Var böyle hıyar kişilikler işte bir keresinde de arkadaşla cuma namazından çıktık ayakkabılarımız yanyana olmasına ragmen arkadaşın'ki yok olmuş üstten cami avlusuna baktık gencten biri elinde ayakkabı ile gidiyor,çaktırmadan hızlıca karşısından geliyormuş gibi yapıp yaklaştıgında buna osmanlı tokadını bir yerleştirdim
Abi çelik kapinin kilidini değiştirirken adam hemen kapinin önünde duran ayakkabiyi çaldı.yani bu nasil bir cesaret hayret ediyorum.2 dakika kapıdan ayrıldık adam hemen almış gitmiş
ayakkabıları yere atıp topukladı 
amingeçmiş olsun herkese allah bir daha yaşatmasn.
Geçmiş olsun abi cana geliceğine mala gelsin.
geçmiş olsun herkese allah bir daha yaşatmasn.
[ENGİN];6101672' Alıntı:Var böyle hıyar kişilikler işte bir keresinde de arkadaşla cuma namazından çıktık ayakkabılarımız yanyana olmasına ragmen arkadaşın'ki yok olmuş üstten cami avlusuna baktık gencten biri elinde ayakkabı ile gidiyor,çaktırmadan hızlıca karşısından geliyormuş gibi yapıp yaklaştıgında buna osmanlı tokadını bir yerleştirdimayakkabıları yere atıp topukladı
![]()
Helal olsun, ellerin dert görmesin inşallah.[ENGİN];6101672' Alıntı:Var böyle hıyar kişilikler işte bir keresinde de arkadaşla cuma namazından çıktık ayakkabılarımız yanyana olmasına ragmen arkadaşın'ki yok olmuş üstten cami avlusuna baktık gencten biri elinde ayakkabı ile gidiyor,çaktırmadan hızlıca karşısından geliyormuş gibi yapıp yaklaştıgında buna osmanlı tokadını bir yerleştirdimayakkabıları yere atıp topukladı
![]()
Sagol kardeşim
Eline sağlık abi.süper olmuş
ne hale geldik yahu ayakkabı'ya bile tenezzül ediyor adamlarGeçmiş olsun ...
Şöyle bir Söz var...
Helal Para Batmaz...
Aradan nekadar vakit geçerse geçsin o bir yolla size geri döner.
kimi hurdacılar var onlarda hırsız oluyor 2 tane bisikletim çalındı:
geçmiş olsun abi dikkat etmek gerek
bizim evdeki guvenlik onlemi beyazsarayda yok yatmadan once dogalgaz kontrol edilir camlar kapatilir sokak kapisi kilitlenir kapi deliginde anahtar birakilir![]()
Geçmiş olsun dayı