Wi-Fi EnGel v2.2 [ßy-K@@N][Düzenleme][Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

GMANN

GMANN

Üye
Baktim ama pcleri goruyor sadece mobil cihazlari degil

GMANN

GMANN

Üye
Biliyorum dostum.

GMANN

GMANN

Üye
3 android cihaz birde lumia da denedim

GMANN

GMANN

Üye
Bi video cekersen cok iyi olur

GMANN

GMANN

Üye
Eyv

• Beğen
Tepkiler: ßy-K@@N
Superfan

Superfan

Üye
Kaan iyi güzel türkçeye çeviriyorsun da uygulamanın paket ismine kendi ismini yazıyorsun, uygulumanın hakkında bölümüne ismini yazıyorsun. Bu uygulamayı yapan çok uğraştı. Paralı bir uygulama. Bu uygulamaları paylaşıyoruz aslında ama sen paylaşmayı bırak adamın tüm hakkını silmişsin ortadan. Sanki kendin yapmışsın gibi. Yaptığın şey türkçeleştirmek. Özel bir şey mi ekledin? Kendin mi yazdın bu uygulamayı?

Apktool ile decompile edip 20 satır cümleyi türkçeye çevirip, her yerine kaan, kaan acar, by kaan yazıp recompile etmişsin.

• Beğen
Tepkiler: SHS, soldierman ve ßy-K@@N
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Link e tıklayamıyorum sıkıntı var

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Teşekkürler

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bende çalışmadı yav. Telefon LG G2, CM ROM yüklü.

GMANN

GMANN

Üye
Kaan iyi güzel türkçeye çeviriyorsun da uygulamanın paket ismine kendi ismini yazıyorsun, uygulumanın hakkında bölümüne ismini yazıyorsun. Bu uygulamayı yapan çok uğraştı. Paralı bir uygulama. Bu uygulamaları paylaşıyoruz aslında ama sen paylaşmayı bırak adamın tüm hakkını silmişsin ortadan. Sanki kendin yapmışsın gibi. Yaptığın şey türkçeleştirmek. Özel bir şey mi ekledin? Kendin mi yazdın bu uygulamayı?

Apktool ile decompile edip 20 satır cümleyi türkçeye çevirip, her yerine kaan, kaan acar, by kaan yazıp recompile etmişsin.
Cok mantikli

• Beğen
Tepkiler: soldierman
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi

Paket isminiyle uygulma ismini toplayamadigi icin degistirmek zorunda kaldim yoksa degistirmezdim.

Sucrofe

Sucrofe

Üye

Son düzenleme:
TRSweet

TRSweet

Üye
    Konu Sahibi
Heralde tema var yada varsa tema kaldirip deneyebilirmisin ?

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Temayla alakası olduğunu sanmıyorum.

Üst Alt