Sevgili dostum bir de şu şekilde dener misin lütfen?Arkadaşlar en sonunda kafayı sıyıracağım. Cihaz Lumia 820 hafıza kartı sandisk 64gb ultra Class ne zıkkımsa... Bugüne kadar sorun yoktu. Dün video çekmiştim bugün izleyeyim dedim bir baktım takılmalar. Bugünden beri deneme videolar çekiyorum kare kare takılma ve atlamalar oluyor. Cihazı sıfırladım kartı sıfırladım. Yok abi yine oluyor. Kartsız tele kaydederek video çekeyim dedim, ilk videolarda takılma oldu sonra sanki biraz daha düzgün gibi. Karttan mıdır sorun acaba. Bu zamana kadar olmadı böyle.
Cidden sıkılmaya başladım artık böyle sorunlar çıktıkça...

[video=youtube;8hTkJ69Jxic]http://www.youtube.com/watch?v=8hTkJ69Jxic&feature=player_embedded[/video]
Nokia Tayland'ın Kırmızı Lumia 920 reklamı![]()

Anlaşılan bu reklamda pek Kırmızı Lumia 920 dikkat çekmiyor
Arda perdeye takılmış ,Gökçen Abi koltuğa nedense![]()
Özgür'ün neye dikkat ettiği belli neyse., ben askılı koltuk, Arda siyah perde, o zaman kesin Ali Kemal abide telefona dikkat etmiştir.
![]()

Yeni farkettim reklamda kız da varmış![]()

Yeni farkettim reklamda kız da varmış![]()
Ali Kemal abide izlemiştir "hmm iyi reklam " deyip geçmiş ilgilenmemiş bile 

Bak Özgür abi kızı farketmemiş bileAli Kemal abide izlemiştir "hmm iyi reklam " deyip geçmiş ilgilenmemiş bile
Ama Gökçen abi ve Arda Lumiayla ilgilenmemiş bile ne geziosunuz siz bu forumda o zaman![]()

Sen reklamı izledin mi ki?![]()

Ben izledim tabiki güzel reklam iyi tanıtmış LM920 yi bence ayrıca kız da çok güzel![]()

bu reklami gordukten sonra taylandli erkekler hakkindaki tum fikirlerim degişti. Yoksa koskoca Nokia Tayland neden boyle şuh bir reklam hazirlama geregi duysun ki![]()

O kadar dikkat etmişsin ki "LM920" reklamına![]()

Bak Özgür abi kızı farketmemiş bileAli Kemal abide izlemiştir "hmm iyi reklam " deyip geçmiş ilgilenmemiş bile
Ama Gökçen abi ve Arda Lumiayla ilgilenmemiş bile ne geziosunuz siz bu forumda o zaman![]()
Ben de öyle dedim
Ya ben size kızla ilgilenmemiştir Ali Kemal Abi dedim

Sevgili dostum bir de şu şekilde dener misin lütfen?
Ayarlar/solaçek>Fotoğraflar+Kamera/Çektiğim res.konum bilgisi ekle çeltiğini kaldır.![]()
Geri dönüşün için teşekkürler, Yüksek sınıf olduktan sonra sd kart hafıza boyutunun pek önemi yok diye biliyorum.Maalesef ustam,
Zaten telefonu formatladıktan sonra ilk yaptığım şey konum bilgisini kapalı tutmak (fotoğraflara ve videolara konum ekleme vs..) ayarlardan baktım yine de ama kapalıydı.
Bana herhalde Sandisk in sorunlusu geldi. Telefona attığım videoları filan izleyebiliyorum veya resimlerde ve müziklerde problem yok. Bir video çekiminde var. Nokia 64 gb a kadar destekler demiş ama demek ki sınıra getirmemek lazım, 32 GB ideal.
Telefonu gerçekten seviyorum ama sırf hafıza kartı olayından dolayı nefret etmeye başladım. Abim e verdiğim Team 32GB class 4 kartı geri alacağım bunu vererek. En azından bir süre onu deneyeceğim, problem çıkarmazsa onunla devam ederim.
Yurtdışı forumlarda da baktım, sadece kişisel tespitim belki doğru belki yanlış ;
16 GB a kadar class 10 olsa da sorun yok ama daha yüksek hafızalarda class sorun olmaya başlıyor...

[video=youtube;CinTBkrVfRw]http://www.youtube.com/watch?v=CinTBkrVfRw&feature=player_embedded[/video]
Nokia'dan yine bir Lumia 920 tanıtım reklamı.
OIS özelliğine vurgu yapılmış.
Tabi içeriğinde Taylandlı kız olmayınca video çok ilgi görmemiş![]()