MasteLaa
Üye
Kafam çok karışık bir bakar mısınız siz olsaydınız ???
Beni bu sitede az çok tanıyan bilir kişiliğimi ve onlara duyduğum sevgiyi
Karar verme konusunda çok zorlanmayan bir insanım ancak şu son 2 haftada geleceğimi etkileyecek belki de olaylar yaşadım..Şöyle anlatayım :
Bir öğretmenimin benden gizli görüşmeleri olmuş benim hakkımda ajanslar ile ve bana 2 hafta önce söyledi bunu .. Adana'dan geldiler görüşmek için konuştuk adamlar ile teklif sundular bana..Bildiğimiz bir firma yani hepimizin belki de marka olarak giydiği bir kıyafet markası diyeyim isim vermeden..Benim burada manken olmam isteniyor yani istediler..Mağazaların içine fotoğrafımı çekip koyacaklarmış büyük şehirlerde..Olay şu ki benim yaşım nedeni ile 1.5 sene anlaşma sağlanabiliyor yani 1.5 seneden sonra ilişki kesiliyor..
Bu teklifi de kabul edersem okul hayatım büyük çoğunluk ile bitecek dediler bitmek derken uzak kalmak anlamında ve maraş da da pek durmayacakmışım..
Anlayacağınız riskli bir iş gibi geliyor 2 haftadır şehir şehir geziyorum anlaşma için en son geldim kafam darmadağın..
Ben yıllardır derslerime çok önem verip iyi bir lise kazanıp lisede de yolun sonuna çok çalışarak gelmişken bu teklifi kabul etsem mi etmesem mi ?
Benim fikrim kabul etmemem yönünde nedeni ise okul riski ve ailemin pek sıcak bakmaması..
Karar verme konusunda çok zorlanmayan bir insanım ancak şu son 2 haftada geleceğimi etkileyecek belki de olaylar yaşadım..Şöyle anlatayım : Bir öğretmenimin benden gizli görüşmeleri olmuş benim hakkımda ajanslar ile ve bana 2 hafta önce söyledi bunu .. Adana'dan geldiler görüşmek için konuştuk adamlar ile teklif sundular bana..Bildiğimiz bir firma yani hepimizin belki de marka olarak giydiği bir kıyafet markası diyeyim isim vermeden..Benim burada manken olmam isteniyor yani istediler..Mağazaların içine fotoğrafımı çekip koyacaklarmış büyük şehirlerde..Olay şu ki benim yaşım nedeni ile 1.5 sene anlaşma sağlanabiliyor yani 1.5 seneden sonra ilişki kesiliyor..
Bu teklifi de kabul edersem okul hayatım büyük çoğunluk ile bitecek dediler bitmek derken uzak kalmak anlamında ve maraş da da pek durmayacakmışım..
Anlayacağınız riskli bir iş gibi geliyor 2 haftadır şehir şehir geziyorum anlaşma için en son geldim kafam darmadağın..
Ben yıllardır derslerime çok önem verip iyi bir lise kazanıp lisede de yolun sonuna çok çalışarak gelmişken bu teklifi kabul etsem mi etmesem mi ?
Benim fikrim kabul etmemem yönünde nedeni ise okul riski ve ailemin pek sıcak bakmaması..

1.5 sene sonra deyim yerindeyse sap gibi kalacaksın 
ya bu sitenin insanlarını seviyorum 
kararımı verdim sanırım