Arkadaşlar yardım telefonumun imeilini başka telefona kopyalamışlar

Sponsorlu Bağlantılar

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım telefonumun imeilini başka telefona kopyalamışlar
evet arkadaşlar bundan 2 sene önce aldığım lg optimus g2x (p999) android telefonuma dun bir mesaj geldi imeil numaranız başka telefona kopyalanmıştır diye aldığım yeri aradığımda 100 -150 tl yapıyorlar dedi elinizde başka tlf varsa onun imeillini kopyalarız dedi neler yapabiliriz yardımlarınız bekliyorum.

canersonmez94

canersonmez94

Üye
hiç birşey yapamazsın yeni bir ımeı alman gerek

blacktalon

blacktalon

Üye
o aslinda baska telin emeisi seninkine aktarilmistir ve senin gibi kurbanlarin tellerine :) dikkat etmek lazim boyle seylere cogu kisinin basina geliyor cozum olarak ailenden eski tel varsa atma ve emeisini kopyala

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
beki arkadaslar kopyalam işini nasıl yaparız yardım ederseniz sevinirim.

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
her halde konu ile ilgili hic kimsenini bilgisi yok .

cardanadam

cardanadam

Üye
telefonun faturası varsa ve faturadaki imei aynıysa korkma her türlü haklı çıkarsın

geceler77

geceler77

Üye
    Konu Sahibi
telefonun faturası varsa ve faturadaki imei aynıysa korkma her türlü haklı çıkarsın

Ya arkadasim ben nasil düşünemedim bunu ya kafan guzel galiba onu ben de bilmiyorum da yurt disindan gelen tlf da fatura yok malesef

farukbekl

farukbekl

Üye
Ya arkadasim ben nasil düşünemedim bunu ya kafan guzel galiba onu ben de bilmiyorum da yurt disindan gelen tlf da fatura yok malesef
adam sana yardımcı olmaya çalışmış. sen adamla maytap geçiyorsun. bırak ne hali varsa görsün...

Üst Alt