windows phone için SnapChat uygulaması isteyenler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
windows phone için SnapChat uygulaması isteyenler buraya

Uzun zamandır windows phone platformu icin en cok istenen uygulamalardan birisi de hiç şüphesiz SnapChat uygulamasıdır.

SnapChat uygulamasın geliştirici eki bi bir anket oluşturarak uygulamanın sıradaki hangi sisteme dahil edelicegine karar vermek istemiş.

E bize de onlara bu kararlarında yardımcı olmak yakışır:ehe

Yapmanız gereken sadece aşagıdaki linke tıklayip windows phone secenegini işaretliyerek gecerli bir mail adresi yazip gondermek. Şifre uyelik gibi hic bir giriş yapmanıza gerek yok.

Anket formunu doldurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: nanotex

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim bu tip uygulamalarla çok aram yok ama isteyen arkadaşlar adına ben de oy kullandım.
Umarım yakın zamanda gelir.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aynen bende gönderdim oyumu umarım bize gelir

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu uygulama için daha önce ardacumhur bir konu başlığı açmıştı haberiniz olsun, o başlık halen aktif:oke:

nanotex

nanotex

Üye
Bu uygulama için daha önce ardacumhur bir konu başlığı açmıştı haberiniz olsun, o başlık halen aktif:oke:
Aynen ben de hatırladım şimdi onu. Bu arada uygulama ne işe yarıyor? whatsapp varken kullanılır mı bu? :D

alical33

alical33

Üye
ne işeyaradığınıbile bilmiyorum ama oy kullandım biri sorunca yok demeyelim :)

Tarafsız35

Tarafsız35

Üye
ne işeyaradığınıbile bilmiyorum ama oy kullandım biri sorunca yok demeyelim :)

Süpersin :oke:

Bu arada diğerlerinin Os adının yazılıp da Android yerine Google Nexus yazılması bir tek benim mi dikkatimi çekti !!

alical33

alical33

Üye
tapatalk

tapatalk

Üye
androidde var ki :D Get it on google play

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulama resmi olarak buyuk ihtimalle yakinda yayinlanir. O zamana kadar klonuyla idare etmek isteyenler için:

Üst Alt