G305305
Üye
[ROOT]Wi-fi kill 2.02
Ben telefonumu rootladım ve bu programı denemek istedim. SOnuç mu gözlerimle gördüm ve mükemmel diyebilirim kendi bilgisayarım önümde aynı ağa bağlı bilgisayarları gösteriyor ve istediğinizi kapatabiliyor yani internet bağlantısını kesebiliyor. DENEDİM KESİNLİKLE BENDE ÇALIŞTI. Link:
Nasıl çalışır: Aynı wi-fi ağına bağlandıktan sonra wi-fi kill açın ve üst taraftaki > işaretine basın scan seceneğine yani. sonra da istediğiniz cihazın üzerine tıklayın ve grab var alt tarafta ona basarsanız kesilecektir. (EK 2: az önce denememde bilgisayardan to rrent ten film indirirken denedim ve torrentimin hızı 0 landı grab seceneğini kapattığımda ise geri hızlandı torrentim.)
Resim:
Ekleme:
Vİdeo :
BİR TEŞEKKÜRÜ DE YOK SAYMAYIN...
Düzeltme Nedeni Video Ekleme:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradan indirin ROOT GEREKİYOR...Nasıl çalışır: Aynı wi-fi ağına bağlandıktan sonra wi-fi kill açın ve üst taraftaki > işaretine basın scan seceneğine yani. sonra da istediğiniz cihazın üzerine tıklayın ve grab var alt tarafta ona basarsanız kesilecektir. (EK 2: az önce denememde bilgisayardan to rrent ten film indirirken denedim ve torrentimin hızı 0 landı grab seceneğini kapattığımda ise geri hızlandı torrentim.)
Resim:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekleme:
Vİdeo :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
BİR TEŞEKKÜRÜ DE YOK SAYMAYIN...
Düzeltme Nedeni Video Ekleme:
Son düzenleme:

Normal .exe olan bilgisayar virsleri çalışmayacağına giöre