Cesaret edemiyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Cesaret edemiyorum.
Arkadaşlarla arada bi gezinirken ben gidip şu kıza saat sırcam falan diyorum. Biliyorum soramayacağımı ama gider sorarım bak diye şaka falan yapıyom. Bugün de eve gitmek üzere servise bindim. Arka koltukta bi kız vardı. Kendi kendime bi ilk yaşayayım dedim. Bi yandan soramam diyorum bi yandan sorduğum zamanı gözümde canlandırıyom derken pat diye saat sordum. Halbuki bende saat vardı :D 5 dakka sonra adını sordum nasıl sordum bilmiyorum. Söyledi ama hiç karşılık vermedi. Sonra da aklıma bi fikir geldi. Telefondan notları açtım.

Telefon numaranı verir misin?
A)EVET B)HAYIR C)ÜFF SNANE BE SLK!!!
YANIT:

Diye yazıp yanıtı ona bıraktım. Belki cesaret edip telefonu uzatabilirdim ama aramızabi kadın oturdu :D Sonra kalktı veriyim mi vermiyim mi derken kız indi :D öyle işte :D

- - - Eklendi - - -

Bi dahaki sefere olacak İnşAllah :D

• Beğen
Tepkiler: Byhaydar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Sahane olmus valla arayi acmadan git konus bir daha kizlar boyle ozguveni yuksek erkeklerden hoslanir :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kız kezbansa vereceği yanıtı tahmin edebiliyorum

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Sahane olmus valla arayi acmadan git konus bir daha kizlar boyle ozguveni yuksek erkeklerden hoslanir :D

Tip yok ki özgüven olsun :D o değilde kalbim çok pis atıyodu ya :D

- - - Eklendi - - -

C :ehe ama kezbanlık bi tipi yoktu

- - - Eklendi - - -

C :ehe ama kezbanlık bi tipi yoktu

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Benim disler biraz daha duzgun olsaydi eminim oz guvenim daha yuksek olurdu :)

yunus4554

yunus4554

Üye
c telefonu kafana atardi :)

- - - Eklendi - - -

:ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Her sey tip degildir kizi etkilemek icin illaki tipe gerek yok :) tirsma bu kadar en fazla tokat atar yani o kadar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Her sey tip degildir kizi etkilemek icin illaki tipe gerek yok :) tirsma bu kadar en fazla tokat atar yani o kadar

herkesin içinde tokat atacak ha bi yıl kendime gelemem :D

- - - Eklendi - - -

Benim ceneyi kopek disleri iceride kaldi gibi bir sey.Yazin calisip tel taktirtmam gerek :(

Hayırlısı inşAllah

- - - Eklendi - - -

Bu adamı dinle hacı :ok2:

yav yok endişelenmeye falan gerek insan diyo kendi kendine yav işte smyle bişi olnaz diyo ama bi türlü gelmiyo nasıl bişeyse :D ama kararlıyım bi daha denk gelirse kaçırmam :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

herkesin içinde tokat atacak ha bi yıl kendime gelemem :D

- - - Eklendi - - -

Hayırlısı inşAllah

Bir sey olmaz tokat atarsa soyleyebilecegin iyi bir soz dusun ki bir sey olmasin ama herkesin icinde tokat yedikten sonra kafani cevirip gidersen daha kotu olur senin icin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Bir sey olmaz tokat atarsa soyleyebilecegin iyi bir soz dusun ki bir sey olmasin ama herkesin icinde tokat yedikten sonra kafani cevirip gidersen daha kotu olur senin icin

orası öyle de kızbalını çevirip adını söylediğinde bile değişik bi heyecan oluyo bi de tokat atarsa kalpten giderim :D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Tecrübe kazanman lazım artık senin kız varsa bizde yöntem çoktur reis :D

Sarangni

Sarangni

Üye
Tip felan tamam önemlide önemli olan dil. Ne kadar düzgün konuşur kendini ifade edersen daha etkili olursun. Kızlar kendine güvenen ve ayrıca kendini güldüren insanlardan hoşlanır. Tipin olsun odun ol yine olmaz yine olmaz. :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt