İşte Su Geçirmez Anakart !

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
İşte Su Geçirmez Anakart !

ASRock’ın yeni anakartı su geçirmez olup yeni çıkacak olan Haswell işlemciler ile uyum sorunu olmayacak.

ASRock'ın yeni nesil Intel Haswell İşlemcilerle uyumlu üst seviye anakartları su geçirmez kaplamaya sahip olacak. Purity Sound, HDMI girişi, 802.11ac WiFi, Home Cloud ve Konformal kaplama ile su geçirmezlik özellikleri yeni nesil ASRock anakartların 5 anahtar özelliği olacak. Bu özelliklerden en ilgini tabi ki Konformal kaplamayla su geçirmezlik özelliği.

Bazılarımız böyle bir kaplamanın gerçek kafalarda soru işareti bırakacağı su götürmez bir gerçek ancak overclockçılar için ilginç bir deneyim olabilir. Anakartlar üzerinde su dökmemeye dikkat olabiliriz ama zorlu doğa şartları ve sıvı azot kullanılarak yaplan hız aşırtma testleri için mantıklı bir seçim olabilir.

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

Matthe

Matthe

Üye
Fiyatı hakkında bilgi var mı?

Uhops

Uhops

Üye
Süper haber.ben suyun içinde pc oynamayı çok severim.monitör falanda çıksada okyanusa açılsak:zuhaha:

firmalar çıkaracak bişi bulamayınca bir çok kişi için gereksiz ürün üretmeye başladı.xperia Z de buna dahil satmak için çok farklı yöntemler deneniyor.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bizde zaten anakart yıkamayı çok severiz zaten. Ne gereksiz üretim ya.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Öyle demeyin laptop için çıksa hayat kurtarır.

Samet.25

Gereksiz demeyin arkdaslar laptop icin gerekli kasali pcler icinde benim kasali pc vardi cam kenarindaydi yan kapaklari acikti yagmur yagmis anakarta degil ama powera gelmis power yanmisti anakarta gelse daha buyuk masraf dunya bu hersey oluyo gereksiz degil bence

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
beyler zaten extrem bir donanım günlük kullanıcının bu anakartla işi olmaz.
nitrojen sogutma için çok önemli bir gelişme :oke:

ayrıca ilerletilip notebooklarda kullanılması çok iyi olur :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
beyler zaten extrem bir donanım günlük kullanıcının bu anakartla işi olmaz.
nitrojen sogutma için çok önemli bir gelişme :oke:

ayrıca ilerletilip notebooklarda kullanılması çok iyi olur :)

aynen bi keresinde soda döküldü eski laptopuma anında bataryayı çıkarıp ters çevirdim böyle bi anakartı olsa o kadar paniklemezdim:)

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye

aynen bi keresinde soda döküldü eski laptopuma anında bataryayı çıkarıp ters çevirdim böyle bi anakartı olsa o kadar paniklemezdim:)

o anki durumun çok adrenalin yaşatmıştır :) şekerli bişey dökülünce daha kötü oluyo değlmi?

Uhops

Uhops

Üye

o anki durumun çok adrenalin yaşatmıştır :) şekerli bişey dökülünce daha kötü oluyo değlmi?

bende elmalı gazoz dökmüştüm ters çevirdiydim hemen klavyeye bişi olmadı o günden beri klavyenın etrafi strech film ile sarıp kullanıyorum hemde tozlanmıyor.

Üst Alt