yeni foursquare uygulaması magazada

Sponsorlu Bağlantılar

bahtiyad

bahtiyad

Üye
cahilliğimi hoş görerek tam anlamıyla uygulamanın içeriği nedir neye yarar açıklarmısınız bilmediğim bi uygulama

- - - Eklendi - - -

google den baktım yakındaki gezilecek yerler hakında bilgiler veriyor güzelmiş deneyelim
Eyüp abi meslektaşım olarak ve maxicepte uygulama hakkında bilgisi olmayanlar için sana torpilli açıklama yapayım :) Cafe ,restorant,semt,mekan farketmez :orada kaç kişi varsa check in yaparak öğrenebiliyorsun(bu major degişiklikte göremiyoruz ki en berbat yönü)..arkadaşlık isteği gönderebiliyorsun :naughty: Arkadaş olduklarının facebook -twitter -email yazdılarsa ulaşabiliyorsun..Bir nevi post modern arkadaşlık programı gibi :aha:Ayrıca mekan hakkında yapılan tarafsız yorumlarla yeme-içme gibi mekanın iyi yada kötü yanlarını öğrenebiliyorsun...Mesela omleti güzel çaylar buz gibi-garsonlar güler yüzlü ama hesap kol gibi gibi :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

PureFood

PureFood

Üye
Eyüp abi meslektaşım olarak ve maxicepte uygulama hakkında bilgisi olmayanlar için sana torpilli açıklama yapayım :) Cafe ,restorant,semt,mekan farketmez :orada kaç kişi varsa check in yaparak öğrenebiliyorsun(bu major degişiklikte göremiyoruz ki en berbat yönü)..arkadaşlık isteği gönderebiliyorsun :naughty: Arkadaş olduklarının facebook -twitter -email yazdılarsa ulaşabiliyorsun..Bir nevi post modern arkadaşlık programı gibi :aha:Ayrıca mekan hakkında yapılan tarafsız yorumlarla yeme-içme gibi mekanın iyi yada kötü yanlarını öğrenebiliyorsun...Mesela omleti güzel çaylar buz gibi-garsonlar güler yüzlü ama hesap kol gibi gibi :)

Hadi yav :D Benim tek yaptığım sadece arkadaş eklemek birde check-in denen naneyi yapmak. Yorumları görmedim hiç :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
açıklamaların için teşekkür ederim hiç kullanmamıştım bu gün deneyeceğim uygulamayı

ali.cooper

Üye
7.8 icin marketten kalkmiş :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yayınlamışlar mıydı? :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Bu uygulama muazzam her şeyiyle, tek eksiği arkadaş etiketleme.. Bu kadar mı görsellik ve kullanışlılık hat safhada olur..

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ÖEY

ÖEY

Üye
Bana hala saçma geliyor uygulamanın mantığı :D Ne bileyim öyle her gittiğin yere ben buradayım diye işaret bırak falan. Bana garip geliyor aynı Instagram uygulamasının saçma geldiği gibi :D Bu arada bilgi çağının zihni sinir hırsızları artık soymaya karar verdikleri evlerin sakinlerini önce izleyip ad soyad öğreniyorlar ve ardından o kişiler sosyal medyada bulup takip etmeye başlıyorlar. Evde olmadıklarını öğrendikleri anda da Allah ne verdiyse artık eve girip götürüyorlar. Bunun birkaç kere yaşandığını duymuştum. Pes artık demiştim. Ama böyle uygulamalar olduğu sürece daha kimbilir neler çıkacak karşımıza.

Üst Alt