Kafam çok karışık bir bakar mısınız siz olsaydınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

o site çok iğrenç beklediğim gibi değil kimse yahu herkes minik minik yabancılara hayran :D

- - - Eklendi - - -

Kabızım sen süpersin ya :D görmesem bile anlarım bunu yani :D

biliyom bende iğrenç olduğunu :D yarısı fake geri kalanı ergen. Bende can sıkıntısından bakıyom öyle :D linkini at bi :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Fatih topcu yaz çıkar beniim hesabım yok orada :)

codblackops2

codblackops2

Üye
gözlükler pazardan Allah korusun nazardan :kro2: :ehe şaka bir yana tam mankenmişsin yahu Allah nazardan saklasin :)

burakkk97

Üye
Biraktin diyelim sonra liseyi aciktan okuyacaksin ve CV'inde acik lise yazacak, bosver aileni de dinle gitme bence :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
gözlükler pazardan Allah korusun nazardan :kro2: :ehe şaka bir yana tam mankenmişsin yahu Allah nazardan saklasin :)
Eyvallah kardeşim senin kadar değiliz yahu seninle son telefon konuşmamız yeter :ehe

- - - Eklendi - - -

biliyom bende iğrenç olduğunu :D yarısı fake geri kalanı ergen. Bende can sıkıntısından bakıyom öyle :D linkini at bi :D
Hesabın yok kardeşim :) ismimi yaz bayağı bir sayfa vardı :)

- - - Eklendi - - -

tipsiz görmesek inancaz :D
Kardeşim alıntıyı kaldırır mısın :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Eyvallah kardeşim senin kadar değiliz yahu seninle son telefon konuşmamız yeter :ehe

- - - Eklendi - - -

Hesabın yok kardeşim :) ismimi yaz bayağı bir sayfa vardı :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim alıntıyı kaldırır mısın :)

tamam :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Biraktin diyelim sonra liseyi aciktan okuyacaksin ve CV'inde acik lise yazacak, bosver aileni de dinle gitme bence :)
Ben de öyle düşünüyorum şimdi ve sizin söyledikleriniz iyice karar vermemde yardımcı oldu çok sağolun :) bu lise için de o kadar boşuna çalışmış olmak istemiyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
kaldırdım :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
QUOTE=MasteLaa;6083816]

[/QUOTE]

:zzz:[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

• Beğen
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
hesabını kapatmışsın da bissürü fan hesabı açılmış senin adına :D

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
hesabını kapatmışsın da bissürü fan hesabı açılmış senin adına :D
onları hiç sorma onlar yüzünden fotoğraflar hep bir yerde kalıyor :(

- - - Eklendi - - -

Alıntınin da içine ettik :alkis :D[/B]
[/QUOTE]

Eliine sağlık :ehe yalnız benim net sürekli gidiyor cevap veremezsem kusuruma bakmayın güzel insanlar :(

- - - Eklendi - - -

Eyvallah İzmirLee m :D[/SIZE][/COLOR][/FONT]

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Okulun senin için her zaman daha garantilidir sonra pişman olabilirsin bence okuluna devam etmelisin bunlar daha birşey değil hacı abi :ok2:

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
tamam fatih alıntıyi keselim iyice sarpa sarmadan :d: sorun değil elbet gelir netin :islik

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Okulun senin için her zaman daha garantilidir sonra pişman olabilirsin bence okuluna devam etmelisin bunlar daha birşey değil hacı abi :ok2:
Çok haklısın abim eyvallah değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
x-scarface

x-scarface

Üye
Hani yav resim kaldırdınız mı hemen :züü:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt