8 senedir aynı telefonu kullanıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
kardeş sim kart yuvasını bozmayı dene simi görmesin normalde tamir ettirile biliyor ancak sen uğraş biraz belki baban pes eder :)

Metin137

Metin137

Üye
çözümü buldum galiba git bir tane japon yapıştırıcısı al yani en etkili yapıştırıcı sonra telin içine bir kaç tane damlat bu iş burda biter:)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
çözümü buldum galiba git bir tane japon yapıştırıcısı al yani en etkili yapıştırıcı sonra telin içine bir kaç tane damlat bu iş burda biter:)

hocam tamirde anlasılır o gecen suyun ıcıne atmırtım oyle bozulmustu sımdı napsam :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Tuvalete at üstüne isini gör sonra babani cagir tuvalete düştü alda tamire goturelim de

• Beğen
Tepkiler: ka_za
mcnpl4

mcnpl4

Üye
tamirciyle anlasmayi dene:D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence tubitak a gönder,onlar bozmanın bir yolunu belki bulabilirler:)

FATIH_1996_37

Üye
Teli pencereden at elimden düştü dersin :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Ben en iyi suya atayım gecende oyle bozulmustu :)

manyaq28

manyaq28

Üye
hocam başlığı okuyunca kuzenim aklıma geldi telefonu ısırmıştı amcam yenisini alsın diye :d:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Baban ne işle meşgul? Birde burada sana akıl veren arkadaşların hepsini kınıyorum.
Böyle fesatlık için aklınızı kullanacağınıza , az hayırlı işler için kullansanız Aya uzay mekiği gönderirdik.

Konu sahibi arkadaşım elindeki telefon ile yetin ve başkalarına bakıp ÖZENME. Baban zamanı gelince zaten sana daha güzel ve uygun bir telefon alır.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Baban ne işle meşgul? Birde burada sana akıl veren arkadaşların hepsini kınıyorum.
Böyle fesatlık için aklınızı kullanacağınıza , az hayırlı işler için kullansanız Aya uzay mekiği gönderirdik.

Konu sahibi arkadaşım elindeki telefon ile yetin ve başkalarına bakıp ÖZENME. Baban zamanı gelince zaten sana daha güzel ve uygun bir telefon alır.

o zor iste

tapatalk

tapatalk

Üye
la ben annemi kafaya alıyom o da babamı kandırıyo oluyo bitiyo yani

demir2415

Üye
Telefonun arkasini sök. Anakartinin devrelerini çakmakla yak. Calismayacak hale gelir telefon.

Baban ne oldu diye sorarsa telefon sarja takiliyken pat diye ses geldi hemen cektim ama acilmiyor dersin. Telefoncuya goturdugunuzde de telefonun fiyati kadar para cikartir sana. baban da yenisini alir :oke:
birde aynı telefondan alır gelirse o zaman süpriz olur ;)

IVI-Elia

Üye
Telefonu denize göle veya havuza filan at.Arkadaşlar telefon elimdeyken çarptı dersin.Ama deniz olursa daha iyi olur tuzlu su.Tabii biraz bekle denizde...

hükümdağı

hükümdağı

Üye
Hacı at kurtul sende rahat edersin babanda :)

tapatalk

tapatalk

Üye
direk çöpe atip calindi desen?

Matthe

Matthe

Üye
Ya abi git başka bi telefoncuya sat 20-30 lira artık ne verirse, o paraya karnını doyur, sonra git babana çaldırdım falan diye uydur bişeyler :ehe

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Telefonun arkasini sök. Anakartinin devrelerini çakmakla yak. Calismayacak hale gelir telefon.

Baban ne oldu diye sorarsa telefon sarja takiliyken pat diye ses geldi hemen cektim ama acilmiyor dersin. Telefoncuya goturdugunuzde de telefonun fiyati kadar para cikartir sana. baban da yenisini alir :oke:

kardeş işi çözmüşsün helal olsun :)

Üst Alt