Haber Rudy Huyn Windows Phone Için Snapchat Uygulaması Hazırlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rudy Huyn Windows Phone Için Snapchat Uygulaması Hazırlıyor

Aylar önce yapılan resmi duyuruyla Snapchat uygulamasının Windows Phone versiyonu üzerinde çalıştığını açıklayan Snapchat'ten bir ses çıkmamaması üzerine 6tag yapımcısı Rudy Huyn geçtiğimiz ay onları ti'ye alan bir tweet atmıştı.

Bu kadar zamanda kendisinin 6tag gibi bir uygulamayı yaptığını ve isterlerse Snapchat için de istemci bir uygulama yapabileceğini söylemişti. Ve bugün attığı tweetlerle Rudy Huyn Windows Phone için Snapchat uygulaması çalışmalarına başladığını belirtti.

Uygulama logosu konusunda kendisine yardımcı olmak isterseniz aşağıdaki resime tasarladığınız logoyu ekleyip @RudyHuyn twitter hesabından kendisine ulaştırabilirsiniz.

sekajmer

sekajmer

Üye
facebook bekliyordum

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Bende gordum şimdi abi ama uygulama mağazaya düştükten sonra en fazla 4 ayı var. Resmi uygulama mağazaya düşer. Adam ne yapsa çıkıyor orjinali

katil_197

katil_197

Üye
rudy uygulamaları daha iyi ama :D bu adam bide Facebook el atsın :D

turbocore35

turbocore35

Üye
RUDY HUYN VALLA BRAVO BU GENCE YYHA .:D.

PureFood

PureFood

Üye
subway falan da yapsa :D

ademoz05

ademoz05

Üye
diğer klasörüne el atsın elini öpeyim

beats

beats

Üye
6snap olacakmış uygulamanın adı bu adamın 6 takıntısı nedir acaba ? bu da dennis arkadaşın beta uygulaması

Son düzenleme:
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
6snap olacakmış uygulamanın adı bu adamın 6 takıntısı nedir acaba ? bu da dennis arkadaşın beta uygulaması
adamın ilk çıkardığı uygulama twitterda 6 snlik videolar koymamıza izin veren vine programının işini gören "6sec" uygulamasıydı. sonraki tüm uygulamalara da 6 rakamını koydu çünkü kullanıcılarının da hoşuna gitmişti ve bu şekilde bir istek vardı adam da bu şekilde devam ediyor :)

beats

beats

Üye
İlk uygulaması wikipediaydı ilk zamanlar mağazanın en popüler uygulamasıydı hala çok iyi uygulamalarına diyecek yok tabi adam vine ve instagramın gelmesinde lokomotif oldu adeta

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben 6 takıntısı olarak ilk çıkan programı demek istedim :)

• Beğen
Tepkiler: beats