Windows Phone almalı mı?

Sponsorlu Bağlantılar

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye

gdb888

Üye
Blacberry mi? Arkadaşım Blacberry kadar saçma bir mobil işletim sistemi yok bence.

Bence diyerek şahsi fikrinizi ortaya koyduğunuzu anlıyorum... Peki saçma olmasının sebebini de paylaşır mısınız...? Eğer yanıldığım bir nokta varsa gerçekten anlamak isterim...! Bu arada Blac-berry değil Blackberry olacaktı galiba...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
blackberry benimde tercihim değil ancak z10 muazzam bir cihaz

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Blackberry nin elindeki tek güç olan Bbm yakında android ve iosada verilecek . Kısaca bu kalesinide satmak zorunda kaldı blackberry .

Dipnot : Wp yede gelirmiki acaba ? Gelse şaşarım gerçi

Kelv1n

Kelv1n

Üye
Gold da 999 tl L820 duyrulur almak isteyenlere .....

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bence windows phone almalısın yanınada alırsan lumia al hiç pişman olmazsın :)

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Cihaz gerçekten guzel olumlu yönler hiç bir zaman bitmez bu telefon için fakat üyelerin ve özellikle benimde isyan ettiğimiz konu güncellemeler ve mağaza onun dışında başka birşey yok.Sen ağustos ayında alıcam diyorsun o zamana kadar bu isyanlardan hiç birşey kalmaz.İçin rahat olsun Wp istiyorsan düşünmeden lumia al :oke:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Kaç yıl android kullandım. Windows Phone işletim sistemi kadar hem göze hem de kullanım kolaylığı ve zevki veren bir işletim sistemi görmedim. Ben şahsen bağımlısı oldum. İşyerinde sık sık iş maillerime bakıyorum, fotoğraflar çekip mail atmam gerekiyor. Bunun yanında çok sık Word ve Excel kullanıyorum. Windows Phone kullanınca androıdin ne kadar kullanımı zor ve yavan bir işletim sistemi olduğunu anladım, :)

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Bence alma çünkü eğer Windows Phone a bir ön yargın yoksa bağımlısı olursun. Arkadaşlarımda her türlü telefon var iphone4s, galaxy s3, xperia falan bu telefonu almadan önce her gördüğüm telefonla oynardım ama artık o kadar sıkıcı geliyor ki diğer telefonlar anlatamam.şakayı Bi kenara bırakırsak mutlaka al derim ben.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda sunu da düşünmeden edemiyorum mesela lumia 920 adreno 220 kullanıyor ileride büyük oyunlarda sikinti yaşarım diye korkuyorum. Ayrica 1 gb ram ileride oyunlar ve uygulamalarda sıkıntı Yaşatmaz mi

luckysleven

luckysleven

Üye
Aslinda sunu da düşünmeden edemiyorum mesela lumia 920 adreno 220 kullanıyor ileride büyük oyunlarda sikinti yaşarım diye korkuyorum. Ayrica 1 gb ram ileride oyunlar ve uygulamalarda sıkıntı Yaşatmaz mi

o zaman sana çift çekirdekte yetmez ileride .. 4.5 inc ekran da küçük gelmeye başlar . Bu günden itibaren 2 sene desek, 2 sene içerisinde bu saydıklarımızın kaldıramayacağı kaç tane oyun ve uygulama çıkabilir onu da düşünmek lazım . Birde ileride ya oyun oynayamazsam diye telefon seçmek ne kadar sağlıklı olur onu düşünmek lazım .

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yalnız wp işletim sistemi için fazla rame ihtiyaç yok.Eğer olsaydı zaten nokıa çıkarırdı 2 gb ram filan birde kolay kolay bu cihazın cok üstünde cihaz gelmez o yüzden marketteki oyunlarda ona göre yapılır

merkel02

Kapalı Hesap
arkadaşlar merhaba merak ettiğim ancak öğrenemediğim bir konu var Lumıa 920'de usb otg özelliği var mı acaba? bir de nokıa shoplarda şu an 920'nin fiyatı nedir? teşekkürler şimdiden :)

ecel54

ecel54

Üye
arkadaşlar merhaba merak ettiğim ancak öğrenemediğim bir konu var Lumıa 920'de usb otg özelliği var mı acaba? bir de nokıa shoplarda şu an 920'nin fiyatı nedir? teşekkürler şimdiden :)

usb otg yok. Fiyat 1650 olması lazım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bugün Lumia 620 aldım. Eline aldığında diğerlerinden farklı olduğunu anlıyorsun. 620 böyleyse 920'yi düşünemiyorum. Muhteşem bir cihaz. Market bence sıkıntı değil yeterli ve birkaç ay sonra çok daha iyi olacak. En azından Google Play gibi her yazılan direk koyulmuyor. Hiçbir gereksiz uygulama yok. Android'de milyonlarca uygulama olsa ne yazar, hepsini yükleyebilecen mi? :) Kesinlikle al arkadaşım. Ama Nokia al. Ama Lumia al. Ama 920 al. Farkı yaşa. İşte bu, Lumia!

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
anamsın iyi yazmışın kanka saol :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bugün Lumia 620 aldım. Eline aldığında diğerlerinden farklı olduğunu anlıyorsun. 620 böyleyse 920'yi düşünemiyorum. Muhteşem bir cihaz. Market bence sıkıntı değil yeterli ve birkaç ay sonra çok daha iyi olacak. En azından Google Play gibi her yazılan direk koyulmuyor. Hiçbir gereksiz uygulama yok. Android'de milyonlarca uygulama olsa ne yazar, hepsini yükleyebilecen mi? :) Kesinlikle al arkadaşım. Ama Nokia al. Ama Lumia al. Ama 920 al. Farkı yaşa. İşte bu, Lumia!

Dostum aramıza hoş geldin. Cihazını iyi günlerde kullanın. Doğru bir tercih yaptırdığım için sevindim..

PureFood

PureFood

Üye
İşletim sistemi kolaylığı, rahatlığı, ve özgünlüğü bakımından Wp en iyisi. Evde android de var, htc desire sv, 4.0.3 ama telefon bir uzak ya bana hep, hele o klavye yok mu mesajlar için, berbat :D anneme de 520 düşünüyoruz ama bakalım bir gelsin test etmeden lap diye almam. Dokunmatiği, ekranı, osu busu önce incelemek lazım canlı canlı...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
    Konu Sahibi
aynen uzun süre dokunamadım çok özlediğimde 920 yi bi turkcell bayısıne gidiyorum orada elleşiyoruz 10 dk .s yani çok verimli bir iletişimimiz olmadı :D

Üst Alt