yani almayayım mı bekleyeyim mi biraz daha? :/
yani almayayım mı bekleyeyim mi biraz daha? :/
ben de önümüzdeki haftalarda lumia 820 almayı düşünüyorum. çoğu kişi donuyor falan diyor ama hafıza kartıyla alakalı sanırım. telefonu almadan önce önereceğiniz şeyler nelerdir? nelere dikkat etmem gerekir? olmazsa olmaz nedir?![]()
onunda mat olmamasına dikkat edin görüntüyü bozuyor çünkü. Benim soyleyebilceklerim bu kadar umarım faydalı olmuştur.bimeks'te 1250 lira şu an. daha uygun bi mağaza var mı bildiğiniz? yoksa haftaya gidip bimeksten alıcam, almışken hafıza kartı da alırım muhtemelen. başka önerebileceğiniz bir şey varsa her tavsiyeye açığım![]()
minimum almam gereken paket kaçlıktır? çok fazla video hastası değilim, bana ana ekranındaki canlı kutucuklar, whatsapp ve face gibi sosyal programlar yeter. paket öneriniz nedir kullan biri olarak?? 
evet araştırdım baya, tüm olumlu özelliklerini biliyorum sadece aklımı kurcalayan donma sorunuydu.
şimdi asıl merak ettiğim soruya gelmek istiyorum!
evde ve iş yerinde wifi olması durumunda, sadece iş-ev arası yol üzeri ve haftasonları dışarıda iken internet pakedi ne kadar harcıyor?minimum almam gereken paket kaçlıktır? çok fazla video hastası değilim, bana ana ekranındaki canlı kutucuklar, whatsapp ve face gibi sosyal programlar yeter. paket öneriniz nedir kullan biri olarak??
![]()

Ben NL920 kullanıyorum daha 350mb'nin üstüne çıkamadım![]()
DizApp var ya, sakın bulaşma ona wlan yokken..bence Avea,vodafone bayilerinden al daha uygun oluyor fiyatı ben vodafone bayisiinden almıştım 2-3 ay önce 1100₺ idibimeks'te 1250 lira şu an. daha uygun bi mağaza var mı bildiğiniz? yoksa haftaya gidip bimeksten alıcam, almışken hafıza kartı da alırım muhtemelen. başka önerebileceğiniz bir şey varsa her tavsiyeye açığım![]()
Vatan'ın %30 indirimini bekle![]()