Shadow Sensual Widget Set by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
adımın yakınından bile geçemiyosunuz maalesef ve bu konuyu kapatalım lütfen ne siz tahminle bilebileceksiniz nede ben söylicem o yüzden gerek yok :) radyo ve not defteri düzenlenip konuya eklenmiştir. müzikçalar maalesef olmuyor nedeni ise ben ne kada inceltirsem incelteyim o widgetle alakalı yani büyük müzikçaların kapladığı alan o kadar olduğu için hangi boyutta yaparsam yapayım aynı bölegeyi kaplıyor bunun tek yolu yazılım dilinden anlamak ve m.çalar widgetinin kapladığı alan olan yeri küçültmek o konuda benim bilgim yok :) umarım anlatabilmişimdir sebebini :)

• Beğen
Tepkiler: achambo ve asigsasi

asigsasi

asigsasi

Üye
dostum elin değmişken rss yi de not defteri gibi yaparmısın :islik

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
adımın yakınından bile geçemiyosunuz maalesef ve bu konuyu kapatalım lütfen ne siz tahminle bilebileceksiniz nede ben söylicem o yüzden gerek yok :) radyo ve not defteri düzenlenip konuya eklenmiştir. müzikçalar maalesef olmuyor nedeni ise ben ne kada inceltirsem incelteyim o widgetle alakalı yani büyük müzikçaların kapladığı alan o kadar olduğu için hangi boyutta yaparsam yapayım aynı bölegeyi kaplıyor bunun tek yolu yazılım dilinden anlamak ve m.çalar widgetinin kapladığı alan olan yeri küçültmek o konuda benim bilgim yok :) umarım anlatabilmişimdir sebebini :)

abi bu metin saat mini yi kim yaptı bu forumdan biriydi onla aynı tiptir bunu da yapabilir belki veya 4x4 müzik çalar olsa varya süper ötesi olur

- - - Eklendi - - -

dostum elin değmişken rss yi de not defteri gibi yaparmısın :islik

onlara da ben el atsam mı acep:D

- - - Eklendi - - -

en alttaki radyo süper olmuş tam dediğim gibi çooooookkk saol

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Anil-D

Anil-D

Üye
abi muzik caları hallet resim dısarı tasıyo radyo widgetinin sadece cizgısini silmissın o radyo widgeti var zaten gorulmemis bir şekil rica etsem yaparmısın

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bi cevap ver bari

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

abi bu metin saat mini yi kim yaptı bu forumdan biriydi onla aynı tiptir bunu da yapabilir belki veya 4x4 müzik çalar olsa varya süper ötesi olur

- - - Eklendi - - -

onlara da ben el atsam mı acep:D

- - - Eklendi - - -

en alttaki radyo süper olmuş tam dediğim gibi çooooookkk saol

hah işte o mini metin saati gibi bununda dosyalarıyla oynanıp ayarlanmalı yoksa ben ne boyutta yaparsam yapayım hep aynı yeri kaplıyo :) tamma sana havale ediyom e-mail rss gibileri sen yap :oke: ben şu müzikçaları uğraşam :) önemli deil kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: achambo
Anil-D

Anil-D

Üye
Abi yapıcakmısın yapmıcakmısın

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
abi bi cevap ver bari

oyun oynuyodum :) verem hadi cvp. walla arada sölemiştim zaten birine sanırım, hiç aklıma gelmedi albüm resmi olan bi mp3 le denemek :) bi daha el atayım m.çalara düzgün bişey yapayım ben şunu. bu arada radyoyu daha nasıl yapam anlamadım ki hiç görülmemiş bişey dionda neyse onu acele etme biraz uğraşayım farklı bişey yapmaya çalışayım tamam şimdi önce 1 saatlik bi dizim war onu izlemem gerekiyo sonra m.çalar ı adam gibi yapayım.

Anil-D

Anil-D

Üye
Tamam abi senin elit avkonla oynadım haberin olsun tamam ben 11 de girerim avkonu nasıl yapmısın

achambo

achambo

Üye

hah işte o mini metin saati gibi bununda dosyalarıyla oynanıp ayarlanmalı yoksa ben ne boyutta yaparsam yapayım hep aynı yeri kaplıyo :) tamma sana havale ediyom e-mail rss gibileri sen yap :oke: ben şu müzikçaları uğraşam :) önemli deil kardeşim.

abi üst kısım nasıl yapıyım:)

ben bir türlü büyük ajandanın mifini değişemedim atıyorum değişmiyo:(

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
Aynen 3 yol oynadım bende degistiremedim

Anil-D

Anil-D

Üye
Ajanda sisi gonder diyo

achambo

achambo

Üye

buyur abi türkçe olursa iyi olur

- - - Eklendi - - -

bir de bu açamadığım dosyaları nasıl editlicem:)

- - - Eklendi - - -

svgz var mesela

Anil-D

Anil-D

Üye
Svg acılıyorki sis contectle

Anil-D

Anil-D

Üye
Biliyorum hangi proyla editliyon

Takipçi Satın Al

Üst Alt