ah şu kızlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
ah şu kızlar :D
kıza bi kez teklif ettim kabul etmedi sürekli bakıyor bakıyorum anlam yükleyip ona yolluyorum ama yok kız bana güvenmiyor tabi güvenmesinin nedeni okuldaki ddikodular ne yapacam ben ? :)

Heroata

Heroata

Üye
Pff aynen

MrTech

MrTech

Üye
Konuş ama samimi şekilde,sınırı fazla geçmedikçe ;)

man20

man20

Üye
benden sana tavsiye kızlar ilgiyi,sevilmeyi, onları güldüren erkekleri çok sever. okul çıkışlarında takıl ona evine götür istemiyorum gelme desede yinede takıl peşine. sürekli gül ki oda gülsün.

• Beğen
Tepkiler: hizan ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hep yanlış adımlardan aceleden kaynaklanıyor bu sorunlar...

- - - Eklendi - - -

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
benden sana tavsiye kızlar ilgiyi,sevilmeyi, onları güldüren erkekleri çok sever. okul çıkışlarında takıl ona evine götür istemiyorum gelme desede yinede takıl peşine. sürekli gül ki oda gülsün.

Yaklaşmıyor bana . Sürekli kaçıyor yaptığı tek şey bakmak .

_RYUK_

_RYUK_

Üye
dedikoduların yalan olduğunu ona göster güvenini kazan

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Başka kızlar denedim olmuyor . Konuşacak bişe bulamıyorum farklı kızlarla. Ama o kız karşımda öyle dursun gülümsesin yeter aşk kokusu :D <3

- - - Eklendi - - -

dedikoduların yalan olduğunu ona göster güvenini kazan

Bitmiyorlar ve her geçen gün kötü olan ben oluyorum potansiyel bi ahlaksızlık kaynağı gibi duruyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
konuşacak bir şey bulamazsan işin zor bir kızla konuşurken öyle işte diye biten bir konuşma oluyorsa ve bir sessizlik oluyorsa kızın gözünde yavaş yavaş düşersin Alev'in de dediği gibi kızlar kendini güldüren, muhabbet ederken kendisini sıkmayanlardan hoşlanır. Özgüveni tam olanlardan hoşlanır. Onunla bakışıp durman da onun senin özgüvenin hakkında fikir verir

- - - Eklendi - - -

sende lazer var mı? hani şu küçük ufak tefek olan şeylerden. Baktığını anladığın zaman lazeri onun gözüne tut.

aslında şahane fikirmiş :D lazer tutarsın sonra öyle bir toparlarsın ki durumu kız bir bakmış konuşuyorsunuz :D

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
    Konu Sahibi
konuşacak bir şey bulamazsan işin zor bir kızla konuşurken öyle işte diye biten bir konuşma oluyorsa ve bir sessizlik oluyorsa kızın gözünde yavaş yavaş düşersin Alev'in de dediği gibi kızlar kendini güldüren, muhabbet ederken kendisini sıkmayanlardan hoşlanır. Özgüveni tam olanlardan hoşlanır. Onunla bakışıp durman da onun senin özgüvenin hakkında fikir verir

- - - Eklendi - - -

aslında şahane fikirmiş :D lazer tutarsın sonra öyle bir toparlarsın ki durumu kız bir bakmış konuşuyorsunuz :D

O öyle ama benim asıl sorunum şu sabır yok bende.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
örnek konuşma değil orijinal fikrini kendin bulmalısın biz sana şunu söyle konuş diyeceğiz sonra? yine susacaksın. Kitap oku, film izle, gündemi mümkün olduğunca takip et gelsin sana muhabbet konuları...

• Beğen
Tepkiler: man20
Takipçi Satın Al

Üst Alt