Note 2 mi yoksa S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaslar ben not 2 kullanmadim bilmiyorum yalniz. Hizdan kastimiz nedir bunu once bi soralim kendimize. Ben hiz olarak ilgilendiren olay telefonun oyun oynarken veya bir cok uygulamanin ayni anda acikken kasip kasmadigina bakarim. Ekran gecisleriymis yok bilmem menuye gecismis bunlarin tartismasi bence yersiz. Saniselik farklari gozle ve duyu organlarizla algilayamadigimiza gore bence yersiz. Bundan once s2 kullanicisiydim s2 ile s4 arasinda cok cok fark var uygulamalarim acikken ve oyun oynarken kasmiyorsa bir telefon hiz benim icin budur. S4 ten memnunum iyiki almisim.

Note 2 de de 2 gb ram var.Multitask performansı aynı düzeyde.Sonuçta arkaplana atılan internet sayfası, müzik çalar vb uygulamalar haricindeki uygulamalar cpu kullanmıyor.

laz6116

laz6116

Üye
Belki haklisin bilmiyorum ama en basitinden soyle dusunelim. Teferruata gerek yok. yeni model olmasi yeterlidir bence. Adi ustunde yenilik ve gelistirmeler mutlaka olmali degil mi?

alenkolik

alenkolik

Üye
Belki haklisin bilmiyorum ama en basitinden soyle dusunelim. Teferruata gerek yok. yeni model olmasi yeterlidir bence. Adi ustunde yenilik ve gelistirmeler mutlaka olmali degil mi?

Kişisel görüşümdür. Böyle bir bakış açısı mantıklı gelmiyor bana. Yenilik ve geliştirme demişsin. Şu an s2 mevcut guncellemeleri alabiliyirsa, bir iPhone 3 bile 5in guncellemelerinden nasipleniyorsa senin tezin çürür burada. Geriye şöyle bisey kalıyor. Ben s4 aldım. :) başka da bişey yok fazla.

laz6116

laz6116

Üye

Kişisel görüşümdür. Böyle bir bakış açısı mantıklı gelmiyor bana. Yenilik ve geliştirme demişsin. Şu an s2 mevcut guncellemeleri alabiliyirsa, bir iPhone 3 bile 5in guncellemelerinden nasipleniyorsa senin tezin çürür burada. Geriye şöyle bisey kalıyor. Ben s4 aldım. :) başka da bişey yok fazla.

Mesele sadece guncellemeyse ben s2 de de 4.2.2 kullaniyordum. Derdim neydi s4 aldim? Bu da senin tezini tamamen bitirir. :) mesele guncelleme deyil dostum meseleyi yukarda arzettim iyi okuyalim :))))

-Emre

-Emre

Üye

Bildirim barı daha iyi
Multitask performansı daha iyi
Multitask animasyonları var
Normal geçiş animasyonları farklı
Kilit ekranı çok iyi

Benim Galaxy S den hatırladıklarım bunlar.

Aynen bence sadece kilit ekranı ve bildirim bari bile yeter çok kullanışlı.

ozakin70

ozakin70

Üye
S4:thumbup:

aleranol

aleranol

Üye
4.2 deki bildirim bari ve kilit ekranı cidden güzel.

S2 den s4e geçen arkadaş işte senin bahsettiğin şeyler s2den s4e geçtiğin için fark esilmiyor. Sen çağ atlamissin. Not2 alırsan eline farkı anlarsın. Bende hemen herzaman müzik çalar ve bazı sistem programları açık. Internet hep açık arka planda whatsapp ve viber var. Oyunların bildirimleri açık. Yerine göre wifikill açık. O kadar çok kullanıyorum ki telefonu mobil canavar olarak kullanıyorum telefonfan çok. Otg olsun 3 tane ofis programı olsun telefon elimden düşmüyor. Ben sadece ram temizleme Programı kullanirken 1 kaç kez takıldığıni gördüm. Artık onu da kullanmıyorum ve hiç bir yavaşlama kasma görmüyorum. Ama s4 inceleme sırasında hafif hafif takıldı. Komik bir durum bu. Emin olmak icin recoveryden s4u sifirladim wipe falan yaptım yok. Yine takilmalar mevcut.
Eğer işte antutuda 26k aldım not2 18 k derseniz bitarafımla gülerim Afedersiniz.

laz6116

laz6116

Üye
Guzell aciklama ama bu takilmalar Allah askina bende niye yok telefon benim elimden de dusmuyor int. Isinma da soz konusu degil. Vs vs oyunlar olsun bende hic donma takilma olmadi. O kotuleyenler ne hikmetse hepte magaza da eline aliyor ustun koru iki tiklamayla not veriyorlar. :))) sizi kalite kontrol uzmani olarak samsung kacirmamali :))) yada varliginizdan haberleri yok. Buyuk bir kayip :)))

aleranol

aleranol

Üye
Guzell aciklama ama bu takilmalar Allah askina bende niye yok telefon benim elimden de dusmuyor int. Isinma da soz konusu degil. Vs vs oyunlar olsun bende hic donma takilma olmadi. O kotuleyenler ne hikmetse hepte magaza da eline aliyor ustun koru iki tiklamayla not veriyorlar. :))) sizi kalite kontrol uzmani olarak samsung kacirmamali :))) yada varliginizdan haberleri yok. Buyuk bir kayip :)))

Yorumun komikmis.
Ben 1.5 yıldır her gün bu siteye takılıyorsam ve o kadar adamdan birsürü şey öğrenip kendim rom cfw vs. Değişik şeyler yapmak için denemelerde de bulunup başarılı olduysam demek ki birşey biliyorum. Arkadaşıma imei bile attım daha ne diyeyim.
Belki 50den fazla kez rom attım hackledim rootladim defalarca teamviewer ile bişeyler anlatıp yardım ettim. Hemde hepsini sadece not2 ile yaptım.
Eğer sen kalkarda 5dk incelemeyle dersen alinirim.
Not2 yi almadan önce en az 10 kere farklı mağazalara gittim ve en az abaetisiz 45dk inceleme yaptım her yerde.
Oyunları kalemi ekrani kamerası mikrofonuna kadar. Ve sinunda da aldım.
Ama s4 incelerken elime alınca bariz bir tuhaflık vardı. Sanki s3teki ekran oyunu bubtelefonda artmış gibi hissettim. Ki zaten devam eden şeyler var.
Not2 mağazalarda 15 günde haşat edildiği için genelde wipe yapıyordum en temel şekilde sonra inceliyordum. Ve hiçbirinde ben takılma görmedim.
S4 incelerken wipe yaptım ve ne göreyim! ! En az % 30 daha iyi işlemcisi ve daha iyi ekran kartı olmasına rağmen s2den beri süregelen menü parodisi devam ediyor.
Demek ki adamlar sadexe satmak amaçlı s3 ün badanalı halini satıyor. Benim şu anda birşey öğrenebilecegim insanlardan 1 2 tanesi N.A.W.Y TheMadness ve Prime adlı eski ÜYElerdir. Ama ogretecegim kişiler ise geri kalanidir. Eğer öğrenmek istersen yaz herkes yardımcı olir elinden geldiği kadarıyla.

tapatalk

tapatalk

Üye
La root unlock rom vb. Seyleri yapmaya ne var 5 dakikalik olay kernel yazmiyoz sonucta.
Natureux v2 berbat ayrica o cihazin google veesiyonunu alirim ben alicak olsam

aleranol

aleranol

Üye
La root unlock rom vb. Seyleri yapmaya ne var 5 dakikalik olay kernel yazmiyoz sonucta.
Natureux v2 berbat ayrica o cihazin google veesiyonunu alirim ben alicak olsam

Biliyorum sen hareketli bir çocuksun ve bilgisayar sahibisin. Ben tüm bu işlemleri teamviewer ve okulun netini kırarak yapıyorum. Üstelik telefondan. Telefon benim 3. Bir kolum ne senin gibi ne de diğer çoğu kişi gibi. Telefondan rom editliyorum ben. Pcden deil. Başkalarının telefonunu ilk defa elime alıp riske girerek jelly bean yüklüyor rootluyorum. Kensi telefonumu 2.kez deil.
Birde bunları sen dene. Senin linux ve android üzerine teorik bilgin benimle hemen hemen aynı mesajlarında okuduğum kadariyla. Ama ben deneysel oalrak kesinlikle çok fazla iş yaptım. Bazen diylrum zaten root için cfw için 5lira para alsam her ay bi 35 lira gelir elime. Inİnternet kafe param çıkar :ehe

tapatalk

tapatalk

Üye

Biliyorum sen hareketli bir çocuksun ve bilgisayar sahibisin. Ben tüm bu işlemleri teamviewer ve okulun netini kırarak yapıyorum. Üstelik telefondan. Telefon benim 3. Bir kolum ne senin gibi ne de diğer çoğu kişi gibi. Telefondan rom editliyorum ben. Pcden deil. Başkalarının telefonunu ilk defa elime alıp riske girerek jelly bean yüklüyor rootluyorum. Kensi telefonumu 2.kez deil.
Birde bunları sen dene. Senin linux ve android üzerine teorik bilgin benimle hemen hemen aynı mesajlarında okuduğum kadariyla. Ama ben deneysel oalrak kesinlikle çok fazla iş yaptım. Bazen diylrum zaten root için cfw için 5lira para alsam her ay bi 35 lira gelir elime. Inİnternet kafe param çıkar
ozaman işler değişti hacı bilgisayar yokken o riske girilmez. bide toolkit her pc yi tanımıyo kalırım mal gibi. bence her attığın cfw romdan 5 tl alırsan küçük çaplı 2. el bi bilgisayar bulursun riske girmezsin. Tabi elinde bilgisayar olup rom root atmayan note2 kullanıcılarıda yok değil bu konuda :ehe
Çok ucuza odinin rahat rahat çalışcağı minibooklar laptoplar 2.el filan bulursun. ozaman ubuntu kurup kernel bile yazarsın şimdi bukadar uğraşıyosan zaten ıo da tanıtılan android için yazılım geliştirme programı çok basite indirilmiş sen yürürsün ordan

Dampierre

Dampierre

Üye
S4 de fena bir UI optimizasyon sorunu var.Note 2 bile arayüzde geçişler hızlı iken S4 de takılmalar oluyor.Bizzat teknosa'da incelerken şahit oldum.ileride güncellemeler ile düzeltilebilir tabi.

Bu arada 2 telefon arasında yaklaşık 500 tl fark var..

Tamamen katılmıyorum desem. Bugün teknosada s4 ü inceledim, o kadar akıcıydıki, şaşırdım. Sanki 120 fps ye sabitlenmiş bir ekran gibiydi. Plastik falan ama beyaz olan inanılmaz şık duruyor. 2000 lirayı hak eder mi orası tartışmalı.

tapatalk

tapatalk

Üye
Tamamen katılmıyorum desem. Bugün teknosada s4 ü inceledim, o kadar akıcıydıki, şaşırdım. Sanki 120 fps ye sabitlenmiş bir ekran gibiydi. Plastik falan ama beyaz olan inanılmaz şık duruyor. 2000 lirayı hak eder mi orası tartışmalı.
yok artık

aleranol

aleranol

Üye
ozaman işler değişti hacı bilgisayar yokken o riske girilmez. bide toolkit her pc yi tanımıyo kalırım mal gibi. bence her attığın cfw romdan 5 tl alırsan küçük çaplı 2. el bi bilgisayar bulursun riske girmezsin. Tabi elinde bilgisayar olup rom root atmayan note2 kullanıcılarıda yok değil bu konuda :ehe
Çok ucuza odinin rahat rahat çalışcağı minibooklar laptoplar 2.el filan bulursun. ozaman ubuntu kurup kernel bile yazarsın şimdi bukadar uğraşıyosan zaten ıo da tanıtılan android için yazılım geliştirme programı çok basite indirilmiş sen yürürsün ordan

Zaten düşünüyorum bilgisayar mühendisliği okumayı. Makine diş veya pc okuyabilirim. Ama hala java veya c+ kodları canımı sıkıyor. Pcde iyiydi hhafiften bişeyler yapıyordum şimdi onun wifi kartı geberdi ve zaten uğraşmaya değmez. Yani anlayacağın pc olmadığı için adamların pcden yapıyorum. Birşey olursa da sen kabloyu oynattin ya da senin pc de .okluk var diyorum :ehe daha 1 kere oldu o da allahtan nokia n8di:ehe

Birde bir arkadaş yanlış anlamış okulun netini. Modem zannetmis. Arkadaşlar modem kırmak için süper pcler gerekli su soğutmalı falan :) benimki network

- - - Eklendi - - -

Eger senin gözün 120fps algılıyor ise ben ölü doğmuşum.

laz6116

laz6116

Üye

Yorumun komikmis.
Ben 1.5 yıldır her gün bu siteye takılıyorsam ve o kadar adamdan birsürü şey öğrenip kendim rom cfw vs. Değişik şeyler yapmak için denemelerde de bulunup başarılı olduysam demek ki birşey biliyorum. Arkadaşıma imei bile attım daha ne diyeyim.
Belki 50den fazla kez rom attım hackledim rootladim defalarca teamviewer ile bişeyler anlatıp yardım ettim. Hemde hepsini sadece not2 ile yaptım.
Eğer sen kalkarda 5dk incelemeyle dersen alinirim.
Not2 yi almadan önce en az 10 kere farklı mağazalara gittim ve en az abaetisiz 45dk inceleme yaptım her yerde.
Oyunları kalemi ekrani kamerası mikrofonuna kadar. Ve sinunda da aldım.
Ama s4 incelerken elime alınca bariz bir tuhaflık vardı. Sanki s3teki ekran oyunu bubtelefonda artmış gibi hissettim. Ki zaten devam eden şeyler var.
Not2 mağazalarda 15 günde haşat edildiği için genelde wipe yapıyordum en temel şekilde sonra inceliyordum. Ve hiçbirinde ben takılma görmedim.
S4 incelerken wipe yaptım ve ne göreyim! ! En az % 30 daha iyi işlemcisi ve daha iyi ekran kartı olmasına rağmen s2den beri süregelen menü parodisi devam ediyor.
Demek ki adamlar sadexe satmak amaçlı s3 ün badanalı halini satıyor. Benim şu anda birşey öğrenebilecegim insanlardan 1 2 tanesi N.A.W.Y TheMadness ve Prime adlı eski ÜYElerdir. Ama ogretecegim kişiler ise geri kalanidir. Eğer öğrenmek istersen yaz herkes yardımcı olir elinden geldiği kadarıyla.

Dostum biseyi atliyorsun :))) 1.5 yildir dedigini benim kayit tarihime bak ondan sonra konus. 2010 kayitli bir uyeyim. O tarihten bu tarihe de bu konularla ilgiliyim root olayi falandi fismandi bunlari cocuklarda yapiyor artik. Konuyu saptirmayalim :)) sana hayirli forumlar...

tapatalk

tapatalk

Üye
wifi kartı yandıysa 30 tl civarı usb wifi lar var ondan al iş görür

PriZm

PriZm

Üye
Foruma üye olma zamanı proluk derecesini belirliyorsa Erol tam pro o zaman.Öyle saçma şeymi olur.

Ben android ile 2 yıl önce tanıştım.O zaman ben halen amatörüm. :zzz:

Bu iş yıla değil meraka ve araştırmaya bakıyor.Kendimi çok bilgili görmüyorum.Sadece forumdakiler beni bilgili görüyor. :ehe

• Beğen
Tepkiler: canko13
aleranol

aleranol

Üye
wifi kartı yandıysa 30 tl civarı usb wifi lar var ondan al iş görür

LAPTOP parçalar halinde çekmecemde yatıyor. Zaten çok ısınıyorsu islemci macunu fan tamiri falan çok uzin iş. Kendim yapsam 100tl tutacak ek şeyler vardı. Değmez yani. 2gb ram 2 cekirdek eski amd falan :)

- - - Eklendi - - -

Dostum biseyi atliyorsun :))) 1.5 yildir dedigini benim kayit tarihime bak ondan sonra konus. 2010 kayitli bir uyeyim. O tarihten bu tarihe de bu konularla ilgiliyim root olayi falandi fismandi bunlari cocuklarda yapiyor artik. Konuyu saptirmayalim :)) sana hayirli forumlar...

Alinin yazdığını gördün. Ben forumdan o kadar az uzak durdum ki. Açtığım konulara bir bakarsan amatörden nasıl çağ atladigimi goreceksin.
Benim tecrübem emin ol sebden kat kat fazla. 20den fazla farklı cihaza defalarca rom.kurdum sodt brick yaptım imesini bozdum imei caktirdim vs. Vs.
Ben biliyorum ki teorik olarak bilgilerim N.A.W.Y ile kiyaslanmasa da yaptığım işler çok fazla. Gir imzama. Bak ne yazıyor. Arkadaş benim notlar 80 90 dan 35 lere kadar düştü forum la çok zaman ayırdığım için. Yazılı biterben maxicepteyim. Online ssürem 1 hafta civarı sanırım. Allah aşkına biraz incele. Kendimi ovmeyi sevmem ama ortada yani ben birşeyler yapıyorum ve çıkarsiz öğrenmek için yapıyorum. Bana ben daha eskiyim dersen komik olur.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca senin Adobe Flash Player sorunun içinde 1 saat apk aradım. Kendi apk mı yollamayi düşündüm ama herkes çalışmıyor vs. Diyordu xda da

Üst Alt