Uygulama Custom rom dizaynı

Sponsorlu Bağlantılar

peti98

Üye
    Konu Sahibi
Custom rom dizaynı
Cm 10.1 i indirdiğimiz arşivde system\app klasörü içindeki apklerin bazilarini stock apkler ile degistirsem(mesela Apollo.apk yerine MusicPlayer.apk'yi koysam) ve daha sonra bu arşivi telefona recovery ile yuklesem her hangi bir sorun ile karşılaşırmıyım acaba?

peti98

Üye
    Konu Sahibi
Up up

peti98

Üye
    Konu Sahibi
Hic mi anlayan yok be:mad:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Cm 10.1 i indirdiğimiz arşivde system\app klasörü içindeki apklerin bazilarini stock apkler ile degistirsem(mesela Apollo.apk yerine MusicPlayer.apk'yi koysam) ve daha sonra bu arşivi telefona recovery ile yuklesem her hangi bir sorun ile karşılaşırmıyım acaba?

Music player.apk direk kursan olmuyormu?

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Hata verip duruyor bu yontem yanlid mi ki

Ben kendi telimde test etdim ve gayet güzel çalıştı!!
Yani orjinal stok rom sistem uygulamalarını titanium backup ile yedek aldım ve tele yeni Xperia T custom rom kurdum sonra titanium backup ile aldığım yedeklerden istediğim[stok romda olup bu romda olmadık] uygulamanı geri sisteme yükledim!!
Sonuç başarılı :oke:
Sende öyle yapabilirsin!

peti98

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendi telimde test etdim ve gayet güzel çalıştı!!
Yani orjinal stok rom sistem uygulamalarını titanium backup ile yedek aldım ve tele yeni Xperia T custom rom kurdum sonra titanium backup ile aldığım yedeklerden istediğim[stok romda olup bu romda olmadık] uygulamanı geri sisteme yükledim!!
Sonuç başarılı :oke:
Sende öyle yapabilirsin!

Yani apkleri degistirsem sorun cikar mi

kosigin

kosigin

Üye
Sorun cikcani sanmiyorum istersen root explorer ile system/app ye direk at sonra rebot yap yuklenmis olur

peti98

Üye
    Konu Sahibi
Esas soruya cevap verebilirseniz sevinirim:)

peti98

Üye
    Konu Sahibi
hadi ama

mesut568

Üye
Yaptigin seyi senelerdir yapiyorum :) ama apollo.apk silmeden musicplayer.apk dosyasini system/app icine at ve permissions(izinler)
Ayarini rw-r-r olarak ayarla yoksa apk calismaz onerim bynlari yaparken root explorer kullan

maxiplustr

Üye
ben yaptım sistem uygulaması olarak kalmasını istiosan Permissionsları
[x][x][]
[x][][]
[x][][] yapmanız gerekmektedir.

burhankoxp22

Üye
veya :) zip dosyayı açtıgında system ve meta inf klasörünün oldugu yere data klasörü aç içine bir klasör daha koy app adında bu app klasörünün içine istedigin apk dosyasını koyabilirsin sistem kurulduktan sonra sanki el ile yüklenmiş gibi yüklenecektir apk dosyası bir teşekkür ve begeni yeter pm atabilirsin

El Hadimi

El Hadimi

Üye

Orası kolayda onların bide .odex dosyayı var...

mesut568

Üye
Bildigim kadariyla her apk ivin odex gerekmiyor :)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Bu tabiki her apk için geçerli değil mesela Camera. Apk bunun için odex lazım ama başka bir sistem uygulaması apk atarsan durum değişebilir.

peti98

Üye
    Konu Sahibi
Beyler yardimlariniz icin Teşekkürler ama artik stock kullaniyorum en iyisi diye dusunuyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt