yeni foursquare uygulaması magazada

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeni foursquare uygulaması magazada

Nokia'nın MWC2013 kapsamında duyurdugu yeni Foursquare uygulaması şu anda magazada indirilebilir durumda.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, antdn, bahtiyad ve 2 diğerleri

theruhix

Üye
haber için teşekkürler :) düzeltlen yada gelen özellikler ne?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Göze çarpan ilk yenilik Türkçe olması. Diğer gelişmeler konusunda pek yenilik göremedim ;)

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Diğerine göre her bakımdan değişmiş ve muhteşem olmuş :)

hiphop8

Üye
Arkadaşlar yeni falan deniyor her yerde, biliyorum fakat bende Şubat ayından beri bu uygulama var zaten. Hatta mağazadan indirmiştim yani telefonu aldığım sıralarda. Nokia geç duyurmuş bence. :D

korsan638

korsan638

Üye
bunu da 7.8 e yayinlamamişlar..

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bence yeni uygulama değil abi güncelleme olabilir yani benim telefondaki uygulama değişti yeni eklenmedi.Bu arada haber içinde teşekkürler

IVI-Elia

Üye
Uygulama sanırsam baştan kodlandı Nokia yepyeni bir uygulama yapacağız diyordu.Bu o işte

musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
Bu Bir Major Güncelleme Arkadaşlar . Yani kökten bi değişiklik

tgoksen1

Üye
Bu mayıs ayı baya iyi gececek sanırım gençlerrrr :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

bahtiyad

bahtiyad

Üye
bu uygulamanın müdavimi olaraktan 1.si kalabalık olan yerlere göre sıralama cıkmıyor..2. si check in yaptığım yerdeki kişileri göremiyorum.3.arkadaşlarımın sosyal ağları çıkmıyor(foursquare proflinde face-twitter) .... farklı düşünenler

theruhix

Üye
bu uygulamanın müdavimi olaraktan 1.si kalabalık olan yerlere göre sıralama cıkmıyor..2. si check in yaptığım yerdeki kişileri göremiyorum.3.arkadaşlarımın sosyal ağları çıkmıyor(foursquare proflinde face-twitter) .... farklı düşünenler

Bunlar symbiandakindede yoktu fzla eksiklik çekmem herhal :)

nanotex

nanotex

Üye
Doğru söylüyorsun. Bunların eklenmesi gerek. Arkadaş etiketleme de gerekli.

saynesim

saynesim

Üye
Süper bir uygulama ama eksik çok ama geldi ya düzeltmeler yapılır kesinlikle

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cahilliğimi hoş görerek tam anlamıyla uygulamanın içeriği nedir neye yarar açıklarmısınız bilmediğim bi uygulama

- - - Eklendi - - -

googleden baktım yakındaki gezilecek yerler hakında bilgiler veriyor güzelmiş deneyelim

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Daha bunlar başlangıç.Mayıs'tan sonra Windows Phone ciddi hız kazanacak :good:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
PureFood

PureFood

Üye
cahilliğimi hoş görerek tam anlamıyla uygulamanın içeriği nedir neye yarar açıklarmısınız bilmediğim bi uygulama

- - - Eklendi - - -

googleden baktım yakındaki gezilecek yerler hakında bilgiler veriyor güzelmiş deneyelim

Gittiğin yerlerde kendini belli ediyorsun hocam kısaca :D

- - - Eklendi - - -

Bomba haber :naughty:

Üst Alt