abi senin konun olacak ve biz uzatmıcaz olur mu öyle![]()
teşekkür ederim kardeşim.Abi biz konusuyoruz oyle
- - - Eklendi - - -
Musik çalara bayıldım abi tesekurler
- - - Eklendi - - -
Abi senden son bir istekte bulunabilirmiyim

emeğine sağlık abi herşey mükemmel![]()
eline sağlık usta nasıl yükleyecez onuda açıklarsan iyi olur

bence gayet farklı ve güzel oldu
ne dersin ?müzikçalar ve radyo böyle daha hoş olmuş eline sağlık![]()
e biraz aceleye getirdim ondan öle oldu ilkler neyse sorun deil düzeltiriz siz gözünüze düzgün görünmeyen warsa söleyin ben düzenlerim ama sanırım başka bişey kalmadı zaten düzenlenecek
rica ederim.bu on numara olmuş radyo widgeti tesekurler banada seninkine benzer tiny battery yaparmısın icinde anıl yazan
pillerle falan uğraştırmayın gözünüzü seweyim
ha amaç adının yazmasıysa ver kullandığın widgeti onun içine yazıverem istediğin gibi adını ama bi onun için 8-10 tane ikon hazırlıyon bide farklı bi model ne yapayım ne bulayım ki şimdi başka faklı model bi pil yok elimde. bence pili semih yapar onda o azim war 
abi ya niye demiyosunuz adobe illustrator svgz açıyo diye![]()
e kardeşim yani bunu birinin sölemesimi gerekiyo illede, insan bi dener sonuçta elinde bi pro var adobe yani bide 
Yeni widgetlarda güzel olmuş kardeşim notları bu sefer dahada beğendim müzik çalarda öyle eline sağlık![]()

aynene biraz aceleye getirdim ondan öle oldu ilkler neyse sorun deil düzeltiriz siz gözünüze düzgün görünmeyen warsa söleyin ben düzenlerim ama sanırım başka bişey kalmadı zaten düzenlenecek
rica ederim.
- - - Eklendi - - -
nihayet beğendirebildikpillerle falan uğraştırmayın gözünüzü seweyim
ha amaç adının yazmasıysa ver kullandığın widgeti onun içine yazıverem istediğin gibi adını ama bi onun için 8-10 tane ikon hazırlıyon bide farklı bi model ne yapayım ne bulayım ki şimdi başka faklı model bi pil yok elimde. bence pili semih yapar onda o azim war
- - - Eklendi - - -
adobe illustrator svgz açıyoe kardeşim yani bunu birinin sölemesimi gerekiyo illede, insan bi dener sonuçta elinde bi pro var adobe yani bide
- - - Eklendi - - -
rica ederim kardeşim bunlar daha oturaklı oldu aceleye getirdik ondan öle olduydu![]()

çok azimliyim dimi
yarına yapabilirsem yaparım

daha benim rss yi yapmadın![]()
not ile uyumlu oldu mu diye bakıyım
nasıl yapıcam
abi herkes birşeyler istemiş soylemis sana zahmet olacak ama şu sol üstte gördüğün iki widget için bi ayar verebilir misin numara gizliliği ve ekran döndürme kiliti bu ikisine mif yapan çok az widgetler içinde sırıtıp duruyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

teşekkür ederim dostum çok iyi olur orjinal mif olarak yok ama ekrandaki mifleri gönderiyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsanırım bunlardı dostum

eyvallah dostum hemen deniyorum