Voice Shifter Konuşma Sesini Kadın Çocuk Sesine Çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
konuyu gördüğümden beri arıyorum ancak bulamıyorum konuşma esnasında ses değiştiren bir program çok işime yarayabilir bulun şunu ne olursunuz :D

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
konu güncel haala arıyoruz

Haestrk

Haestrk

Üye
Bulan yok mu ? Arkadaslar

KayraBey

KayraBey

Üye

TheMadness

TheMadness

Üye
Konuşmada çeviren lazım.

ugurhan1001

ugurhan1001

Üye

tayfuncuk78

Üye
Link nerde acaba

Buyukuysalvo

Üye
Ovv :)

alper_erkec

Üye
tsk

zibitrix

Üye
Link olu bir saglamini bulamadiniz ha

LeYFeaR

Üye
buyut saglami... indir...

zibitrix

Üye
Arkadasim saglam diosunda konuyu anlamamisin ben seni aradigimda senle konusurken kadin sesi tonunda konusucam veya cocuk veya uzayli senin bu verdigin degistirme sadece aarken oyle bir secenek yok

- - - Eklendi - - -

Sadece ararken sesim kari gibi ciksin verin su programi yahu beyler arkadasi isletcem

- - - Eklendi - - -

Sadece ararken sesim kari gibi ciksin verin su programi yahu beyler arkadasi isletcem

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Arkadasim saglam diosunda konuyu anlamamisin ben seni aradigimda senle konusurken kadin sesi tonunda konusucam veya cocuk veya uzayli senin bu verdigin degistirme sadece aarken oyle bir secenek yok

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bu özellikli uygulamanı Ruslar yapmış ama sadece kendi operatörleri destekliyor!!
Türkiyede işe yaramaz

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Banada lazım birde karşı tarafa müzik dinletmek varmı konuşurken

yavuz_47

Üye
galaksy win android için acilll ses değiştirme programı lazım arkadaşlar iyi günler

kamboz

kamboz

Üye
beyler buyrun link:
Shifter.apk

alveol1

Üye
virüslü

kamboz

kamboz

Üye
Evet virüslüymüş