Ben zaten şu anda bıraktı demedim dikkat edersen, Haziran ayında bırakacak dedimBöyle bir karar olsa tüm Türkiye geneli için bilgilendirme yapılır. Ayrıca KVK teknik servis olarak bölgeler için ayrı ayrı karar almaz. Buyrun KVK teknik servis
Onun için şu anda internet sitelerinde Nokia ibaresinin yer alması gayet normal. Diğer söylediğine gelirsek bana da saçma geliyor ama bunu söyleyen arkadaşım kesin ve net konuştu ki hayatta bana yalan söyleyecek kafa bulacak biri de değil. Ama söylediğim gibi yarın KVK ya gidecekti iş için söyleyeceğim işin iç yüzünü iyice sor öğren diye bakalım ne öğrenecek
Ben zaten şu anda bıraktı demedim dikkat edersen, Haziran ayında bırakacak dedimOnun için şu anda internet sitelerinde Nokia ibaresinin yer alması gayet normal. Diğer söylediğine gelirsek bana da saçma geliyor ama bunu söyleyen arkadaşım kesin ve net konuştu ki hayatta bana yalan söyleyecek kafa bulacak biri de değil. Ama söylediğim gibi yarın KVK ya gidecekti iş için söyleyeceğim işin iç yüzünü iyice sor öğren diye bakalım ne öğrenecek
![]()
kusura bakma atlamışım, o zaman senden haber bekliyoruz. 
Sarı Lumia 920 ile aranıza katılmıl bulunmaktadım![]()
Arkadaşlar tüm yurt geneli olarak uygulanacak mı bilmiyorum ama Haziran ayı itibariyle İzmir KVK artık Nokia cihazlara servis hizmeti vermeyecekmiş. Anlaşmazlık varmış Nokia'yla KVK arasında. Zaten KVK İzmir şubesinde son aylarda eleman azaltımına gidiliyordu bildiğim kadarıyla ve şu anda teknik servis çalışanı sayısı 3 kişi. Onlardan birinin daha çıkartılması düşünülüyormuş. Bu bilgileri KVK ile iş yapan bir şirketteki tanıdığımdan aldım yani sağlam bilgi. Söylediğim gibi tüm yurt için aynı uygulama söz konusu mu onu henüz öğrenemedim ama İzmir için bu şekilde olacak Haziran ayından itibaren. İzmirlilere duyurulur.

çok teşekkür ederim bi kaç can sıkıcı durum var ama sarı rengide çok istiyodum onlarıda görmezden gelicem artık![]()
misal
İki adım ilerisinde teleservice var zaten.Eğer doğruysa da pek sorun olacağını zannetmiyorum.
tabi herkesin başına gelmemiş olabilir şans işi...Arkadaşlar en sonunda kafayı sıyıracağım. Cihaz Lumia 820 hafıza kartı sandisk 64gb ultra Class ne zıkkımsa... Bugüne kadar sorun yoktu. Dün video çekmiştim bugün izleyeyim dedim bir baktım takılmalar. Bugünden beri deneme videolar çekiyorum kare kare takılma ve atlamalar oluyor. Cihazı sıfırladım kartı sıfırladım. Yok abi yine oluyor. Kartsız tele kaydederek video çekeyim dedim, ilk videolarda takılma oldu sonra sanki biraz daha düzgün gibi. Karttan mıdır sorun acaba. Bu zamana kadar olmadı böyle.
Cidden sıkılmaya başladım artık böyle sorunlar çıktıkça...
karttan.çin malı olunca kart maalesef.keşke 32lik daha iyi Bi kart alsaydın.aynı sorunu e72mde yaşamıştım çünkü.16gb kart daha yeni çıkmış tı

Mağazada şu an sorun var sanırım arkadaşlar.
Bir şey indirmeye çalıştığınızda Hata kodu: c00cee3b diye bir hata ile karşılaşabilirsiniz.
Sanırım birazdan düzelir.

bana güncellemeler gelmedi, wlan'ı 10 buçukta açtım![]()

Yarım saat geç açmışsın.
10'da başlıyor servis, 10.30 gibi bitiyor
Yarın 9:55'ten itibaren açık olsun.

[video=youtube;8hTkJ69Jxic]http://www.youtube.com/watch?v=8hTkJ69Jxic&feature=player_embedded[/video]
Nokia Tayland'ın Kırmızı Lumia 920 reklamı![]()
Özgür, Reklamda ilgimi çeken tek şey askılı koltuktu.