Oraya Ali yada Nawy yazdımmı gelelim soruna az sonra bir konu paylaşıcam ordada belirtirim ama en çok sevdiğim özellik silgi modu.Şöyleki kalabalık bir yerde tam fotoğraf çekileceksin çat biri geçiyor işe bu moda burda devreye giriyor hareketli nesneleri 5 foroğrafta karşılaştırmayla siliyorÜstteki uyarı bana değilmiydi![]()

Vaay.Note 2 deki en iyi fotoğraf modunun geliştirilmiş versiyonu.Güzelmiş.
Fotoğraf özellikleri ve kalitesi One ile aynı neredeyse. Ilk kez Samsung larda çekim kalitesini beğendim (karşılaştırmalı olarak)
- - - Eklendi - - -
Umarim çoğu özellik s3 e de gelir

Gelir olmadı portlarlar 4.2.2 gelsin de. Ama benim için önemli değil AOSP daha iyi![]()

Airview gelmiyomuş![]()

sorular buraya oldugunu şimdi ögrendimnys bn almadım daha ama almayı düşünyrum buyuk ihtimal ... s3 te olan video izlerken netede girebilioruz video kucuk bi ekranda oynatılırken saga sola cekip aynı anda net veya tlfda başka bi şeyle ugrasabilioduk o özellk s4 de yine varmı acaba
S3'te Multi Window özelliği var yani aynı anda internete girerken aynı anda da mesaj atabiliyorsun vs. Birde Pop-up Play var yani birşey yaparken bir ekranda video izliyorsun.
Arkadaşım bir tane fotoğraf çekip yayınlar mısın? Kamera performansını görmemiz için.

halbuki 4s'ten 1 yıl sonra çıktı ve çoğu özellik yönünden de daha iyi ama çok değer kaybediyor 

hak mı şimdi bu 
Galaxy S4 kamera çok donuyor,telefon takılıyor,donma probleri var çok üzgünüm bu telefonu aldığım için.