İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
Artık evde Android vs WP8 kapışması var. Gerçi adil değil ama :) HTC Desire SV. Çift hatlı diye almışlar bizimkiler. 768 MB RAM, Adreno 203, 8 MP kamera(ne yazık ki 480p video kaydı var 720p değil) gibi ozellikler var. Android 4,0,4 var. Akıcı cihaz, ram kullanımı 500 mb :o

ama yine de wp8 kadar rahat değil.. :)

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Yarın bende ya Beyaz yada (inş ) SARI Lumia 920 yle aranıza katılıyorum :):):)

Toros542

Toros542

Üye
Dün telefonu sıfırladım.telefon L820 sizlere sorum cihaz ayarlarındaki kapasite kontrolü görünmüyor.ayrıca bazı ayar güncellemeleri gelmedi.halbuki daha önce de sıfırlamıştım.bir kaç saat içinde güncellemeler arka arkaya gelmişti.bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

ardacumhur

ardacumhur

Üye

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun hoş geldiniz :)

Dün telefonu sıfırladım.telefon L820 sizlere sorum cihaz ayarlarındaki kapasite kontrolü görünmüyor.ayrıca bazı ayar güncellemeleri gelmedi.halbuki daha önce de sıfırlamıştım.bir kaç saat içinde güncellemeler arka arkaya gelmişti.bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

şebeke bağlantısı ile ilgili olabilir mi:hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
İnşallah, Hayırlı olsun.

kardeşim linkteki uygulamayı yükle ve içindeki sistem programlarının güncellemelerini al, kapasite kontrolü akabinde ayarlarda çıkacaktır.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
öncelikle herkese hayırlı akşamlar bu gün lumia 920 aldım telefon 3 5 dakikada bir reset atiyor ve donuyor bu normal mı güncellersem sorun çözülür mü bide pc den güncelleye biliyormüyüz

not telefonu severek aldım eksiklerini biliyordum

YkPkY

YkPkY

Üye
öncelikle herkese hayırlı akşamlar bu gün lumia 920 aldım telefon 3 5 dakikada bir reset atiyor ve donuyor bu normal mı güncellersem sorun çözülür mü bide pc den güncelleye biliyormüyüz

anormal.reset atmadan önce aşırı ısınma varmı arka üst tarafta

kamuraN021

kamuraN021

Üye
nokia yazısında kaliyor evet aşırı ısınma var

15 dakikadır nokia yazısında müdahale etsem mi?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan inşallah, sürekli reset atması ve donması elbette ki normal değil. Bilgisayarda Nokia Software Updater programı ile sadece sistem güncellemelerini alabilirsin, tavsiyem henüz uygulama yüklemediysen cihaza sıfırlama yapman olacaktır.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan inşallah, sürekli reset atması ve donması elbette ki normal değil. Bilgisayarda Nokia Software Updater programı ile sadece sistem güncellemelerini alabilirsin, tavsiyem henüz uygulama yüklemediysen cihaza sıfırlama yapman olacaktır.

saol
daha uygulama yüklemedim açılırsa sıfırlayacağım da açılmiyor

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye

Korkmaya başladım daha almadan :(

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
daha uygulama yüklemedim açılırsa sıfırlayacağım da açılmiyor
Ses kısma, güç tuşu ve kamera tuşlarına aynı anda basarak bekle, ilk titremeden sonra güç tuşandan parmağını kaldır ve 5 sn kadar daha bekle, sonra tuşları bırak.

kamuraN021

kamuraN021

Üye

saol kardeş
sıfırlayacağım da nokia yazısında kalmış

Toros542

Toros542

Üye
İnşallah, Hayırlı olsun.

kardeşim linkteki uygulamayı yükle ve içindeki sistem programlarının güncellemelerini al, kapasite kontrolü akabinde ayarlarda çıkacaktır.

eyvallah kardeş çok teşekkürler.tüm ayarları yaptım.

cr7kaan7

cr7kaan7

Üye
Daha bi kaç günlük cihaz bile bu hata olabiliyor yani :(

Üst Alt