Olacaksa önüne geçilmiyor !?!?

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Olacaksa önüne geçilmiyor !?!?
Gecen pazar günü kayincomun evine hirsiz girmis ve bulabildigi birikimlerini alip gitmis.Bende eski tip olan kapi kilidini degistirme karari aldim.

İnanmasi güç ama biz kilitleri değiştirirken benim ayakkabılar duman olmus.Sabah ise gitmek için kapiyi actim ayakkabi yok.

Bunda da vardır bir hayr diyerek kötüye yormadim.

Aman dikkatli olun arkadaslar.Bu işin şakası olmuyor.İnsanın acayip morali bozuluyor.

marist

marist

Üye
hiç sorma ya cok arttı bunLar Heryerde var .:s

x-scarface

x-scarface

Üye
Geçmiş olsun abi Allah tekrarlatmasın. birikimleri evde tutmamak gerek yıllarca et tırnak birikim yap namussuz alçağın biri gelip sanileyeler içinde alıp gitsin çok yazık.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Geçmiş olsun tertip buna şükür, geçenlerde de annemlerin evine girdi hırsız, bir şey almamış ama puşt her yeri dağıtmış. :(

• Beğen
Tepkiler: Dede ve x-scarface
Web Designer

Web Designer

Üye
Geçmiş olsun abilerim :(
Ay ben çok korkarım hırsızdan :(

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Dede
x-scarface

x-scarface

Üye
Geçmiş olsun tertip buna şükür, geçenlerde de annemlerin evine girdi hırsız, bir şey almamış ama puşt her yeri dağıtmış. :(

Abim sizede çok geçmiş olsun :(

İşte o dağıtmaları vs yok mu insanı karamsarlığa yiten moralini bozan da o çünkü kendi mahremine başkası giriyor ve ortalığı talan ediyor bunu düşünmek bile insanın canını sıkmaya yetiyor malesef.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun abi Allah tekrarlatmasın. birikimleri evde tutmamak gerek yıllarca et tırnak birikim yap namussuz alçağın biri gelip sanileyeler içinde alıp gitsin çok yazık.
Amin kardeşim sağol.
Tertip şaka gibi yani.Oluyor bitiyor mal gibi kalıyorsun ortada
Erkek adam korkmaz Efe :)

İşte o dağıtmaları vs yok mu insanı karamsarlığa yiten moralini bozan da o çünkü kendi mahremine başkası giriyor ve ortalığı talan ediyor bunu düşünmek bile insanın canını sıkmaya yetiyor malesef.

Elleri cürüsün insallah

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, Web Designer ve x-scarface
Web Designer

Web Designer

Üye
Korkuyorum derken kendimden korkuyorum yani görürsem onu döverim ondan :D
Amin abi çürüsün valla gitsin hakkıyla oda kazansın çok mu zor :(

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Geçmiş olsun

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Geçmiş olsun...

Hırsızlar eve ya akşam 8-10 arası, (lambalarınız yanmıyorsa, kesin evde yoksunuz anlamına gelir, buda hırsızlara davetiyedir. Tedbir olarak Akşam misafirliğe gittiğizde lambalarınız açık kalsın, aslında buda tam tedbir değildir. Hırsızlar zile basarak sizin evde olup olmadığınızı kontrol eder. Yani akşam evde çayınızı yudumlarken zil çalmış ve kapıda kimse yoksa muhtemelen evde olup olmadığınız kontrol edilmiştir.)

yada gece 2 - 3 arası ( uykunun ağır olduğu saatler) gelir.

En güzel tedbir altın veya para gibi değerli eşyalarınızı evde tutmamaktır..

Tekrardan geçmiş olsun...

• Beğen
Tepkiler: Dede ve x-scarface
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Gecmis olsun hepinize,benim basima gelmedi fakat gelirse hirsiz buyuk ihtimal arkadamdan sover bu fakirin evinde hic mi calinacak bir sey yok diye,ayakkabimi yeni aldim.Sirf bu yuzden evde tutuyorum,1 ay gecince disariya birakicam :D

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Korkuyorum derken kendimden korkuyorum yani görürsem onu döverim ondan :D
Amin abi çürüsün valla gitsin hakkıyla oda kazansın çok mu zor :(

Zor tabi dostum.sabah 7 de ise gidip tüm gün çalışıp aksam eve gelmek herkesin yapacağı iş değil

• Beğen
Tepkiler: Web Designer
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sağol kardeşim benim...

Sağolasın Aras'cım, aynen öyle maalesef ah o anda elime bi geçse sopa:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Geçmiş olsun kardeşim :( sopa: 'yı hep burda gösterme :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6101599' Alıntı:
Geçmiş olsun kardeşim :( sopa: 'yı hep burda gösterme :)

Abi çelik kapinin kilidini değiştirirken adam hemen kapinin önünde duran ayakkabiyi çaldı.yani bu nasil bir cesaret hayret ediyorum.2 dakika kapıdan ayrıldık adam hemen almış gitmiş

• Beğen
Tepkiler: Web Designer

kurd-0

Üye
Bizimde bu hafta market soyuldu

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah fazla zararınız yoktur. :(

• Beğen