OnePlus 6, 21 Mayıs'ta Duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
OnePlus 6, 21 Mayıs'ta Duyurulabilir


Çin merkezli üretici OnePlus'ın bir sonraki amiral gemisi katili akıllı telefonu OnePlus 6'nın tanıtım tarihini çok kısa bir süre kaldı ancak şirket henüz resmi bir tanıtım tarihi açıklamadı. Bu arada Gsmarena'nın bir haberine göre OnePlus 6 tanıtımının 21 Mayıs tarihinde yapılacak. Gsmarena, bu tarihinin kaynağı açıklamazken, bilginin kendilerine ipucu olarak geldiğini iddia ediyor. Bilgilerin, yeni OnePlus telefonu kullanıma sunulmadan önce denemek üzere seçilen OnePlus sahiplerine, şirketin yeni LAB programı çerçevesinde gönderilen bir e-posta üzerinden ortaya çıktığı belirtiliyor.

LAB programı için kayıtlı bir Gsmarena okuyucusunun, lansman tarihi ile birlikte tüm şartlar ve koşulları içeren bir e-posta aldığı iddia ediliyor. OnePlus 6, gerçekten 21 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacak olursa, bu şirketin son dört yıl içinde yaptığı en erken lansman olacak.

Üst düzey teknik özelliklerinin yenı sıra sahip olacağı yeni cam tasarımın nedeni ile heyecanla beklenen OnePlus 6, Qualcomm Snapdragon 845 yonga setine ve 8GB RAM bellek seçeneğine sahip olacak. Küçük bir çentikle birlikte 6.28 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacak OnePlus 6, Çin merkezli şirketin su geçirmezlik ve kablosuz şarj desteğine sahip ilk akıllı telefon modeli olabilir.
 


Üst Alt