peti98
Üye
Cm 10.1 i indirdiğimiz arşivde system\app klasörü içindeki apklerin bazilarini stock apkler ile degistirsem(mesela Apollo.apk yerine MusicPlayer.apk'yi koysam) ve daha sonra bu arşivi telefona recovery ile yuklesem her hangi bir sorun ile karşılaşırmıyım acaba?
Music player.apk direk kursan olmuyormu?
Hata verip duruyor bu yontem yanlid mi ki

Ben kendi telimde test etdim ve gayet güzel çalıştı!!
Yani orjinal stok rom sistem uygulamalarını titanium backup ile yedek aldım ve tele yeni Xperia T custom rom kurdum sonra titanium backup ile aldığım yedeklerden istediğim[stok romda olup bu romda olmadık] uygulamanı geri sisteme yükledim!!
Sonuç başarılı
Sende öyle yapabilirsin!
ben yaptım sistem uygulaması olarak kalmasını istiosan Permissionsları
[x][x][]
[x][][]
[x][][] yapmanız gerekmektedir.
zip dosyayı açtıgında system ve meta inf klasörünün oldugu yere data klasörü aç içine bir klasör daha koy app adında bu app klasörünün içine istedigin apk dosyasını koyabilirsin sistem kurulduktan sonra sanki el ile yüklenmiş gibi yüklenecektir apk dosyası bir teşekkür ve begeni yeter pm atabilirsinCm 10.1 i indirdiğimiz arşivde system\app klasörü içindeki apklerin bazilarini stock apkler ile degistirsem(mesela Apollo.apk yerine MusicPlayer.apk'yi koysam) ve daha sonra bu arşivi telefona recovery ile yuklesem her hangi bir sorun ile karşılaşırmıyım acaba?