Note 2 mi yoksa S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 mi yoksa S4 mü?
Merhabalar arkadaşlar . Yakında telefon değiştireceğim . Fakat Galaxy SIV ve Note II arasında kaldım. Sizce hangi seçimi yapmalıyım ? Şimdiden teşekkür ediyorum .

enterneoll

enterneoll

Üye
ben s4'ü tercih ederdim

byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben de S4 diyorum da satıcı adam bana Note 2 dedi. Sağlammış falan . :hmmm

Artles

Artles

Üye
S4 yani doğal olarak

MrExpert

MrExpert

Üye
S4 daha yeni bir teknoloji.

fingerback5

fingerback5

Üye
S4.Sorulmaz bile bence.

polo128

Üye
s4 ü al. Belliki note2 ler adamın elinde kalmış s4 zaten yeni çıktı alıcısı çok olur deyip elinde kalan note2 leri satmaya çalışıyor aldanma, s4ü al

PriZm

PriZm

Üye
S4 de fena bir UI optimizasyon sorunu var.Note 2 bile arayüzde geçişler hızlı iken S4 de takılmalar oluyor.Bizzat teknosa'da incelerken şahit oldum.ileride güncellemeler ile düzeltilebilir tabi.

Bu arada 2 telefon arasında yaklaşık 500 tl fark var..

MrExpert

MrExpert

Üye
1-2 aysonra fiyatı 1600-1700tlye gerilediği zaman şimdi alanlar pişman olacaktır.

N. O. T. E. 2

Üye
S4 de fena bir UI optimizasyon sorunu var.Note 2 bile arayüzde geçişler hızlı iken S4 de takılmalar oluyor.Bizzat teknosa'da incelerken şahit oldum.ileride güncellemeler ile düzeltilebilir tabi.

Bu arada 2 telefon arasında yaklaşık 500 tl fark var..

Kesinlikle katılıyorum note 2 ye 4.2.2 geldiginde s4 teki tum ozeliklerini note 2 de sahip olacak. Uzaktan dokunma ise note 2 de kalemlede var zaten.. Smart play.. Pause gibi sensor ozellikleride dahil ayrıca aralarında performans olarak cpuda cok ufak bir fark var ram aynı cekirdek aynı (s4 4+4 cekirdek islem yaparken +4 kesinlikle devreye girmez 4 cekirdekli bir telefon aklınızı karıstırmasın) ekran olarka note 2 den iyi tabiki ama arastırmalarımda bu 1080 cozunurluk olayı telefinun performansını baya bi etkiliyor. S4 ten donma olarak cıkan sorunlar ekrandanda kaynaklanıyor note 2 kullandıgım icin yazmıyorum bu yorumu coğu arkadasta bana hak verecektir...

Konu sahibi arkadasım s4 aldığında pisman olabilirsinde benim sana onerim note 2 fazla buyuk degil diyorsan.

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
NovaThor

NovaThor

Üye
Ben bi telefona o kadar vermem en fazla verecegim 1000tl bi telefona 2 bin tl deymez araba alirim ben o fiyata :D

• Beğen
Tepkiler: s.ileli
byslmdq

byslmdq

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok çok teşekkür ediyorum . Bana 1.100 TL'ye bırakacak S4'ü . :tşk:

laz6116

laz6116

Üye
Note 2 kullanmadim deneyimim yok fakat. Mantiken bakarsak s4 tur. Yeni bir telefon nede olsa ve ipone gibi guclu rakipleri karsisinda da s4 olarak baya bir ustunluk ile geldi. Tercih senin tabi ama tavsiyem s4 tur.

ayta

Üye
Note 2'im var, teknosada s4 ile karşılaştırdım bence bir kaç özellik haricinde hepsi aynı hiç beğenmedim şahsen arayüz olarak Note 2 daha hızlı ve gelişmiş kalmış yanında fakat sensör özellikleri hoşuma gitmedi değil :D

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Note 2 ye alistim mi birakamazsin. Baska telefonla alo bile diyemiyorum o derece :-) ♥

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
galaxy s4 ile note 2 insaf yahu

N. O. T. E. 2

Üye
Note 2'im var, teknosada s4 ile karşılaştırdım bence bir kaç özellik haricinde hepsi aynı hiç beğenmedim şahsen arayüz olarak Note 2 daha hızlı ve gelişmiş kalmış yanında fakat sensör özellikleri hoşuma gitmedi değil :D

O sensor ozelligi note 2 yede gelecek 4.2.2 guncellmesiyle merak etme ;)

Üst Alt