Bence Lumia 928 al. Mükemmel bir kameraya sahip.
çok sıkıntılı bir his nasıl desem ki şimdi. Mesela sizin yazdıklarınızı okuyorum başta mutlu oluyorum falan sonra herkes birden pişmanlık dolu yorumlar yapınca açıkçası insan ne olduğunu anlayamadan hemen klavye başına geçiyor. Şimdi insan düşünüyor acaba bu kadar sorun yaratan olay nedir ki herkes bir isyan halinde. Mecbur bunun için her defasında aynı konu gibi algılansa da aslında nabız yokluyorum. Ağustos gibi almayı düşünüyorum. O zamana kadar eğer bir sıkıntı olursa ne yapabilirim mecbur sizden öğreneceğim
şimdi bu telefonlardan söz ederken 1.500 lira gibi rakamlar dönüyor. O kadar para vereceğim zaman wp sıkıntı yaşatıyorsa neden s4 gibi birşey almayayım ki. O yüzden tedirginim ve aklım kurcalanıyor kusra bakmayın :Sevet daha da fazla açmamak için kendimi zor tutuyorum. Hergün yeni bir şok yaşıyorum yani insanın sorası geliyor efendimçok sıkıntılı bir his nasıl desem ki şimdi. Mesela sizin yazdıklarınızı okuyorum başta mutlu oluyorum falan sonra herkes birden pişmanlık dolu yorumlar yapınca açıkçası insan ne olduğunu anlayamadan hemen klavye başına geçiyor. Şimdi insan düşünüyor acaba bu kadar sorun yaratan olay nedir ki herkes bir isyan halinde. Mecbur bunun için her defasında aynı konu gibi algılansa da aslında nabız yokluyorum. Ağustos gibi almayı düşünüyorum. O zamana kadar eğer bir sıkıntı olursa ne yapabilirim mecbur sizden öğreneceğim
şimdi bu telefonlardan söz ederken 1.500 lira gibi rakamlar dönüyor. O kadar para vereceğim zaman wp sıkıntı yaşatıyorsa neden s4 gibi birşey almayayım ki. O yüzden tedirginim ve aklım kurcalanıyor kusra bakmayın :S
Blacberry mi? Arkadaşım Blacberry kadar saçma bir mobil işletim sistemi yok bence.Sakın almayın arkadaşım...! Ihtiyaçlarınızla ve bunları belirlemenizle (wp için konuşuyorum) wp'un uzaktan yakından alâkası yok... Şu haliyle de olamaz... Çünkü çok basit ve bariz eksiklikleri var... Ekran döndürme kilidi gibi... Sim karta numara kaydının olmayışı gibi... Birkaç noksanlık daha var... Neyse vereceğiniz para bir telefon için az bir para değil... O yüzden """telefonu alıp güncelleme beklemektense, azıcık sabredip 2 ay bekleyerek güncellemeler çıktıktan sonra karar verin""" Belki çok keskin bir ifade oldu...! Belki kendi kızgınlığım da bu ifadede etkili oldu... Ama sakın almayın...! Hele android hiç almayın...! Eğer bir cep telefonuna ayırdığınız bütçe 1.500 lira civarındaysa Blackberry alın ya da iphone... Yani ben olsam öyle yapardım... Belki konu birazcık dağılacak ama Modem olarak kullanılabilen s60v3.2 bir cihaz alıp bin küsur kiralık w8 tabletlere de yönelebilirsiniz... Elbette ki cebinizdeki para da nereye kullanacağınız da beni alâkadar edemez...! Ama şahsi ve nacizhane düşüncem budur...
Şuan bana sorsalar L920 mi s4 mü diye kesin tercihim s4 olur. S4 ü alırım kutusunu bile açmadan satarım koşa koşa gider L928 i alırım

NL920 mi NL928 mi deseler kim bilir ne yaparsın![]()