Note 2 mi yoksa S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

serdar_gs

serdar_gs

Üye
s4 daha iyi dediğim dedik :D

PriZm

PriZm

Üye
Şimdi S4 ile Note 2 farklarını sayalım.

S4:

5" 1080P ekran (Pentile)
Powervr 544 gpu ve yeni nesil cpu
13 Mp kamera

Note 2:

S-Pen
5.55" 720P dev ekran (S-RGB)
Batarya ömrü

Gerçekten kayda değer başka fark varsa söyleyin,Yazayım.

tapatalk

tapatalk

Üye
S4 tabi 1080p ayricaligini yasamak isterdim

canko13

canko13

Üye
Tebrikler bence son noktayı.koydunuz.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
o değilde konuyu açan oğlan yok ortalıkta :D

N. O. T. E. 2

Üye
o değilde konuyu açan oğlan yok ortalıkta :D

Ya zaten bu tur konuları acan uyeler tartısma cıkarmak icin yapıyor sonucta bizim dememizle almayacak burda herkes note 2 dese aklında s4 varsa... Herkes s4 dese aklında note 2 varsa aklındaki telefonu alır. Kardes anlamadınmı daha

- - - Eklendi - - -

Yok s4 iyidir para olsa googlein s4 cihazini alirdim

Sen sadece ekranı katınca onerim olarak soyledim z yi fiyat olarakta iyi

- - - Eklendi - - -

Tebrikler bence son noktayı.koydunuz.

Usta o noktayı kim koydu??

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
alenkolik

alenkolik

Üye
galaxy s4 ile note 2 insaf yahu

Insaf yahu derken? İkisi arasında hangi özelliği kıyasladin da insaf yahu diyorsun? Kullananlar ve inceleyenler görüyor ki ikisininde kendisine göre üstün özelliği var ve ben kullandığım için söylemiyorum note2 yi s4 e değişmem. Batarya ekran ve spen in benim gibi kullanıcılar için vazgeçilmez olduğu düşüncesindeyim.

N. O. T. E. 2

Üye

Insaf yahu derken? İkisi arasında hangi özelliği kıyasladin da insaf yahu diyorsun? Kullananlar ve inceleyenler görüyor ki ikisininde kendisine göre üstün özelliği var ve ben kullandığım için söylemiyorum note2 yi s4 e değişmem. Batarya ekran ve spen in benim gibi kullanıcılar için vazgeçilmez olduğu düşüncesindeyim.

S4 yeni cıkmasına rahmen note 2 yi degismeyen s4 almak isteyenden daga fazla geliyir bana ozellikle note 2 kullananlar.. Buda hos bir secim aynı dusuncedeyim nota elim oyle bir alısmıski diger telefonlar elime oyuncak gibi geliyor.

canko13

canko13

Üye
Şu an ekranın bir tarafınfa klip izliyorum .diğer tarafındada msj yazıyorum.başka söze gerek yok..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
:zuhaha:

aleranol

aleranol

Üye
1.Pentile ile rgb arasındaki farkı bilmeden yaziyorsun
2.4 çekirdek a15 çalışırken % 100 performans aliyorsan tüm celirdekler çalışırken sadece % 110 performans alabiliyorsun.
3.s4un arayüzünde 4.2.2 versiyonunda olmasına ve daha güçlü donanımı olmasına rağmen takılmalar mevcut ise ve not2 4.1.1 de çok rahat hiç takılmadan kullanılabiliyorsa s4 daha iyi diyemezsiniz.
4. 1080pye bel bağlayan arkadaşlar lütfen pentile dizlimini detaylı olarak inceleyin. Hüsrana uğrayarak buraya geleceksiniz.

Daha yazmam gerekirse yazarım. Kendini s4 sevdasına kaptırmış arkadaslara doğruları öğretmek isterim.

tapatalk

tapatalk

Üye
1.Pentile ile rgb arasındaki farkı bilmeden yaziyorsun
2.4 çekirdek a15 çalışırken % 100 performans aliyorsan tüm celirdekler çalışırken sadece % 110 performans alabiliyorsun.
3.s4un arayüzünde 4.2.2 versiyonunda olmasına ve daha güçlü donanımı olmasına rağmen takılmalar mevcut ise ve not2 4.1.1 de çok rahat hiç takılmadan kullanılabiliyorsa s4 daha iyi diyemezsiniz.
4. 1080pye bel bağlayan arkadaşlar lütfen pentile dizlimini detaylı olarak inceleyin. Hüsrana uğrayarak buraya geleceksiniz.

Daha yazmam gerekirse yazarım. Kendini s4 sevdasına kaptırmış arkadaslara doğruları öğretmek isterim.
:vur
4.2.2 sürüm olarak laglı nedenini çözemedim. nexuslardada böyle 4.1 kadar hızlı değil

PriZm

PriZm

Üye

4.1 ile 4.2 arasında ne fark vardı yav?

Bildirim barı daha iyi
Multitask performansı daha iyi
Multitask animasyonları var
Normal geçiş animasyonları farklı
Kilit ekranı çok iyi

Benim Galaxy S den hatırladıklarım bunlar.

tapatalk

tapatalk

Üye

Bildirim barı daha iyi
Multitask performansı daha iyi
Multitask animasyonları var
Normal geçiş animasyonları farklı
Kilit ekranı çok iyi

Benim Galaxy S den hatırladıklarım bunlar.
değiştirirken bozdular valla 4.3 de düzelir inşallah

laz6116

laz6116

Üye
Arkadaslar ben not 2 kullanmadim bilmiyorum yalniz. Hizdan kastimiz nedir bunu once bi soralim kendimize. Ben hiz olarak ilgilendiren olay telefonun oyun oynarken veya bir cok uygulamanin ayni anda acikken kasip kasmadigina bakarim. Ekran gecisleriymis yok bilmem menuye gecismis bunlarin tartismasi bence yersiz. Saniselik farklari gozle ve duyu organlarizla algilayamadigimiza gore bence yersiz. Bundan once s2 kullanicisiydim s2 ile s4 arasinda cok cok fark var uygulamalarim acikken ve oyun oynarken kasmiyorsa bir telefon hiz benim icin budur. S4 ten memnunum iyiki almisim.

Üst Alt