8 senedir aynı telefonu kullanıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Önce telefonun olduğu için şükret....

Sonra git 2 lt soğuk su iç

Cebi küçük birşey giy

Sonra tuvalete gir ve çömel

Cebinden kayıp gitsin.Aldırma bi güzel ihtiyacını gider.

Zonra baba ben kullanmam bunu de

MaxipmaN

Üye
ya 30tl yapılmışta zaten ikinci eli 30tl etmez 8 yıllık telefonun :zuhaha:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
beyler tamam şükrediyoruzda ama alacak durumumuz var ama su lanet nokia sanki tastan yapılma 1 saat suda bekletip derin dondurucuya koydum hala clısıyor :D icini acamıyorum vıdalar dnmuyor

MaxipmaN

Üye
derslerin düşükse belki ondan almıyodur

Muhammet DEDE

Muhammet DEDE

Üye
ahh ahh babamda az çektirmemişti bana 6 sene boyunca sony ericsson z550i kullanmıştım 6230i ayarı birşeydi aşağı yukarı oda. en son sinirlendiğimde kırmıştım. kapaklı zaten 2 ye ayırmıştım :D sorduğunda ise temizlikçi nin küçük çocuğu ben uyurken odama girmiş kırmış demiştim.. neyseki sonra kendine galaxy note aldı insafa geldi eski telefonunu Nokia n97 yi verdi.. lüks olmasa bile adam gibi telefonum oldu :D

mr.bell

Üye
Elektrik ver bataryanının bağlandığı yerden ama dikkat et kendinde çarpılma , en olmadı kola içerken bardağa düşür ve içerken düştü de.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
ahh ahh babamda az çektirmemişti bana 6 sene boyunca sony ericsson z550i kullanmıştım 6230i ayarı birşeydi aşağı yukarı oda. en son sinirlendiğimde kırmıştım. kapaklı zaten 2 ye ayırmıştım :D sorduğunda ise temizlikçi nin küçük çocuğu ben uyurken odama girmiş kırmış demiştim.. neyseki sonra kendine galaxy note aldı insafa geldi eski telefonunu Nokia n97 yi verdi.. lüks olmasa bile adam gibi telefonum oldu :D

telefon zaten kötü durumda bi defa bozuldu telefon acılmıyordu 30 lira tuttu aynı yine acılmasa bu sefer yaptırmaz :D

- - - Eklendi - - -

Elektrik ver bataryanının bağlandığı yerden ama dikkat et kendinde çarpılma , en olmadı kola içerken bardağa düşür ve içerken düştü de.

bardaga nasil dusecek allah askına o nasıl bı dıkkatsızlıktır :D

- - - Eklendi - - -

yukarı

..maHsun..

Üye
8 sene vay be benim n8 daha 1 yıl Olmadı acaip sıkıldım Cepten Telefon bozma işine gelince şarj yerinden enjektörle 3mm coca cola enjekte et 2 saat bekle ve kurutma makinesi ile iyice kurut ve aç açılmazsa bozulmuştur :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
8 sene vay be benim n8 daha 1 yıl Olmadı acaip sıkıldım Cepten Telefon bozma işine gelince şarj yerinden enjektörle 3mm coca cola enjekte et 2 saat bekle ve kurutma makinesi ile iyice kurut ve aç açılmazsa bozulmuştur :)

hocam her sıvıyı denedim ise yaramıyor :D

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
eğer suyla filan teli bozamadıysan ben dahaa ne diyimki sana, iç:oke:ini aç kır sonra tekrar güzelce birleştir eski haline getir babana göster tel açılmıyo de işe yaraması lazım bunun

Metin137

Metin137

Üye
bence bozmayı boşver babana bunu satıp akıllı telefon almak istiyorum de en iyisi

badmus

badmus

Üye
kac defa dedim alo desin yeter diyor
TELEFONUN İÇİ AÇILMIYOR

Kardesim telefonun ici acilmiyorsa sende disaridab yuksek voltaj vereceksin telefona :oke:

Carsidan bi tane kendi telefonuna olan ucuz sarj aleti bir tane de senin telefonunun sar aletinin voltajindan ve amperinden yuksek olan sarj aleti alacaksin. Ucuza aldigin kendi telefonunun sarj aletinin telefona girecek olan kismini kesip diger sarj aletinin de ucunu kesip 2sini birbirine siyah bantla bantla. daha sonra telefonu sarja tak :D hayirli olsun :oke:

Dipnot: Ikinci alacagin voltaji ve amperi yuksek olacak sarj aletinin kendi sarj aletinden baya bi yuksek olmasi gerek ki ise yarasin :ehe

---------Ekleme---------

%100 Etkili Cozum Icin ;

Direk Sehir Elektrigini De Baglayabilirsin :oke:

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim telefonun ici acilmiyorsa sende disaridab yuksek voltaj vereceksin telefona :oke:

Carsidan bi tane kendi telefonuna olan ucuz sarj aleti bir tane de senin telefonunun sar aletinin voltajindan ve amperinden yuksek olan sarj aleti alacaksin. Ucuza aldigin kendi telefonunun sarj aletinin telefona girecek olan kismini kesip diger sarj aletinin de ucunu kesip 2sini birbirine siyah bantla bantla. daha sonra telefonu sarja tak :D hayirli olsun :oke:

Dipnot: Ikinci alacagin voltaji ve amperi yuksek olacak sarj aletinin kendi sarj aletinden baya bi yuksek olmasi gerek ki ise yarasin :ehe

---------Ekleme---------

%100 Etkili Cozum Icin ;

Direk Sehir Elektrigini De Baglayabilirsin :oke:

sonra sakata gelmeyelım :D

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Al duvara fırlat, elimden kaydı de.

vegatablo

vegatablo

Üye
ben 5800 la top oynadim kirilmadi onu düsunemiyorum

..maHsun..

Üye
hocam her sıvıyı denedim ise yaramıyor :D

nasıl olur xperia z bile coca colaya dayanamaz öyle ise Nokia telefonlarına su geçirmez desin rahat kullanalım benim n8 bazen yağmurda islanıyor sorun çıkmıyor diyer tüm telefonlarda da böylemi dir acep :)

marist

marist

Üye
hey Maşallah 8 Sene mi :D

Üst Alt