1STayTRue35
Üye
Rica ederim ne demek bende öğretmen adayıyım öğrencileri iyi bi şekilde yönledirmem gerekir
Çok haklısın abim eyvallah değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim![]()

Rica ederim ne demek bende öğretmen adayıyım öğrencileri iyi bi şekilde yönledirmem gerekir
Çok haklısın abim eyvallah değerli görüşlerin için çok teşekkür ederim![]()

Hedefim büyük olmasa okul hayatımda seçerdim ama şimdi seçmeyeceğim kararımı verdim yani üniversite için iyi bir yer hayalim var onun peşinden koşmak da hedefim olacak inşallah1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin![]()
Dediklerine katılıyorum teşekkür ediyorum düşüncelerin için de 
1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin![]()

Ciddi misiniz
Rica ederim ne demek bende öğretmen adayıyım öğrencileri iyi bi şekilde yönledirmem gerekir![]()
Ne güzel umarım hedefiniz ne ise ulaşırsınız
ben de mühendis olmak istiyorum elektrik ve çok da istiyorum itü yü şimdi daha çok hedefe kitlendim diyebilirim 
Teşekkürler abim her şey için istediğim cevapları aldım çok şükür
Sensei gereken cevabı verdiğine göre dagilabilirsiniz gençler.
Haydar konuya gerekeni yap![]()

Bak merak ettim şimdi![]()

neyi abimBak merak ettim şimdi![]()

Adam erkek çıktı neyini merak ediyon![]()

Adam erkek çıktı neyini merak ediyon![]()

Abim ben sana özelden yollarım bir ara koydum buraya da kaldırdım geriKardeşim seni merak ettim
- - - Eklendi - - -
![]()

İnşallah kardeşim çalışmadıktan sonra yapılamayacak bişey yok yani kendine güven
Ciddi misinizNe güzel umarım hedefiniz ne ise ulaşırsınız
ben de mühendis olmak istiyorum elektrik ve çok da istiyorum itü yü şimdi daha çok hedefe kitlendim diyebilirim
- - - Eklendi - - -
Teşekkürler abim her şey için istediğim cevapları aldım çok şükür![]()

tabii ki abim görseydim daha önce tanışırdım hemen de sanırım daha önce girmiyordunuz yani ben yazın buralardaydımTamam güzel kardeşim senle tanışırız hem![]()

Abim beklentiyi çok yükselttin brad pitt göstersem kurtarmaz diyimAras bence yapma adam fena yakisikli bak pisman olursun![]()
Ki merak edilcekk de bir tipim yok yahu 
tabii ki abim görseydim daha önce tanışırdım hemen de sanırım daha önce girmiyordunuz yani ben yazın buralardaydım![]()

Aras bence yapma adam fena yakisikli bak pisman olursun![]()

O zamanla olur okul hafiflesin cep genel de yardım ederek artar o
Biraz mesaj kasta tuğgeneral konunu açayım![]()

alçakgönüllülük yapma fatih yakışıklısın ışte![]()