örnek konuşma değil orijinal fikrini kendin bulmalısın biz sana şunu söyle konuş diyeceğiz sonra? yine susacaksın. Kitap oku, film izle, gündemi mümkün olduğunca takip et gelsin sana muhabbet konuları...
sanırım arkadaşımız önüne gelen her kıza asılıyor ve kız bunu bildiği için cvb vermiyor.
yada tüm kızlarda olduğu gibi biz kolay lokma değiliz dercesine hemen cvb vermek istemiyor.
sen zaten baştan kaybetmişsin tatlım :/ bu arada yaş kaç?
Evet bu konuda çok haklısın ama sosyallik açısından çok iyiyim okuldaki her kızla aşırı samimiyetim var ama sıra hoşlandığım kıza gelince dilim kayboluyor .
- - - Eklendi - - -
Asılma değil sadece çok samimi olmak sıkıntı doğurdu
Evet bu konuda çok haklısın ama sosyallik açısından çok iyiyim okuldaki her kızla aşırı samimiyetim var ama sıra hoşlandığım kıza gelince dilim kayboluyor .
sen zaten baştan kaybetmişsin tatlım :/ bu arada yaş kaç?

ohooo en başından fazla samimi olduysan sıkıntı...
belki kız sende gelecek görmediği içinde pas vermio olabilir. tembel biri misin derslerde?
belki kız sende gelecek görmediği içinde pas vermio olabilir. tembel biri misin derslerde?
o zaman senin tek sıkıntın kızlarla samimi olman.
Derslerim iyi hocalarda çok sever beni.

belki kız tipini beğenmiyordur dicem ama o zaman neden bakıp duruo?![]()
Çünkü o bir Kezban. Hepimiz gördük lisede. Fazla prim verip üstüne gitme testesteronuna sahip çık üniversite de kendinin de bir birey olduğunu anlayan özel kızlar karşına çıkacaktır.

vazgeç bu sevdadan kız seni istemiyor işte. Nese zaten lisenin bitmesine az kalmış. göremiceğin için unutursun yakın bi zamanda.
Ama ben o kızın gülüşüne hastayım![]()
vazgeç bu sevdadan kız seni istemiyor işte. Nese zaten lisenin bitmesine az kalmış. göremiceğin için unutursun yakın bi zamanda.
başka birine et sende
Vazgeçme,ne olursa olsun.Sonra benim gibi pişman olursun görmediğin için.Doğal ol,yeter
Baskasıyla olmuyor cok yapmacık oluyr bnde bnu sevmiyorum
sende lazer var mı? hani şu küçük ufak tefek olan şeylerden. Baktığını anladığın zaman lazeri onun gözüne tut.
Açıklayalım,gel bakem sen şöyle yamacıma
Haydi ataistler bunuda açıklayın.