Tip felan tamam önemlide önemli olan dil. Ne kadar düzgün konuşur kendini ifade edersen daha etkili olursun. Kızlar kendine güvenen ve ayrıca kendini güldüren insanlardan hoşlanır. Tipin olsun odun ol yine olmaz yine olmaz.![]()
ama işte diyorum ya bi saat sormak için iki saat debelendim 
Tecrübe kazanman lazım artık senin kız varsa bizde yöntem çoktur reis![]()

Hem şunu unutma her kızın hoşlandığı farklı erkek tipi vardır![]()

Öyle deme biri denk gelirse sonra hatırlatırım bu sözünü hacı
güldürürüm her türlüama işte diyorum ya bi saat sormak için iki saat debelendim
- - - Eklendi - - -
Hayırlısı
- - - Eklendi - - -
emin ol kimsenin tipi değilim![]()

Öyle deme biri denk gelirse sonra hatırlatırım bu sözünü hacı![]()

Dur ule daha yaşın kaç senin acelen ne
Şimdiye kadar gelmedi de bundan sonra mı gelecek![]()

Dur ule daha yaşın kaç senin acelen ne![]()

Gercekten sozle etkileme konusuna biraz katiliyorum.Etkileyici konusma ve biraz da guldurmek onemli![]()
ama işte ilk defa birine adını sordum çok heyecanlandım 
Tip felan tamam önemlide önemli olan dil. Ne kadar düzgün konuşur kendini ifade edersen daha etkili olursun. Kızlar kendine güvenen ve ayrıca kendini güldüren insanlardan hoşlanır. Tipin olsun odun ol yine olmaz yine olmaz.![]()
kisacasi aga biraz odunluk yap hep sende dir. 
Ya bosver abi kiz felan.Ayrildinmi ee ..... .... ......![]()
de gerçekten daha adam akıllı arkadaşım yok abimi ablamı memleketimi özlüyorum yani anlayacağınız çok yalnız hissediyorum. Diyorum hani herşeyimi paylaşacağım, beni sadece ben olduğum için kabul eden biri olsa hiç fena olmaz...tip herşey değil tip sadece herşeyin başlangıcını sağlar önemli olan konuşma ve özgüven bence olayı akışına bırak sor sorunu![]()

tm sende dogru diyosun da cok yalalaci olursan evet kizi etkilersin fakat cabuk ayrilik getiriyo kizlara yuzvermiyeceksin kisacasi biraz odunluk yap ben sevgiliminden ayrildim 7 ay sonra tekrar bana geldi senden kopamiyorum diyo ha bana kizdiginda da bana odun diyokisacasi aga biraz odunluk yap hep sende dir.
![]()

ozguvenım yok dıyosun ama gercekten ozguvenın yuksek
tebrıkler bence kız verır tel nosunu

Alt tarafı bi telefon uzatacaksın kıza onu mu yapamadın
verir miydi vermez miydi bilmem ama bi türlü uzatamadım telefonu kıza![]()

uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et
verir miydi vermez miydi bilmem ama bi türlü uzatamadım telefonu kıza![]()

telefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı 

Sen olayları çözmeye başlamışsın Oğuzcum
uzatırsan da heyecandan elinin titrememesine dikkat et
- - - Eklendi - - -
daha önce başıma geldi çünkütelefon numarasını istedim numarasını yazarken heyecandan ellerim titredi sonra kız bana soğuk davranmaya başladı
- - - Eklendi - - -
gerçi ondan önce de birkaç hatam vardı ondan kaçırdım kızı ama tabi hata yapa yapa insan öğreniyor![]()

Sen olayları çözmeye başlamışsın Oğuzcum![]()
Ama benim de şu anda çaresiz kaldığım bir konu var.Hayırdır konu ne
Biliyorum biraz bu işleri.Ama benim de şu anda çaresiz kaldığım bir konu var.

Hayırdır konu ne![]()