ah şu kızlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

hizan

hizan

Üye
sanırım arkadaşımız önüne gelen her kıza asılıyor ve kız bunu bildiği için cvb vermiyor.

yada tüm kızlarda olduğu gibi biz kolay lokma değiliz dercesine hemen cvb vermek istemiyor.

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
örnek konuşma değil orijinal fikrini kendin bulmalısın biz sana şunu söyle konuş diyeceğiz sonra? yine susacaksın. Kitap oku, film izle, gündemi mümkün olduğunca takip et gelsin sana muhabbet konuları...

Evet bu konuda çok haklısın ama sosyallik açısından çok iyiyim okuldaki her kızla aşırı samimiyetim var ama sıra hoşlandığım kıza gelince dilim kayboluyor .

- - - Eklendi - - -

sanırım arkadaşımız önüne gelen her kıza asılıyor ve kız bunu bildiği için cvb vermiyor.

yada tüm kızlarda olduğu gibi biz kolay lokma değiliz dercesine hemen cvb vermek istemiyor.

Asılma değil sadece çok samimi olmak sıkıntı doğurdu

man20

man20

Üye

Evet bu konuda çok haklısın ama sosyallik açısından çok iyiyim okuldaki her kızla aşırı samimiyetim var ama sıra hoşlandığım kıza gelince dilim kayboluyor .

- - - Eklendi - - -

Asılma değil sadece çok samimi olmak sıkıntı doğurdu
sen zaten baştan kaybetmişsin tatlım :/ bu arada yaş kaç?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye

işte bu da özgüven eksikliği sayılabilir... Rahat ol içinden geldiği gibi konuş. Kasma kendini. Mesela kız espri mi yaptı. Doğal ol anlamadıysan anlamadım de bu herhangi bir örnek tabi yığınla şey var... Kısacası rahat ol olduğun gibi davran ;) Gerisi gelir...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ohooo en başından fazla samimi olduysan sıkıntı...

Kurfali66

Üye

o zaman senin tek sıkıntın kızlarla samimi olman.

belki kız tipini beğenmiyordur dicem ama o zaman neden bakıp duruo? :hmmm

Çünkü o bir Kezban. Hepimiz gördük lisede. Fazla prim verip üstüne gitme testesteronuna sahip çık üniversite de kendinin de bir birey olduğunu anlayan özel kızlar karşına çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: man20
hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
Çünkü o bir Kezban. Hepimiz gördük lisede. Fazla prim verip üstüne gitme testesteronuna sahip çık üniversite de kendinin de bir birey olduğunu anlayan özel kızlar karşına çıkacaktır.

Ama ben o kızın gülüşüne hastayım :)

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
sena5135

sena5135

Üye
başka birine et sende

x-scarface

x-scarface

Üye