Kafam çok karışık bir bakar mısınız siz olsaydınız ???

Sponsorlu Bağlantılar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin :)
Hedefim büyük olmasa okul hayatımda seçerdim ama şimdi seçmeyeceğim kararımı verdim yani üniversite için iyi bir yer hayalim var onun peşinden koşmak da hedefim olacak inşallah :) Dediklerine katılıyorum teşekkür ediyorum düşüncelerin için de :)

KayraBey

KayraBey

Üye
1.5 sene surecek demissin sonra ne olacak? Hem is bitecek hem okul bitecek kalacaksin ortada.. Okulu bitirip ortada kal daha iyi en azindan umudun olur is bulmak icin :)

Sensei gereken cevabı verdiğine göre dagilabilirsiniz gençler.

Haydar konuya gerekeni yap :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim ne demek bende öğretmen adayıyım öğrencileri iyi bi şekilde yönledirmem gerekir :)
Ciddi misiniz :) Ne güzel umarım hedefiniz ne ise ulaşırsınız :) ben de mühendis olmak istiyorum elektrik ve çok da istiyorum itü yü şimdi daha çok hedefe kitlendim diyebilirim :)

- - - Eklendi - - -

Sensei gereken cevabı verdiğine göre dagilabilirsiniz gençler.

Haydar konuya gerekeni yap :)
Teşekkürler abim her şey için istediğim cevapları aldım çok şükür :)

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35 ve Dede
x-scarface

x-scarface

Üye
Bak merak ettim şimdi :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Dede
x-scarface

x-scarface

Üye
Tamam güzel kardeşim senle tanışırız hem :ok2:

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Ciddi misiniz :) Ne güzel umarım hedefiniz ne ise ulaşırsınız :) ben de mühendis olmak istiyorum elektrik ve çok da istiyorum itü yü şimdi daha çok hedefe kitlendim diyebilirim :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler abim her şey için istediğim cevapları aldım çok şükür :)
İnşallah kardeşim çalışmadıktan sonra yapılamayacak bişey yok yani kendine güven :good:

KayraBey

KayraBey

Üye
Aras bence yapma adam fena yakisikli bak pisman olursun :ehe

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve x-scarface
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
codblackops2

codblackops2

Üye
alçakgönüllülük yapma fatih yakışıklısın ışte :dry:

marist

marist

Üye
Bence ikisi arasında seçim yapacaksan okuL hayatını Sec. Zaten OkuLda iyiyim diyorSun iyi oLmasaydın bu bir fırsat diyip yapardın ama dusununce biraz okuL hayatı daha mantıkLı ve kazandıgın zaman devamı surekLi oLur Hayatın KurtuLur. OkuLu bitirip iyi bir yer kazandıktan Sonra eger manken oLcakk kadar karizmaysan teklifLer yine geLebiLir :D

yani okuL :oke:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
KayraBey

KayraBey

Üye
Peki Aras efendi ac bir konu da malı gorelim.bakalim kim daha iyi :ehe

• Beğen
Tepkiler: x-scarface

Üst Alt