FeRhAt0152
Üye
Ben NL920 derim![]()
benim için en iyi telefon Nokia nın çıkardığı en son telefondur. İster s6 çıksın ister iphone 6 hiç fark etmez 928in Bi üstü 929 bile çıksa yeni hedef telefonum odur.
Ben NL920 derim![]()
Blacberry mi? Arkadaşım Blacberry kadar saçma bir mobil işletim sistemi yok bence.
Ben NL920 derim![]()

Aslinda sunu da düşünmeden edemiyorum mesela lumia 920 adreno 220 kullanıyor ileride büyük oyunlarda sikinti yaşarım diye korkuyorum. Ayrica 1 gb ram ileride oyunlar ve uygulamalarda sıkıntı Yaşatmaz mi
arkadaşlar merhaba merak ettiğim ancak öğrenemediğim bir konu var Lumıa 920'de usb otg özelliği var mı acaba? bir de nokıa shoplarda şu an 920'nin fiyatı nedir? teşekkürler şimdiden![]()
Kesinlikle al arkadaşım. Ama Nokia al. Ama Lumia al. Ama 920 al. Farkı yaşa. İşte bu, Lumia!Bugün Lumia 620 aldım. Eline aldığında diğerlerinden farklı olduğunu anlıyorsun. 620 böyleyse 920'yi düşünemiyorum. Muhteşem bir cihaz. Market bence sıkıntı değil yeterli ve birkaç ay sonra çok daha iyi olacak. En azından Google Play gibi her yazılan direk koyulmuyor. Hiçbir gereksiz uygulama yok. Android'de milyonlarca uygulama olsa ne yazar, hepsini yükleyebilecen mi?Kesinlikle al arkadaşım. Ama Nokia al. Ama Lumia al. Ama 920 al. Farkı yaşa. İşte bu, Lumia!
anneme de 520 düşünüyoruz ama bakalım bir gelsin test etmeden lap diye almam. Dokunmatiği, ekranı, osu busu önce incelemek lazım canlı canlı...