Bende dün itibariyle 620 sahibi oldumbir sorum olacak telefonu aldım bataryayı bitirdim akşamdan sabaha kadar şarjda bıraktım sonra wi-fi ile uygulama yüklediğim güncelleme falan yaptım şarjı 3 saatte %55e indi bu normal mi?

Öncelikle hayırlı olsun
İlk şarjlarda bu tür şeyler normal.
İlk 5 şarjınızı yaparken hep prizden yapmaya özen gösterin ve şarjınız %5 ile %10 arasındayken şarja takın, %100 olana kadar kullanmamaya çalışın,dolduktan 15 dakika sonra şarjda dursun
Bu şekilde yaparsanız pil performansınız zamanla performansını arttıracaktır![]()

şu ana kadar ne donma nede ısınma var teli sıfırladım fabrika ayarlarından ama gerçekten symbian ve android ten sonra işte telefon budurdemek ki şarjın bitmiş.bitince öyle yapıyor umarım başka sorun yoktur.aşırı ısınıp donma gibi
Niye biliyor musun? Çünkü bu telefoncuların paradan başka bildiği hiç bir şey yok. Adam wp için artık Windows mobil bitti diyecek kadar cahil. Lumia=wmobile
![]()
gerçekten yani telefoncularda bi android lafı almış başını gidiyor yani o kadarını biliyorlar
Kesinlikle öyle, tutturmuşlar bi çekirdek, işlemci ve android lafı gidiyorlar. Nokia iki çekirdekliymiş, uygulama yokmuş, destek bitmişmiş bu ne ya. Be adam o donanıma rağmen androidin halen kasılan bir sistem olduğunu neden söylemiyorsun! Çünkü bilmiyor söylediklerini ezberlemişler bozuk plak gibi aynı türküyü soyluyorlar...
yerlerdeyim allah ta seni güldürsünyerlerdeyim allah ta seni güldürsün
Amin, bu arada senin cihazın durumu nasıl? Fark edilir bir değişiklik var mı?
Bana güzel bir hava durumu uygulaması lazım önerileriniz var mı ?

Şunu da söyleyeyim,
iki gündür 4.0.4'lü htc desire sv ile haşır neşirim elimden düşmüyor. telefonu artık elime almak istemiyorum. bu kadar mı zor ve kullanışsız olur bir sistem. yav bir zamanlar nexus 4 diyordum da, neler düşünmüşüm ben öyle. Resmen bunaldım, aradığım her şeyi çok zor buluyorum. Hani kötülemek değil, ama gerçekten de bizim sistem ne kadar da rahatmış.
Ben iki arkadaşıma lumia alın dedim aldılar abi bu ne biçim telefon berbat deyip ikiside s3 ile takas etti biri annemindi s3 şimdi ikiside pişman telefonu geri istiyor
abi lumiaya kurban olayım ben diyor
Ben çok gördüm WP'nin mağazası bizimle aynı olsa biz bittik diyen android'ci ios'cu 
Öncelikle teşekkür ederimBen iki arkadaşıma lumia alın dedim aldılar abi bu ne biçim telefon berbat deyip ikiside s3 ile takas etti biri annemindi s3 şimdi ikiside pişman telefonu geri istiyor
abi lumiaya kurban olayım ben diyor
Ben çok gördüm WP'nin mağazası bizimle aynı olsa biz bittik diyen android'ci ios'cu
![]()
yakında o mağaza da tam rayına oturacak, ufak tefek sistem eksiklikleri de güncellemelerle giderildi mi WP'un önünü tutan olmayacak inşallah.
Ne demek rica ederim, güzel bir anı olmuş bu aradayakında o mağaza da tam rayına oturacak, ufak tefek sistem eksiklikleri de güncellemelerle giderildi mi WP'un önünü tutan olmayacak inşallah.

Sevindimfabrika ayarlarına sıfırladım şu an hiç bir sorun yok

İşini bilinçli yapana sözüm yok abi.telefoncular da ekmek parası derdinde hak vermek lazım. Bugün Nokia Lumia alsan uzun süre sapasaglam arıza yapmadan kullanırsın ama bu telefoncuların işine gelmez. Çünkü sürekli telefon satması lazım. Bir telefonu aldın mi öyle iki üç yıl kullanırsan sen telefoncuya zararsın. Ama 6 ay gecmeden tekrar gidip batarya,kapak,şarj aleti gibi bişeyler alıcagın telefonlar,telefoncuların en sevdigi en iyi telefonlar olur ve herkese onu önerirler.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ücretli olanı satın almana gerek yok, süresi bitince kaldır baştan kur
----
Şunu da söyleyeyim,
iki gündür 4.0.4'lü htc desire sv ile haşır neşirim elimden düşmüyor. telefonu artık elime almak istemiyorum. bu kadar mı zor ve kullanışsız olur bir sistem. yav bir zamanlar nexus 4 diyordum da, neler düşünmüşüm ben öyle. Resmen bunaldım, aradığım her şeyi çok zor buluyorum. Hani kötülemek değil, ama gerçekten de bizim sistem ne kadar da rahatmış.