İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
peki teşekkürler bi sorum daha olacak quick settings uygulamasında ( ) bataryayı başlangıç ekranına sabitlediğimde yüzde olarak göstermiyo ama uygulamanın içinde switches ksmında gözüküyo o şekilde başlangıç ekranında duramaz mı yani ekrana sabitlediğimde de üzerinde yüzde kaç kaldığı yazsın istiyorum :D

• Beğen
Tepkiler: csforever

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

oradaki hesap normal.ama kredi kartı extresi öyle göstermiyor.son 3 oyunu 2şer liradan çekilmiş gösteriyor vede ardından bide 6 lira toplam çekilmiş gösteriyor sanki kdv keser giibi.bi önceki asphalt 2 lira çekimide aynı
Bir ara bende de öyle olmuştu, banka müşteri hizmetlerini arayarak iade istedim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
abi yine 3 tane oyun aldım yine benden 2 katı para kesmiş.ekstreme baktım noluyor dedim.müşteri hizmetleri numarası vermedi site.
bilen varsa bi zahmet.kayacam çünkü

bende de oldu. oyunu satın alırken 11 tl yazıyordu ama ekstrede 20 tl civarı bişey gelmişti. sanırım markette birim yanlış yazıyor. tl yazmasına rağmen dolar veya euro olarak ödeme yapıyoruz. sorun bundan kaynaklanıyor.

- - - Eklendi - - -

facebook olarak telefonda hesabın tanımlı mı? tanımlıysa resim paylaşmada sıkıntı olmuyor. ama video olarak bende paylaşım yapamadım. 2 dakikalık bir videoyu yaklaşık yarım saat kadar bir beklemeyle bile atmadı. üstelik wifi bağlantıda iken. o problemi bende yaşadım. sanırım facebook video olarak paylaşım konusunda sıkıntı yaratıyor telefon için.

nasıl atsın ki? 1 dakikalık video 30-40 mb nerdeyse.

- - - Eklendi - - -

peki teşekkürler bi sorum daha olacak quick settings uygulamasında ( ) bataryayı başlangıç ekranına sabitlediğimde yüzde olarak göstermiyo ama uygulamanın içinde switches ksmında gözüküyo o şekilde başlangıç ekranında duramaz mı yani ekrana sabitlediğimde de üzerinde yüzde kaç kaldığı yazsın istiyorum :D

malesef live tile özellikleri şuan için verimsiz çalışıyor. belki ilerde güncellemelerle düzeltirler.

- - - Eklendi - - -

Bir ara bende de öyle olmuştu, banka müşteri hizmetlerini arayarak iade istedim.

iade ettilermi peki?

- - - Eklendi - - -

arkadaş bende BH-218 bluetooth kulaklık var. symbianla uyumlu çalışıyordu ama lumiada görmüyor. bunu kullanamazmıyız şimdi yani?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Mağazadan battery isimli uygulamayı indirin o işi görür :)

- - - Eklendi - - -

bende de oldu. oyunu satın alırken 11 tl yazıyordu ama ekstrede 20 tl civarı bişey gelmişti. sanırım markette birim yanlış yazıyor. tl yazmasına rağmen dolar veya euro olarak ödeme yapıyoruz. sorun bundan kaynaklanıyor.

- - - Eklendi - - -

nasıl atsın ki? 1 dakikalık video 30-40 mb nerdeyse.

- - - Eklendi - - -

malesef live tile özellikleri şuan için verimsiz çalışıyor. belki ilerde güncellemelerle düzeltirler.

- - - Eklendi - - -

iade ettilermi peki?

- - - Eklendi - - -

arkadaş bende BH-218 bluetooth kulaklık var. symbianla uyumlu çalışıyordu ama lumiada görmüyor. bunu kullanamazmıyız şimdi yani?

Cihaz eşleşmesi yapıp bir deneyin isterseniz. Mantıklı düşününce olması lazım gibi geliyor.

PureFood

PureFood

Üye
Evde iş ciddileşiyor gibi. Babam kendine HTC Desire sv aldığından beri annemde lumia 520 diye tutturuyor :D ille kenarları sivri olacak oval şekilde olmayacak diyor ama. 620'yi ve 820'yi sırf bu yüzden beğenmedi :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Evde iş ciddileşiyor gibi. Babam kendine HTC Desire sv aldığından beri annemde lumia 520 diye tutturuyor :D ille kenarları sivri olacak oval şekilde olmayacak diyor ama. 620'yi ve 820'yi sırf bu yüzden beğenmedi :)

Acaba neden sivri kenarları :) Herhalde babanla kavga ederse kafasına telefonu atıp kafayı yarmak için olmasın sakın:kop2:

YkPkY

YkPkY

Üye
Benden tam iki katı çekiyorlar,küsüratıda yok.ayıp bişey

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmem, konunun ilk sayfasına "Lumia 720 Kullanıcıları" tabelasını astım.
Şu anda altına yazılacak isimleri bekliyor :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: power_24
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
serinaga

serinaga

Üye
Bu arada dikkatinizi çekti mi bilmem, konunun ilk sayfasına "Lumia 720 Kullanıcıları" tabelasını astım.
Şu anda altına yazılacak isimleri bekliyor :kıskıs:

Haydi bakalım tabelanın ilk kahramanı kim olacak ?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Benide Lumia 620 Kullanıcıları arasına ekleyebilir misiniz ? Lumia 620 Yeşil kullanıyorumda

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benide Lumia 620 Kullanıcıları arasına ekleyebilir misiniz ? Lumia 620 Yeşil kullanıyorumda

hayırlı olsun ekledim.

Lumia Kullanıcıları kulübüne adını yazdirmak isteyenler konudan veya pm'den belirtebilirler.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
iade ettilermi peki?
:evet: geri çektiler, banka müşteri temsilcisi ile görüştüğümde şoke olmuştum, aynı uygulama için 5-6 geç çekim yapıldığını söylemişlerdi, isterseniz geri çekelim dediler bende onay verdim. Sadece ilgili bedel kaldı ve microsoft hesabıma baktığımda ödeme kabul edilmiş görünüyordu. :oke:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

Mağazadan battery isimli uygulamayı indirin o işi görür :)

- - - Eklendi - - -

Cihaz eşleşmesi yapıp bir deneyin isterseniz. Mantıklı düşününce olması lazım gibi geliyor.

Bluetooth ayarlarından cihaz arattırdım ama kulaklığı görmüyor.

- - - Eklendi - - -

:evet: geri çektiler, banka müşteri temsilcisi ile görüştüğümde şoke olmuştum, aynı uygulama için 5-6 geç çekim yapıldığını söylemişlerdi, isterseniz geri çekelim dediler bende onay verdim. Sadece ilgili bedel kaldı ve microsoft hesabıma baktığımda ödeme kabul edilmiş görünüyordu. :oke:

benden de 11 liralık oyuna 22 lira mı ne almışlar. 11$'dır diye es geçmiştim. ben kart ödemesini de yaptım. gitti desenize para..

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
benden de 11 liralık oyuna 22 lira mı ne almışlar. 11$'dır diye es geçmiştim. ben kart ödemesini de yaptım. gitti desenize para..
Geçmiş olsun, böyle durumlarda (ingilizcen iyi ise) fatura online destek bölümünden yardım alabilirsin. Mükerrer ödemeler durumunda iadeni buradan isteyebilirsin. Sana tavsiyem uygulama satın aldığında bekleyen provizyonlarını kontrol et, eğer aynı uygulama için birden fazla çekim görünüyorsa müşteri hizmetlerini arayıp diğerlerini iptal ettir.

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar tüm yurt geneli olarak uygulanacak mı bilmiyorum ama Haziran ayı itibariyle İzmir KVK artık Nokia cihazlara servis hizmeti vermeyecekmiş. Anlaşmazlık varmış Nokia'yla KVK arasında. Zaten KVK İzmir şubesinde son aylarda eleman azaltımına gidiliyordu bildiğim kadarıyla ve şu anda teknik servis çalışanı sayısı 3 kişi. Onlardan birinin daha çıkartılması düşünülüyormuş. Bu bilgileri KVK ile iş yapan bir şirketteki tanıdığımdan aldım yani sağlam bilgi. Söylediğim gibi tüm yurt için aynı uygulama söz konusu mu onu henüz öğrenemedim ama İzmir için bu şekilde olacak Haziran ayından itibaren. İzmirlilere duyurulur.

PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar tüm yurt geneli olarak uygulanacak mı bilmiyorum ama Haziran ayı itibariyle İzmir KVK artık Nokia cihazlara servis hizmeti vermeyecekmiş. Anlaşmazlık varmış Nokia'yla KVK arasında. Zaten KVK İzmir şubesinde son aylarda eleman azaltımına gidiliyordu bildiğim kadarıyla ve şu anda teknik servis çalışanı sayısı 3 kişi. Onlardan birinin daha çıkartılması düşünülüyormuş. Bu bilgileri KVK ile iş yapan bir şirketteki tanıdığımdan aldım yani sağlam bilgi. Söylediğim gibi tüm yurt için aynı uygulama söz konusu mu onu henüz öğrenemedim ama İzmir için bu şekilde olacak Haziran ayından itibaren. İzmirlilere duyurulur.

Sadece İzmir olması saçma değil mi. ? :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye

Sadece İzmir olması saçma değil mi. ? :hmmm
Valla bana da saçma geldi. Özellikle arkadaşıma sordum birkaç kere. O da tam bilmiyorum ama İzmir şubesi kesin olarak bırakıyor Nokia cihazlara bakmayı dedi. Yarın gidece sanırım tekrar söyleyecem yurt genelinde durum nedir öğrenmeye çalışsın.

Üst Alt