Galaxy S4 İlk İzlenimlerim :)

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

16 gb sözde cihaz. Kullanıcıya kalan 8.5 civarında.Çok güzelmiş be bir Allah'ın kuluda tepki vermez bu duruma.

Sahiden ben soracağım o 8 gb alanı nereye yemiş. PC ye win7 kursam o kadar alan tutmaz da ?
Sistem kullanıyor.Touchwiz zımbırtıları falan.

saruman_me

saruman_me

Üye
ben htc one aldığımda kulanıcıya kalan miktar 27.5 gb oda bana fazla fazla yetiyor..

• Beğen
Tepkiler: cyber518
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Ya bi hafıza kartı almak zor değil ayrıca fazlasıyla ucuzlamıs durumda artık hafıza kartları,bu kadar sorun olmamalı hafıza problemi..he adamlar kart desteği sunmasa tamam anlicam da kart desteği var cihazda..telefonun guzelligine ufak problemlerden dolayi golge dusurmemek lazim :)

PriZm

PriZm

Üye
Ya bi hafıza kartı almak zor değil ayrıca fazlasıyla ucuzlamıs durumda artık hafıza kartları,bu kadar sorun olmamalı hafıza problemi..he adamlar kart desteği sunmasa tamam anlicam da kart desteği var cihazda..telefonun guzelligine ufak problemlerden dolayi golge dusurmemek lazim :)

Peki telefonun kendi hafızası dolduğunda uygulamaları nasıl yüklemeyi düşünüyorsun ?

blacktalon

blacktalon

Üye
telefonu o yapmadi sonucta telefonu almis ve yardim amacli konu acmis eger samsungla sorununuz varsa atin elinizdeki telleri ve boykot edin alana yuklenmek fazla kaciyor bence

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Hayırlısı olsun, güle güle kullan kardeşim. :tebessüm:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye

Peki telefonun kendi hafızası dolduğunda uygulamaları nasıl yüklemeyi düşünüyorsun ?

Buda bi sorumu?
Benim telin kendi hafızası 1gb!! :)
Ama 32gb hafıza kartı aldım. şu anda telimde 200 adet uygulama var ve yaklaşık 35si oyun!
Telin kendi hafızasınin kullanıcıya ayrılan bölümü şu an 280mb boş
:D

Kerim.

Kerim.

Üye
bence yeter hafizasi

Türe

Türe

Üye
bence yeter hafizasi

8.5 gb anca cok fazla telefonla ugrasmayanlara yeter. Daha telefon sisecek hafizada gerekli gereksiz seyler dolacak. 3 tane adam gibi hd oyun yuklese hafiza doldu ne anladim ben bundan ?

PriZm

PriZm

Üye
Buda bi sorumu?
Benim telin kendi hafızası 1gb!! :)
Ama 32gb hafıza kartı aldım. şu anda telimde 200 adet uygulama var ve yaklaşık 35si oyun!
Telin kendi hafızası şu an 280mb boş
:D

S4 de telefonu rootlamadığın sürece hafıza kartına oyun&uygulama kuramıyorsun.

Kerim.

Kerim.

Üye

8.5 gb anca cok fazla telefonla ugrasmayanlara yeter. Daha telefon sisecek hafizada gerekli gereksiz seyler dolacak. 3 tane adam gibi hd oyun yuklese hafiza doldu ne anladim ben bundan ?
Telefona cok hd oyun yuklemem ben.dedigin gibi 3-4tane yeter bana.fotograf ve muzikler zaten hafiza kartimda.sorun olmaz benim icin.ama 100lira daha verip 32lik versiyonu daha mantikli tabi:)

Türe

Türe

Üye

Telefona cok hd oyun yuklemem ben.dedigin gibi 3-4tane yeter bana.fotograf ve muzikler zaten hafiza kartimda.sorun olmaz benim icin.ama 100lira daha verip 32lik versiyonu daha mantikli tabi:)

3 4 tane hd rahat doldurur işte :good:

Symbianize

Symbianize

Üye
Aynen ya 8 gb neye harcıyor bu telefon

codblackops2

codblackops2

Üye
benim telefonda 80mb boş C hafızası var (çaktırmayın o kadar zaten) :bud: :D hayırlı olsun s4ün .:)

71fatih

71fatih

Üye
Konu cok dagilmis kanimca en cok merak ettigim ve edilen oyun performansi. Real racing 3,Modern combat 4 bunlari dener ve ve bilgi verirsen cok makbule gecersin kardes.Ayrica Android 4.2 nin getirileri neler,yeni touchwiz bunlarda simdilik merak ettigim konular.

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi

Bırak da onu ben düşüneyim :) Almayabilirsin, zorla kimse kimseye cihaz satmıyor sonuç olarak :) Ben hafızasından da memnunum performansından da :)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum bu arada :) Darısı başınıza :D

u_cosar

u_cosar

Üye
hayırlı olsun

Üst Alt