Galaxy S4 İlk İzlenimlerim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S4 İlk İzlenimlerim :)
Evet arkadaşlar sonunda Galaxy S4 almış bulunmaktayım :) Kısaca cihazdan bahsetmek istiyorum ;

- Öncelikle cihazı aldığınızda elinize çok iyi oturuyor ve dokunamadığınız yer kalmıyor
- Cihazın ekranı çok başarılı olmuş müthiş bir netlik ve dokunma hassasiyeti var
- Siyah renk olanını aldığımdan dolayı çok hoş bir görüntüsü var, normal düz siyah renk değil üzerinde hafif nokta şeklinde desenler var, kapak da kılcal çizikler olsa bile görünmeyeceği anlamında. S3 'ü beyaz aldığım için arka kapaktaki kılcal çizikler belli oluyordu o yüzden biliyorum :)
- Aşırı derecede hızlı, donma vs herhangi birşey sözkonusu değil ( 2.30 saattir kullanıyorum )
- Bahsetmek istediğim en önemli şey ise kesinlikle fark yaratan bataryası arkadaşlar..Şuanda cihazda birçok program açık, ekran parlaklığı son seviyede ve güç tasarrufu kapalı..kaç saattir elimden düşmedi cihaz aldığımda şarj %50 deydi ve şuanda şarj %40.. ( 2.30 saattir aralıksız kullanıyorum ) Bataryası kesinlikle fark edilir derecede iyileştirilmiş cihazın.
- Ekrandaki hassasiyet ve netlik gerçekten çok güzel, cihazı elinize aldığınızda müthiş bir görsellik var, cihazın köşeleri tam oval gelmiyor kare gibi ama değil :D
- Kamerası son derece güzel, yaklaşık 10 fotoğraf çektim kusursuz.
- Kısacası cihaz gerçekten kusursuz olmuş, sormak istediğiniz olursa memnuniyetle cevaplarım :)

• Beğen
Tepkiler: codblackops2

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Hafıza kartına taşıma gene yok

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ses kalitesi nasıl acaba deneme imkanın oldumu birde gece çekimleri nasıl foto ve video atabilme imkanın varsa atabilirmisin internette nasıl hızlımı şimdilik sorularım bu kadar :ehe

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
ses kalitesi nasıl acaba deneme imkanın oldumu birde gece çekimleri nasıl foto ve video atabilme imkanın varsa atabilirmisin internette nasıl hızlımı şimdilik sorularım bu kadar :ehe

Hızlı derken onu açıklamayı unutmuşum :) İnternet harbiden çok keyifli, hız konusunda asla şüphen olmasın son derece tatmin edici :)
Herşeye güzel diyorum ama hakikatten kusursuz olmuş, ses kalitesi falan ben cihazda en ufak bir kusur bile bulamadım :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

Hızlı derken onu açıklamayı unutmuşum :) İnternet harbiden çok keyifli, hız konusunda asla şüphen olmasın son derece tatmin edici :)
Herşeye güzel diyorum ama hakikatten kusursuz olmuş, ses kalitesi falan ben cihazda en ufak bir kusur bile bulamadım :D
anladım bir tane gece çekim fotosu atabilirmisin kamerasını cidden merak ediyorum :ehe

IVI-Elia

Üye

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan.Fakat şu Samsung yepyeni bir arayuz yapsaydı yeni Touchwiz ile çok daha iyi olurdu.HTC ONE sırf ara yüzünden dolayı beni etkilemişti...

- - - Eklendi - - -

anladım bir tane gece çekim fotosu atabilirmisin kamerasını cidden merak ediyorum :ehe

Gece çekimlerinde lidderin kim olduğunu biliyorsun :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim eyvallah :) Gece çekim fotoğrafı ilerleyen saatlerde eklemeye çalışacağım :)

tapatalk

tapatalk

Üye

acaba gece çekimini ne yapıcan bi insan gece kaç kere fotoğraf çeker ki? paparazzi misin de gece barlar sokağında ünlü peşinde koşucan :D

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87 ve kraldost
Why Always Me

Why Always Me

Üye
    Konu Sahibi
acaba gece çekimini ne yapıcan bi insan gece kaç kere fotoğraf çeker ki? paparazzi misin de gece barlar sokağında ünlü peşinde koşucan :D

Bide o var tabi :D Gece çekim değil de normal de 10 tane çektim harika kamera var :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye

ne alakası var biz arkadaşlarla akşamları dışarı çıkıyoruz bazen foto video felan çekiyoruz gırgır olsun diye o yüzden sordum alırsam işe yarar mı :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
real racing3 yukledinmi?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Samsung cidden süper cihaz yapmış ama arayüz yine kötü. Sırf bu yüzden Sony alcam :D

enterneoll

enterneoll

Üye
şimdi cihazın depolama alanına bak ve şok geçir :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun . Biz daha 5800 dayız :)

Metin137

Metin137

Üye
hayırlısı darısı başımıza inşallah :)

fk555897

fk555897

Üye
Ben pek beğenmedim. Arayüz hep aynı arayüz. Öncelikle arayüzü değiştirmesi lazım.

enterneoll

enterneoll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ultraslan_66 ve ~N.A.W.Y~
Türe

Türe

Üye

Üst Alt