İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bende dün itibariyle 620 sahibi oldum :) bir sorum olacak telefonu aldım bataryayı bitirdim akşamdan sabaha kadar şarjda bıraktım sonra wi-fi ile uygulama yüklediğim güncelleme falan yaptım şarjı 3 saatte %55e indi bu normal mi?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bende dün itibariyle 620 sahibi oldum :) bir sorum olacak telefonu aldım bataryayı bitirdim akşamdan sabaha kadar şarjda bıraktım sonra wi-fi ile uygulama yüklediğim güncelleme falan yaptım şarjı 3 saatte %55e indi bu normal mi?

Öncelikle hayırlı olsun :)

İlk şarjlarda bu tür şeyler normal.

İlk 5 şarjınızı yaparken hep prizden yapmaya özen gösterin ve şarjınız %5 ile %10 arasındayken şarja takın, %100 olana kadar kullanmamaya çalışın,dolduktan 15 dakika sonra şarjda dursun :)

Bu şekilde yaparsanız pil performansınız zamanla performansını arttıracaktır :good:

flutewoddy

flutewoddy

Üye

Öncelikle hayırlı olsun :)

İlk şarjlarda bu tür şeyler normal.

İlk 5 şarjınızı yaparken hep prizden yapmaya özen gösterin ve şarjınız %5 ile %10 arasındayken şarja takın, %100 olana kadar kullanmamaya çalışın,dolduktan 15 dakika sonra şarjda dursun :)

Bu şekilde yaparsanız pil performansınız zamanla performansını arttıracaktır :good:

teşekkürler :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
demek ki şarjın bitmiş.bitince öyle yapıyor umarım başka sorun yoktur.aşırı ısınıp donma gibi
şu ana kadar ne donma nede ısınma var teli sıfırladım fabrika ayarlarından ama gerçekten symbian ve android ten sonra işte telefon budur

sezrar

sezrar

Üye
benim şarjım 2 günü görmeye başladı son güncellemelerden sonra oyun falanda oynuyorum arada otobüste, bir günü kesin geçiyor. İlk aldığımda çok kötüydü şarj olayı

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
lumia 820 telefonumu satıp xperia ıon aldim gayet mutluyum.lumianın artısı biraz daha stabil.başkada hüneri yok.canım symbıanı harcadı bu nokia düşük donanımlı telefonlarda.yoksa sistem gayet iyiydi windows a 5 çeker .1300 tl ye aldığın telefona 300 tl veriyor telefoncular bazıları almıyor bile.sistem hiç kullanışlı değil.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Niye biliyor musun? Çünkü bu telefoncuların paradan başka bildiği hiç bir şey yok. Adam wp için artık Windows mobil bitti diyecek kadar cahil. Lumia=wmobile :allalla:

:hih:

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
kamuraN021

kamuraN021

Üye
Niye biliyor musun? Çünkü bu telefoncuların paradan başka bildiği hiç bir şey yok. Adam wp için artık Windows mobil bitti diyecek kadar cahil. Lumia=wmobile :allalla:

:hih:

gerçekten yani telefoncularda bi android lafı almış başını gidiyor yani o kadarını biliyorlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
gerçekten yani telefoncularda bi android lafı almış başını gidiyor yani o kadarını biliyorlar

Kesinlikle öyle, tutturmuşlar bi çekirdek, işlemci ve android lafı gidiyorlar. Nokia iki çekirdekliymiş, uygulama yokmuş, destek bitmişmiş bu ne ya. Be adam o donanıma rağmen androidin halen kasılan bir sistem olduğunu neden söylemiyorsun! Çünkü bilmiyorlar ezbere konuşup, bozuk plak gibi aynı türküyü söylüyorlar...

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021
kamuraN021

kamuraN021

Üye

Kesinlikle öyle, tutturmuşlar bi çekirdek, işlemci ve android lafı gidiyorlar. Nokia iki çekirdekliymiş, uygulama yokmuş, destek bitmişmiş bu ne ya. Be adam o donanıma rağmen androidin halen kasılan bir sistem olduğunu neden söylemiyorsun! Çünkü bilmiyor söylediklerini ezberlemişler bozuk plak gibi aynı türküyü soyluyorlar...

:d: yerlerdeyim allah ta seni güldürsün

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefoncular da ekmek parası derdinde hak vermek lazım. Bugün Nokia Lumia alsan uzun süre sapasaglam arıza yapmadan kullanırsın ama bu telefoncuların işine gelmez. Çünkü sürekli telefon satması lazım. Bir telefonu aldın mi öyle iki üç yıl kullanırsan sen telefoncuya zararsın. Ama 6 ay gecmeden tekrar gidip batarya,kapak,şarj aleti gibi bişeyler alıcagın telefonlar,telefoncuların en sevdigi en iyi telefonlar olur ve herkese onu önerirler.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve kamuraN021
yeminli06

yeminli06

Üye
Bana güzel bir hava durumu uygulaması lazım önerileriniz var mı ?

PureFood

PureFood

Üye
Bana güzel bir hava durumu uygulaması lazım önerileriniz var mı ?

Ücretli olanı satın almana gerek yok, süresi bitince kaldır baştan kur :D

----

Şunu da söyleyeyim,
iki gündür 4.0.4'lü htc desire sv ile haşır neşirim elimden düşmüyor. telefonu artık elime almak istemiyorum. bu kadar mı zor ve kullanışsız olur bir sistem. yav bir zamanlar nexus 4 diyordum da, neler düşünmüşüm ben öyle. Resmen bunaldım, aradığım her şeyi çok zor buluyorum. Hani kötülemek değil, ama gerçekten de bizim sistem ne kadar da rahatmış.

yeminli06

yeminli06

Üye

Şunu da söyleyeyim,
iki gündür 4.0.4'lü htc desire sv ile haşır neşirim elimden düşmüyor. telefonu artık elime almak istemiyorum. bu kadar mı zor ve kullanışsız olur bir sistem. yav bir zamanlar nexus 4 diyordum da, neler düşünmüşüm ben öyle. Resmen bunaldım, aradığım her şeyi çok zor buluyorum. Hani kötülemek değil, ama gerçekten de bizim sistem ne kadar da rahatmış.

Öncelikle teşekkür ederim :) Ben iki arkadaşıma lumia alın dedim aldılar abi bu ne biçim telefon berbat deyip ikiside s3 ile takas etti biri annemindi s3 şimdi ikiside pişman telefonu geri istiyor :D abi lumiaya kurban olayım ben diyor :D Ben çok gördüm WP'nin mağazası bizimle aynı olsa biz bittik diyen android'ci ios'cu :)

PureFood

PureFood

Üye
Öncelikle teşekkür ederim :) Ben iki arkadaşıma lumia alın dedim aldılar abi bu ne biçim telefon berbat deyip ikiside s3 ile takas etti biri annemindi s3 şimdi ikiside pişman telefonu geri istiyor :D abi lumiaya kurban olayım ben diyor :D Ben çok gördüm WP'nin mağazası bizimle aynı olsa biz bittik diyen android'ci ios'cu :)

Ne demek rica ederim, güzel bir anı olmuş bu arada :) yakında o mağaza da tam rayına oturacak, ufak tefek sistem eksiklikleri de güncellemelerle giderildi mi WP'un önünü tutan olmayacak inşallah.

yeminli06

yeminli06

Üye

Ne demek rica ederim, güzel bir anı olmuş bu arada :) yakında o mağaza da tam rayına oturacak, ufak tefek sistem eksiklikleri de güncellemelerle giderildi mi WP'un önünü tutan olmayacak inşallah.

Olmayacak inşallah :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
fabrika ayarlarına sıfırladım şu an hiç bir sorun yok
Sevindim :oke:

telefoncular da ekmek parası derdinde hak vermek lazım. Bugün Nokia Lumia alsan uzun süre sapasaglam arıza yapmadan kullanırsın ama bu telefoncuların işine gelmez. Çünkü sürekli telefon satması lazım. Bir telefonu aldın mi öyle iki üç yıl kullanırsan sen telefoncuya zararsın. Ama 6 ay gecmeden tekrar gidip batarya,kapak,şarj aleti gibi bişeyler alıcagın telefonlar,telefoncuların en sevdigi en iyi telefonlar olur ve herkese onu önerirler.
İşini bilinçli yapana sözüm yok abi. :oke:

IVI-Elia

Üye

Ücretli olanı satın almana gerek yok, süresi bitince kaldır baştan kur :D

----

Şunu da söyleyeyim,

Peki weather floe mu yoksa accıweather mı

Üst Alt