Kafam çok karışık bir bakar mısınız siz olsaydınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kafam çok karışık bir bakar mısınız siz olsaydınız ???
Beni bu sitede az çok tanıyan bilir kişiliğimi ve onlara duyduğum sevgiyi :) Karar verme konusunda çok zorlanmayan bir insanım ancak şu son 2 haftada geleceğimi etkileyecek belki de olaylar yaşadım..Şöyle anlatayım :

Bir öğretmenimin benden gizli görüşmeleri olmuş benim hakkımda ajanslar ile ve bana 2 hafta önce söyledi bunu .. Adana'dan geldiler görüşmek için konuştuk adamlar ile teklif sundular bana..Bildiğimiz bir firma yani hepimizin belki de marka olarak giydiği bir kıyafet markası diyeyim isim vermeden..Benim burada manken olmam isteniyor yani istediler..Mağazaların içine fotoğrafımı çekip koyacaklarmış büyük şehirlerde..Olay şu ki benim yaşım nedeni ile 1.5 sene anlaşma sağlanabiliyor yani 1.5 seneden sonra ilişki kesiliyor..

Bu teklifi de kabul edersem okul hayatım büyük çoğunluk ile bitecek dediler bitmek derken uzak kalmak anlamında ve maraş da da pek durmayacakmışım..

Anlayacağınız riskli bir iş gibi geliyor 2 haftadır şehir şehir geziyorum anlaşma için en son geldim kafam darmadağın..

Ben yıllardır derslerime çok önem verip iyi bir lise kazanıp lisede de yolun sonuna çok çalışarak gelmişken bu teklifi kabul etsem mi etmesem mi ?

Benim fikrim kabul etmemem yönünde nedeni ise okul riski ve ailemin pek sıcak bakmaması..

Türe

Türe

Üye
Çok zor kardo iyi düşün :bilmm

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
Ama şöyle düşün çoğu kişi o markaya manken olduktan sonra ya diziye girdi ya da mankenlige baska yerde devam etti

sincarezindan

sincarezindan

Üye
ne kadar alacaksın ona göre :)

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Behlüle ardaya rakip olursun :yuru

• Beğen
Tepkiler: Dede
codblackops2

codblackops2

Üye
okul hayatını bu denli etkileyecekse tabii ki kabul etme :good: 1.5 sene sonra deyim yerindeyse sap gibi kalacaksın :) kabul etme derim dezavantajı , avantajından fazla

- - - Eklendi - - -

Ama şöyle düşün çoğu kişi o markaya manken olduktan sonra ya diziye girdi ya da mankenlige baska yerde devam etti

O da var tabii.ben gayet kesin konuştum ama şöyle de bir durum var.senin hayatını etkileyecek bir karar olabilir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Okul hayatını etkileyecekse hiç bulaşma. Bu kadar çabaladıktan sonra okul hayatın bitmesin.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Resmini paylaşsana görelim mankenimizi

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardo haklısın ama onlar gibi olmuyor yani dizi felan yani o adamların zaten ekstra bir isteği var bu işlere ve onlar best of model felan o iş biraz zor olur :) Ama haklısınız galiba okul hayatımda bu kadar ilerlemişken :hmmm ya bu sitenin insanlarını seviyorum :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
aynen Fatih merak ettim seni :)

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kardo haklısın ama onlar gibi olmuyor yani dizi felan yani o adamların zaten ekstra bir isteği var bu işlere ve onlar best of model felan o iş biraz zor olur :) Ama haklısınız galiba okul hayatımda bu kadar ilerlemişken :hmmm ya bu sitenin insanlarını seviyorum :)

hem bakarsın böyle bir fırsat ileride tekrar karşına çıkar üstelik o zaman okul gibi bir engelin olmayabilir :) eğer şimdi böyle teklif geliyorsa ileride de gelme olasılığı çok yüksek :)

codblackops2

codblackops2

Üye
o zaman hiç bulaşma derim , otur dersini çalış :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Merak edilecek bir tipim olsa koyardım fotoğrafımı arkadaşlar :D bir de şu var gözlüklerimin değişmemesi lazımmış bu nasıl iştir :s kararımı verdim sanırım :)

- - - Eklendi - - -

hem bakarsın böyle bir fırsat ileride tekrar karşına çıkar üstelik o zaman okul gibi bir engelin olmayabilir :) eğer şimdi böyle teklif geliyorsa ileride de gelme olasılığı çok yüksek :)
Teklifi getiren milletin tanıması oldu hep twitter yüzünden ask.fm yüzünden elimi kolumu çektim şükür oralardan ama böyle oldu :)

- - - Eklendi - - -

o zaman hiç bulaşma derim , otur dersini çalış :D

İşte Ömer'imin kardeş tavsiyesi :D

TheMadness

TheMadness

Üye
Ben olsam kabul etmezdim

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Bence de reddet kardo :) ileride mesleğini eline alınca caka satarsin bunlara :ehe

• Beğen
codblackops2

codblackops2

Üye
Merak edilecek bir tipim olsa koyardım fotoğrafımı arkadaşlar :D bir de şu var gözlüklerimin değişmemesi lazımmış bu nasıl iştir :s kararımı verdim sanırım :)

- - - Eklendi - - -

Teklifi getiren milletin tanıması oldu hep twitter yüzünden ask.fm yüzünden elimi kolumu çektim şükür oralardan ama böyle oldu :)

- - - Eklendi - - -

İşte Ömer'imin kardeş tavsiyesi :D

:sarıl: :d:

- - - Eklendi - - -

Bence de reddet kardo :) ileride mesleğini eline alınca caka satarsin bunlara :ehe

:ehe

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
İlerde belki de tipimin ne olacağı belli olmuyor kardo senelik evrim geçiriyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

İsterseniz foto koyarım ama hepsi eski foto tipsiz tipsiz :D

• Beğen
sincarezindan

sincarezindan

Üye
koy koy görek bi :)

Üst Alt