Windows Phone almalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone almalı mı?
Arkadaşlar bildiğiniz üzre ben bir wp cihazı istiyorum ama son yaptığınız konuşmalarda sıklıkla pişmanlık hissi yaşadığınızı hissettim. Sizce fikrimden caymalı mıyım

acoustic

acoustic

Üye
Ne beklediğin ile alakalı pişmanlık söylemleri. Bence kesinlikle alınacak bir telefon çünkü çok artısı var, diğer sistemlere göre.

sekajmer

sekajmer

Üye
dostum şimdi tüm lumialara lumia 925 deki kamera programı gelecekmiş güncelleme olarak bende lumia alacam

fk555897

fk555897

Üye
Bence Lumia 928 al. Mükemmel bir kameraya sahip.

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Bnde beklemedeyim haziran bası gibi almayı düsünüyorum 820 1050 tl civari bazı sitelerde dis.garantili 920 1410 civari biraz daha düser mi bekliyorum haziran basi alınır fiyata düser lumialar ....

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Bence Lumia 928 al. Mükemmel bir kameraya sahip.

928 ve 925 ayni kamera ve lense sahipler. tek fark lumia928'de xenon flaş olmasi ki lumia925'te de oldukca guclu bir cift led flaş var.

Ayrica lumia928'e Türkiye'de sahip olamazsiniz.

Konu sahibinin sorularina gelince;

Burada sizin istek ve beklentileriniz belirleyici olur fakat gordugunuz kadari size wp alma hissi verdiyse kullandiktan sonra keşfettikleriniz daha fazlasini verir.

ecel54

ecel54

Üye
daha önce bu tür konudan 3 konu daha açmışsınız :ah

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
evet daha da fazla açmamak için kendimi zor tutuyorum. Hergün yeni bir şok yaşıyorum yani insanın sorası geliyor efendim :) çok sıkıntılı bir his nasıl desem ki şimdi. Mesela sizin yazdıklarınızı okuyorum başta mutlu oluyorum falan sonra herkes birden pişmanlık dolu yorumlar yapınca açıkçası insan ne olduğunu anlayamadan hemen klavye başına geçiyor. Şimdi insan düşünüyor acaba bu kadar sorun yaratan olay nedir ki herkes bir isyan halinde. Mecbur bunun için her defasında aynı konu gibi algılansa da aslında nabız yokluyorum. Ağustos gibi almayı düşünüyorum. O zamana kadar eğer bir sıkıntı olursa ne yapabilirim mecbur sizden öğreneceğim :) şimdi bu telefonlardan söz ederken 1.500 lira gibi rakamlar dönüyor. O kadar para vereceğim zaman wp sıkıntı yaşatıyorsa neden s4 gibi birşey almayayım ki. O yüzden tedirginim ve aklım kurcalanıyor kusra bakmayın :S

n000k

n000k

Üye
Daha agustosa cok var.neden simdilik sadece takip edip,agustosa Yakin yorumlar almiyorsun.sonucta gun gune uymuyor.agustosa kadar bit suru şey olabilir.hemen alcaksan tamam konu aç ama ağustosta almayı duşunduğun bir telefon için şimdiden sıkıntıya girmeye gerek yok. Bu benim şahsi fikrim sadece
#..beyaz melegim L920..#

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Agustosa kadar buyuk ihtimalle iki tane buyuk guncelleme gelmiş olucak. Bu durumda da bu soylediklerimizin hepsi gecersiz olabilir. Hem o zamana kadar Lumia920 bile 1500'un altina duşmuş olur.

braayn

braayn

Üye
evet daha da fazla açmamak için kendimi zor tutuyorum. Hergün yeni bir şok yaşıyorum yani insanın sorası geliyor efendim :) çok sıkıntılı bir his nasıl desem ki şimdi. Mesela sizin yazdıklarınızı okuyorum başta mutlu oluyorum falan sonra herkes birden pişmanlık dolu yorumlar yapınca açıkçası insan ne olduğunu anlayamadan hemen klavye başına geçiyor. Şimdi insan düşünüyor acaba bu kadar sorun yaratan olay nedir ki herkes bir isyan halinde. Mecbur bunun için her defasında aynı konu gibi algılansa da aslında nabız yokluyorum. Ağustos gibi almayı düşünüyorum. O zamana kadar eğer bir sıkıntı olursa ne yapabilirim mecbur sizden öğreneceğim :) şimdi bu telefonlardan söz ederken 1.500 lira gibi rakamlar dönüyor. O kadar para vereceğim zaman wp sıkıntı yaşatıyorsa neden s4 gibi birşey almayayım ki. O yüzden tedirginim ve aklım kurcalanıyor kusra bakmayın :S

sevgili görkem her telefonun ve işletim sisteminin eksileri ve artıları olduğu gibi Lumia ailesinin ve WP ailesininde eksileri ve artıları mevcut.Mobil sektördeki bir çok eleştirmenden duyduğum şudur ki eğri oturup doğru konuşmak gerekirse WP'nin bu kadar stabil çalışacağını düşünmedik ve wp'nin bu kadar az hatayla gelmeside şaşırtmış durumda çünkü bu adamlar en az 35 yaşında ve androidin ve iosun zaten ilk çıktıkları andan itibaren kullanan ve tabiri caiz ise bu sistemlerin küçüklüklerini bilen kişiler gerçi bir çoğumuz biliyoruz bu sistemleri ama bunlar zaten sorunlarıyla ele aldıklarında wpnin daha az bir hatayla piyasaya çıktıklarını itiraf ettiler.
Kanımca sonuna kadar haklılar ve WP ailesi gün geçtikçe büyüyecek az donanımla maximum performans sunan cihazlar bana göre tabi
oyun oynamadığım için cihazı çok kasmıyorum müzik,internet ve foto için kullanıyorum..

gdb888

Üye
Sakın almayın arkadaşım...! Ihtiyaçlarınızla ve bunları belirlemenizle (wp için konuşuyorum) wp'un uzaktan yakından alâkası yok... Şu haliyle de olamaz... Çünkü çok basit ve bariz eksiklikleri var... Ekran döndürme kilidi gibi... Sim karta numara kaydının olmayışı gibi... Birkaç noksanlık daha var... Neyse vereceğiniz para bir telefon için az bir para değil... O yüzden """telefonu alıp güncelleme beklemektense, azıcık sabredip 2 ay bekleyerek güncellemeler çıktıktan sonra karar verin""" Belki çok keskin bir ifade oldu...! Belki kendi kızgınlığım da bu ifadede etkili oldu... Ama sakın almayın...! Hele android hiç almayın...! Eğer bir cep telefonuna ayırdığınız bütçe 1.500 lira civarındaysa Blackberry alın ya da iphone... Yani ben olsam öyle yapardım... Belki konu birazcık dağılacak ama Modem olarak kullanılabilen s60v3.2 bir cihaz alıp bin küsur kiralık w8 tabletlere de yönelebilirsiniz... Elbette ki cebinizdeki para da nereye kullanacağınız da beni alâkadar edemez...! Ama şahsi ve nacizhane düşüncem budur...

braayn

braayn

Üye
bence alın arkadaşlar biz pişmanız sizde pişman olun :)
cihazdan gram pişmanlık duymadım ...

0343434

0343434

Üye
Sakın almayın arkadaşım...! Ihtiyaçlarınızla ve bunları belirlemenizle (wp için konuşuyorum) wp'un uzaktan yakından alâkası yok... Şu haliyle de olamaz... Çünkü çok basit ve bariz eksiklikleri var... Ekran döndürme kilidi gibi... Sim karta numara kaydının olmayışı gibi... Birkaç noksanlık daha var... Neyse vereceğiniz para bir telefon için az bir para değil... O yüzden """telefonu alıp güncelleme beklemektense, azıcık sabredip 2 ay bekleyerek güncellemeler çıktıktan sonra karar verin""" Belki çok keskin bir ifade oldu...! Belki kendi kızgınlığım da bu ifadede etkili oldu... Ama sakın almayın...! Hele android hiç almayın...! Eğer bir cep telefonuna ayırdığınız bütçe 1.500 lira civarındaysa Blackberry alın ya da iphone... Yani ben olsam öyle yapardım... Belki konu birazcık dağılacak ama Modem olarak kullanılabilen s60v3.2 bir cihaz alıp bin küsur kiralık w8 tabletlere de yönelebilirsiniz... Elbette ki cebinizdeki para da nereye kullanacağınız da beni alâkadar edemez...! Ama şahsi ve nacizhane düşüncem budur...
Blacberry mi? Arkadaşım Blacberry kadar saçma bir mobil işletim sistemi yok bence.

murtıı

Üye
bu sorunun cevabını vermeden önce kullanacak olan kişinin beklentilerini bilek önemlidir.Evet eksikleri var bunda herkes hemfikir fakat benim kullanım alışkanlıklarım için gayet yeterli bir telefon whatsapp kullanırım internette gezinirim rahat rahat konuşur mesajlaşırım diyosan alınabilecek en güzel işletim sistemidir herkes tutturmuş market boş,oyun yok, vs vs bunlara bakma bence 4s te kullandım sony xperia solada samsung galaxy s3 te şuanda lumia 820 kullnıyorum bundan önce htc 8s vardı ve her iki telefondan da çok memnundum 512 mb ram e sahip htc 8s birçok android telefondan daha akıcı çalışmaktaydı bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum kullanmadan yorum yapanlardan değilim elinize alın deneyin ondan sonra yorum yapın bence arkadaşlar wp işletim sistemi sorunsuz kullanıcı deneyimi sunuyor uygulama konusuna değinmek gerekirse belli bir zaman diliminden sonra kullanılan uygulamaların sayısı bir elin parmaklarını geçmez onun için market bence gayet yeterli gerekli uygulamaların bir çoğu mevcut yakında da geri kalan uygulamalar da gelecektir belki çok oyun fanatiği olan arkadaşlarımız için market yetersiz olabilir ama ben oyun fanatiği değilim ve benim için gayet yeterli uzun lafın kısası benim için gayet yeterli sorunsuz kullanıcı dostu bir sistem gereksiz kasılmalar yok takılmalar yok ben almak isteyen arkadaşlara önerebilirim saygılarımla ( şahsi fikrimdir lütfen gereksiz münakaşalara girmeyelim arkadaşlar )

IVI-Elia

Üye
Ben 14 mayısta inanılmaz pişmandım ama fikrim değişti.Yenilikçi güzel hızlı bir sistem istiyorsan bir numara.Sabırlı olmamız gerek 100lerce küçük düzeltmeyle gelecekmiş temmuzda guncelleme

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Şuan bana sorsalar L920 mi s4 mü diye kesin tercihim s4 olur. S4 ü alırım kutusunu bile açmadan satarım koşa koşa gider L928 i alırım

• Beğen
Tepkiler: smltrl
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Şuan bana sorsalar L920 mi s4 mü diye kesin tercihim s4 olur. S4 ü alırım kutusunu bile açmadan satarım koşa koşa gider L928 i alırım

NL920 mi NL928 mi deseler kim bilir ne yaparsın :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: smltrl ve Web Designer
Web Designer

Web Designer

Üye
Ben NL920 derim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt