Voice Shifter Konuşma Sesini Kadın Çocuk Sesine Çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bulamadım :ünlem:

callartt

Üye

ARKADAŞLAR BEN BULDUM FAKAT 1 DAKIKADAN SONRA PARALI. HADI FULL SURUMUNU BULUN :) :) FREEDOM ISE YARAMADI

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Bu programı bana pm atın lütfen :(

Cagri42

Cagri42

Üye

tihame

Üye
bu dosya bozuk yüklenmiyor

FK5896

FK5896

Üye
arkadaş yıl olmuş 2014, hala program ortalarda yok :vur:duvar2:

memo23142314

memo23142314

Üye
arkadaslar yukardaki app bu konun 3 sayfasindan indirdim fakat herkes yuklemediginden yakindigini gordum lucky pacher app kurdum guncelledikten sonra yeniden yapkur. ardindan lisans sorgulayan. secenegive. yeniden yaptigi dosyayi kur dedim kurdu. ilk acinca viruslu gibi. ama kapatip acinca calisti ama fazladan bi efekt yok ama arama esnasinda sesinizi taninmiycak sekilde degistiriyor sanirim 4 tane efekt bitane de normal kullanim modu var app yi kapata miyorsuniz sadece normal efekt secince duz konusma gercekles tiriyor sunuz benden bukadar app yi paylasan arkadasa tesekkur ler NOT cihaz rootluardakadasim paylasim icin tesekkur ederim idirdim lucky pacherle kurdum ve calisiyor

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Apk nerde arkadaşlar

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap

xanax84

xanax84

Üye
Link vereyim. Buradan indirebilirsiniz arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih

kavgala

Üye
Arkadaşlar telefonla konuşurken karşı taraf beni genç kız sansın istiyorum.Arkadaşları işleteceğim.Sesimi bi genç kıza çevirsin telefonla konuşurken.Erkek olduğum kesinlikle anlaşılmasın.Genç kız sansınlar.Bu işi yapabilecek uygulama veya telefon var mı arkadaşlar?Çin malı telefonlar yapıyor falan diyorlardı yapıyorsa hangileri yapabiliyor?Lütfen yardım edin acil yardım
Telefonla konuşurken kız sesine çevirebiliyor mu sesi?

okanbiz

okanbiz

Üye
Ya bu bi dakkada n sonra paralı

kavgala

Üye
yardım lazım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar hiç biri olmuyor gerçekten stres geldi . Yokmu birsey bulan

Anil-D