Galaxy S4 Sorularını Burdan Soralım

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Üstteki uyarı bana değilmiydi :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Üstteki uyarı bana değilmiydi :D
Oraya Ali yada Nawy yazdımmı gelelim soruna az sonra bir konu paylaşıcam ordada belirtirim ama en çok sevdiğim özellik silgi modu.Şöyleki kalabalık bir yerde tam fotoğraf çekileceksin çat biri geçiyor işe bu moda burda devreye giriyor hareketli nesneleri 5 foroğrafta karşılaştırmayla siliyor :oke:

PriZm

PriZm

Üye
Vaay.Note 2 deki en iyi fotoğraf modunun geliştirilmiş versiyonu.Güzelmiş.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: H.SAHİN
PriZm

PriZm

Üye
Merak ediyorum S4 deki Yeni touchwiz arayüzü ile beraber bu yeni kamera uygulaması note 2 ye gelirmi acaba

enterneoll

enterneoll

Üye
bizim evdeki s4 270000 civarı bir sonuç veriyo ve kamerası güzel bende sorularınızı cevaplar s3 ile karşılaştırması ise şöyle internet 2-3 saniye daha hızlı herşey olarak (ikisindede flash player yüklü)
kamera çok iyi hem ışıkta hem karanlıkta
şarj süresi s3'den daha iyi
real racing 3 hiç bir hiç bir atlama ve kasma olmadan oynanıyor
ses kalitesi s3'ün geliştirilmişi ve poweramp ile çok iyi bir performans alınıyor
video'yu bakmayınca durdurma olayı geliştirmeli
smart scrool (akıllı kaydırma çok iyi çalışıyor)
ekran kalitesi çok iyi 1080P biliyorsunuzki ve parlaklık, renk canlılığı çok güzel
şu an hiç olumsuz notum yok ve ayrıca tasarım olarak s3 ile aynı boyutta fakat s3'den ekran daha büyük ve daha ince ayrıca 3 gram daha hafif (s3 gibi s4'de de ağırlık dağılımı çok iyi) benden bu kadar bişey merak ederseniz buradan sorun

Türe

Türe

Üye
Fotoğraf özellikleri ve kalitesi One ile aynı neredeyse. Ilk kez Samsung larda çekim kalitesini beğendim (karşılaştırmalı olarak)

- - - Eklendi - - -

Umarim çoğu özellik s3 e de gelir

TheMadness

TheMadness

Üye
Fotoğraf özellikleri ve kalitesi One ile aynı neredeyse. Ilk kez Samsung larda çekim kalitesini beğendim (karşılaştırmalı olarak)

- - - Eklendi - - -

Umarim çoğu özellik s3 e de gelir

Gelir olmadı portlarlar 4.2.2 gelsin de. Ama benim için önemli değil AOSP daha iyi :D

cardanadam

cardanadam

Üye
    Konu Sahibi
silgi modu bir resim çekerken o anda önden veya arkadan birinin geçtiğini düşünün işte silgi modu ile o kişi otomatik olarak resimden siliniyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu Başlığından uzaklaşılmasın birdaha uyarmıyacağım

appiah200

Üye
sorular buraya oldugunu şimdi ögrendim :) nys bn almadım daha ama almayı düşünyrum buyuk ihtimal ... s3 te olan video izlerken netede girebilioruz video kucuk bi ekranda oynatılırken saga sola cekip aynı anda net veya tlfda başka bi şeyle ugrasabilioduk o özellk s4 de yine varmı acaba

fk555897

fk555897

Üye
sorular buraya oldugunu şimdi ögrendim :) nys bn almadım daha ama almayı düşünyrum buyuk ihtimal ... s3 te olan video izlerken netede girebilioruz video kucuk bi ekranda oynatılırken saga sola cekip aynı anda net veya tlfda başka bi şeyle ugrasabilioduk o özellk s4 de yine varmı acaba

S3'te Multi Window özelliği var yani aynı anda internete girerken aynı anda da mesaj atabiliyorsun vs. Birde Pop-up Play var yani birşey yaparken bir ekranda video izliyorsun.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
S3'te Multi Window özelliği var yani aynı anda internete girerken aynı anda da mesaj atabiliyorsun vs. Birde Pop-up Play var yani birşey yaparken bir ekranda video izliyorsun.

Diger konudada belirttim. Var

avcitalip

avcitalip

Üye
Arkadaşım bir tane fotoğraf çekip yayınlar mısın? Kamera performansını görmemiz için.

aman Allah korusun sen Android'e gelme kardeşim iPhone gerçekten can bakarmısın daha yeni çıkan telefonun fiyatı bir anda ne kadar düştü :zzz:

ben Android'i tamamen bu saatten sonra zarar olarak görüyorum bak iPhone'lara doğru düzgün ucuzlamıyorlar ama s3'e bak 1.070 TL :zzz: halbuki 4s'ten 1 yıl sonra çıktı ve çoğu özellik yönünden de daha iyi ama çok değer kaybediyor :evet:

ben note 3'ü bekliyorum çünkü ios biraz kapalı bir sistem ve ekranları ufak ama sırf bu yüzden de iPhone alasım var :)

adamlar 4s'le note 2 takası teklifi edebiliyor biri 2 yıllık telefon diğeri yaklaşık 6-7 aylık telefon :zzz: hak mı şimdi bu :(

PriZm

PriZm

Üye
iPhone adı "lüks telefon" ünvanını taşıdığı sürece değer kaybetmemeye devam edecek.Ve Apple batana kadarda bu düzenin değişeceğini zannetmiyorum.

Türe

Türe

Üye
Abi drama shot bir fotoğraf atabilir misin ?

kappa895

Üye
Galaxy S4 kamera çok donuyor,telefon takılıyor,donma probleri var çok üzgünüm bu telefonu aldığım için.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Galaxy S4 kamera çok donuyor,telefon takılıyor,donma probleri var çok üzgünüm bu telefonu aldığım için.

Sürüm bilgilerinizin yazdığı ekran görüntüsünü paylaşırmısınız ?

Üst Alt