Samsung Galaxy s3 mini-Lumia 620

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy s3 mini-Lumia 620
Beyler yine ben :D yine ikisi arasında kaldığım telefonlar bakıyorum videolarına ikiside asphalt 7 yi açıyor ikisi de iyi cihazlar bir de galaxy s3 mininin ekran çözünürlüğü kötü imiş SDN de inceleme izlerken dediler.Siz olsanız hangisini alırdınız? Lumia 620 buda s3mini

- - - Eklendi - - -

Bu da karşılaştırmaları

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Lumia 620... Hiçbir neden söylemeyeyim. Son açtığım konuyu okursan sen de Lumia 620 isteyeceksin :)

tapatalk

tapatalk

Üye
S3 mini

MrExpert

MrExpert

Üye
2 side alınmaz.

Türe

Türe

Üye
Özgürlük istiyorsan S3 mini , Kapalı olsa da olur stabilitesi uzun sürsün istersen 620.

MrExpert

MrExpert

Üye
MrExpert

MrExpert

Üye

Ben bunun nedenini çok rahat anlatırım Bu konuda Biraz düşünürsen Sende anlarsın ama demekki anlamıyorsun ben sana anlatayım ...

S3mini Sorunları...

-Berbat bir ekranı var Her halükarda vasat (Pixel Sorunu)...
-Kamera konusundada oldukça başasız.
-Fiyatı Hakketmiyor (Resmi Garantililer 800-900tl)

Lumia 620 Sorunları...

-Isınma sorunları oldukça fazla Lumia Cihazlarında Oldukça yaygın.
-Isınmadan Dolayı Şarj konusunda Çok sıkıntılı...
-Çok kapalı bir sistem ayrıca Kötü Mağaza.

tapatalk

tapatalk

Üye
s2 s3 miniden çok daha üstündür alabiliyosan

Kerim.

Kerim.

Üye

Ben bunun nedenini çok rahat anlatırım Bu konuda Biraz düşünürsen Sende anlarsın ama demekki anlamıyorsun ben sana anlatayım ...

S3mini Sorunları...

-Berbat bir ekranı var Her halükarda vasat (Pixel Sorunu)...
-Kamera konusundada oldukça başasız.
-Fiyatı Hakketmiyor (Resmi Garantililer 800-900tl)

Lumia 620 Sorunları...

-Isınma sorunları oldukça fazla Lumia Cihazlarında Oldukça yaygın.
-Isınmadan Dolayı Şarj konusunda Çok sıkıntılı...
-Çok kapalı bir sistem ayrıca Kötü Mağaza.

istersen indirimle yurtici garantili s3mini bukursun 700e.ekrani abartilacak kadar kotu degil.hatta renkleri falan gayet iyi.kamerasini bilmiyorum.ama benim wonder gibiyse kamerasinda da hicbir sorun yok.

enterneoll

enterneoll

Üye
s2 veya s3 mini al

MrExpert

MrExpert

Üye

istersen indirimle yurtici garantili s3mini bukursun 700e.ekrani abartilacak kadar kotu degil.hatta renkleri falan gayet iyi.kamerasini bilmiyorum.ama benim wonder gibiyse kamerasinda da hicbir sorun yok.

Ben fiyatta baz alırken italatçı firmaların sattıklarını baz almam ordan burdan ithal ettikleri ürünleri satıyor adam telefona türkçe dil atma gereği bile duymadan satan ithalatçılar var sözde garanti veriyorlar arkadaşımda aldı bitane öyle 650tl ye s3mini sıfır 1000tlye s3 satıyorlar ona bakarsak Ben Resmi dispiratör fiyatlarını baz alarak değerlendirme yaparım.

900tlye s2 gibi bir cihaz almak var 850tlye s3mini almak var.

Kerim.

Kerim.

Üye

Ben fiyatta baz alırken italatçı firmaların sattıklarını baz almam ordan burdan ithal ettikleri ürünleri satıyor adam telefona türkçe dil atma gereği bile duymadan satan ithalatçılar var sözde garanti veriyorlar arkadaşımda aldı bitane öyle 650tl ye s3mini sıfır 1000tlye s3 satıyorlar ona bakarsak Ben Resmi dispiratör fiyatlarını baz alarak değerlendirme yaparım.

900tlye s2 gibi bir cihaz almak var 850tlye s3mini almak var.

onlardan bahsetmiyorum.normal magazalardaki indirimlerden bahsediyorum.mesela a101de 700liraydi gecen gun.

- - - Eklendi - - -

bu arada 900lira verebilecekse tabiki s2alsin ama s3minide kotu bir telefon degil.senin dedigin gibi alinmaz denecek bir cihaz degil

MrExpert

MrExpert

Üye

onlardan bahsetmiyorum.normal magazalardaki indirimlerden bahsediyorum.mesela a101de 700liraydi gecen gun.

A101 de italatçı firma garantili satıyor goldda Vatanda NT 650-700tl arası satılıyor Bunların hepsi italatçı firma garantili Şuan Genpa ve KVK cihazları 800-900tl arasında satılıyor.

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Videoda l620'nin daha iyi olduğu aşikar. Ama yine de karar senin.

fk555897

fk555897

Üye
Lumia 620 S3 Mini'den daha iyi.