Olacaksa önüne geçilmiyor !?!?

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun abi cana geliceğine mala gelsin.

• Beğen
Tepkiler: Dede

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
geçmiş olsun herkese allah bir daha yaşatmasn.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve OttomaN TigeR
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Abi çelik kapinin kilidini değiştirirken adam hemen kapinin önünde duran ayakkabiyi çaldı.yani bu nasil bir cesaret hayret ediyorum.2 dakika kapıdan ayrıldık adam hemen almış gitmiş
Var böyle hıyar kişilikler işte bir keresinde de arkadaşla cuma namazından çıktık ayakkabılarımız yanyana olmasına ragmen arkadaşın'ki yok olmuş üstten cami avlusuna baktık gencten biri elinde ayakkabı ile gidiyor,çaktırmadan hızlıca karşısından geliyormuş gibi yapıp yaklaştıgında buna osmanlı tokadını bir yerleştirdim :) ayakkabıları yere atıp topukladı :kac:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface, Joker ve Dede
Web Designer

Web Designer

Üye
Abi ayakkabıların öle nasıl çalınmış ya :D Nası bi cesarettir o :D
Sana garezi mi varmış ki :kıskıs:
Kusura bakma abi çok geçmiş olsun ama düşününce komik geldi bi an :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];6101672' Alıntı:
Var böyle hıyar kişilikler işte bir keresinde de arkadaşla cuma namazından çıktık ayakkabılarımız yanyana olmasına ragmen arkadaşın'ki yok olmuş üstten cami avlusuna baktık gencten biri elinde ayakkabı ile gidiyor,çaktırmadan hızlıca karşısından geliyormuş gibi yapıp yaklaştıgında buna osmanlı tokadını bir yerleştirdim :) ayakkabıları yere atıp topukladı :kac:

Eline sağlık abi.süper olmuş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
[ENGİN];6101672' Alıntı:
Helal olsun, ellerin dert görmesin inşallah.

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
MrExpert

MrExpert

Üye
Geçmiş olsun ... :hmmm

Şöyle bir Söz var...

Helal Para Batmaz...

Aradan nekadar vakit geçerse geçsin o bir yolla size geri döner.

• Beğen

by-pegasus

Üye
kimi hurdacılar var onlarda hırsız oluyor 2 tane bisikletim çalındı :vur:

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Abi bu ararlar daha bir yaygınlaştı gibi,çok fazla duymaya başladım böyle şeyleri.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
geçmiş olsun abi dikkat etmek gerek

• Beğen
DDorlion

DDorlion

Üye
bizim evdeki guvenlik onlemi beyazsarayda yok yatmadan once dogalgaz kontrol edilir camlar kapatilir sokak kapisi kilitlenir kapi deliginde anahtar birakilir :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
bizim evdeki guvenlik onlemi beyazsarayda yok yatmadan once dogalgaz kontrol edilir camlar kapatilir sokak kapisi kilitlenir kapi deliginde anahtar birakilir :)

Hepsi gerekli şeyler aslında herkesin yapması lazım

Astrosman

Astrosman

Üye
Geçmiş olsun dayı

• Beğen

Üst Alt