turkcelle internete giremiyorum(yardım pls)

Sponsorlu Bağlantılar

gybee

Üye
    Konu Sahibi
turkcelle internete giremiyorum(yardım pls)
ben nokia 6300 kullanıcısyım telefonu alalı 1 ay oldu wap ayarları tamam ama internete girmeye çalıştığımda 'paket veri bağlantısı yok'diye bir yazı geliyor ne yapmalıyım lütfn yardım edin:agla

fats

Üye
Aynısı valla, napacaz ?

lsalihl

lsalihl

Üye
arkadaslar bendede aynı sorun wardı fakat müşteri hizmetlerini aradım sorun cozuldu müşteri hizmetlerini arayın ordan müşteri temsilcisiyle görüsün sizi baaya bekleticek fakat cep telefonundan aradıgında 2 kontor gıdıyo sadece orda ayarları gonderıyo sana sen telı acıp kapıyon sonra oluyo biginize....

• Beğen
Tepkiler: fer02
sonbela

sonbela

Üye
turkcell online işlem merkezinden yeni ayar cekebilirsin yada cep telefonundan wap yazap 2222ye gonder gelen ayarda tlf kapat ac internete baglanmazsa gprs yazıp 2222 gonder ve aynı işlemleri tekrarla internet ayar ceşitlerinden dolayı girmiyor ve 6300 kullanmadıgım için hangi ayar tipini destekliyor bilgim yok malum operatorlerimizde internet ayarları cok cepten internet,bilgisayardan interne,türkcell internet bu sadece turkcel'in internet ayarları:D:D mms hariç:D:D

salih1234

Üye
bendede vodafon var girmiyo bana da yardım edin nolurrrrr:( :( :( :( :( :(

gybee

Üye
    Konu Sahibi
turkcell online işlem merkezinden yeni ayar cekebilirsin yada cep telefonundan wap yazap 2222ye gonder gelen ayarda tlf kapat ac internete baglanmazsa gprs yazıp 2222 gonder ve aynı işlemleri tekrarla internet ayar ceşitlerinden dolayı girmiyor ve 6300 kullanmadıgım için hangi ayar tipini destekliyor bilgim yok malum operatorlerimizde internet ayarları cok cepten internet,bilgisayardan interne,türkcell internet bu sadece turkcel'in internet ayarları:D:D mms hariç:D:D

çok teşekkürler süper ya bi denedim oldu ben wap ayarları tamamdı gprs yoktu da oldu saol

lıselı3022

Üye
bndede wap ayarları yok yaa banada atsanıza wap ayarlarını bnde gprs ayarları tamam üfff bu nebiçim iş yaa isterseniz msn adresim [email protected] atarsınız wap ayarlarını şimdiden sağolun

marakesk

Üye
beyler bende ayarlar olmuyor 70 ayar gurubuna izin verilir ayarlar silindi diyor 2-3 aydır uğraşıyorum bi türlü yapamadım bilen varsa [email protected] söylerseniz memnun olurum şimdiden çok saolun

sweety_boy_43

Üye
beyler bende ayarlar olmuyor 70 ayar gurubuna izin verilir ayarlar silindi diyor 2-3 aydır uğraşıyorum bi türlü yapamadım bilen varsa [email protected] söylerseniz memnun olurum şimdiden çok saolun

bunun sebebı ya hattınızın 90 gunluk suresı gecmıstır yada telefonunuzun wap/gprs ayarları yapılmamıstır.
oncelık olarak 100 yada uzerı kontor yukleyın sonra musterı hızmetlerınden yardım alınız.
yoksa cepten ınternetı kullanamassınız .
ıyı forumlar

ilo53

ilo53

Üye
bendede ayno sorun msn gırerken oluyo 2630 da

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Msn gibi tek ayarla çalışan uygulamalar genelde sorun yaşanır. Telefonun hangi ayarı kullanacağını bilmediği için şartgele bir ayar seçer ve bağlanmayı fener. Şansın varsa doğru ayarı seçer sende uğraşmaysın. Yanlış ayarı seçerse ayarlardan doğru ayarı seçerek deneyebilirsin. Telefonun tam olarak nasıl birşey anlayamadım yani 6600 (symbian)
gibi mi? Yoksa 6300 (java) gibi mi?

Üst Alt