :) telefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı :zzz:

- - - Eklendi - - -

gerçi ondan önce de birkaç hatam vardı ondan kaçırdım kızı ama tabi hata yapa yapa insan öğreniyor :)
Sen olayları çözmeye başlamışsın Oğuzcum :good:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Takipçi Satın Al

Üst Alt