mms gönderen varmı lumialarda

Bit ve Byte birer depolama birimidir. Bunların sonuna "/s" ya da İngilizce "per second" anlamına gelen "ps" eklerseniz, hız birimi elde edersiniz.Yani saniyede kaç birimlik depolama değeri aktarıldığını ifade eder. Şimdi işin temeline bakarsak ;
KBps veya KB/s KiloByte per Second, saniyede x KiloByte Kbps , Kb/s, Kbit/s Kilobit per Second, saniyede x Kilobit MBps veya MB/S MegaByte per Second, saniyede x MegaByte Mbps, Mb/s, Mbit/s Megabit per Second, saniyede x Megabit
8 Kbps = 1 KBps olduğunu, dolayısı ile 8 Mbps = 1 MBps olduğunu hatırlatayım ...
Eh, bunları öğrendiğimize göre;
100 MBps, yani 100 MegaByte per Second, saniyede 100 MB dosya transferidir ...
100 Mbps, yani 100 MegaBit per Second ise her 8 bit, 1 Byte olduğundan, küçük bir hesap ile100/8 = 12,5 MBps (MegaBayt per second), yani saniyede 12,5 MegaByte dosya transferi demektir ...
Buna göre LUMIA 920 / 820 HSDPA - 42,2 Mb/s hızına sahip olduğuna göre saniyede 42,2 Megabit, yani 42,2 / 8 = 5,275 MB (MegaBayt),
LUMIA 620 ise HSDPA - 21,1 Mb/s hızına sahip olduğuna göre saniyede 21,1 Megabit, yani 21,1 / 8 = 2,637 MB (MegaBayt) dosya transferi yapılır.
Türkcell abi,
tebrik ederim abim hangi hat.vodafoneden aveaya geçtim halen mms ayarları yok diyor operatörlerimiz
ayarları tanımlayamıyorlar mı?Teşekkürler güzel bilgi,anladım
Türkcell abi,ayarları tanımlayamıyorlar mı?
Anladığınıza sevindim. Kısa bir beyin fırtınası yapalım ...
saniyede 100 MByte dosya transfer edilse idi sadece 10 saniyede 1 GByte olurdu, ki buda en hızlı bildiğimiz fiberde bile yok, 10 saniyede bir film indirebilen var mı ? Ayrıca kotalı olan abenelerin korkulu rüyası olurdu.

benden başka gönderen yok mu? Operatörü arayıp yeniden yapılandırsan
ne tane şimdi bitek senmi mms gönderebiliyorsun.iimiş.
elle tanımlama yapmama rağmen hata veriyor.
yalan dünyada ölümden başkası yalan
Allah iyileriyle karşılaştırsın inşallah.
hoşgeldin biz de seni özledik.ay özlemişim sizi be

hoşgeldin biz de seni özledik.![]()

siz olmadan olmuyor özellikle sen ve bir kaç kişi daha,telefonu kullanamıyorum tam kapasite buraya bakmadan. İyi ki var ya burası oley![]()

Sen de iyi ki varsın ve aramızdasın.
Tekrar hoşgeldin kardeşim![]()

aarkadaşlar bende lumia 820 var çok oyun da oynamıyorum açıkçası ve ekran koruyucusu kullanmak zorundayım.Şimdi bunu satıp 720 alsam ne olur çok mu geride bi cihaz diye düşünüyorum ama değil. bugün bi sony xperia inceledim oda güzel ama çok büyük ve android olması beni kendinden soğuttu. İPhone 5 e hiç değinmiyorum bile çünkü çok gereksiz bir alet o paraya. 720 de ilgimi çeken şey gorilla glass ve 2000 mAh olması aklımı çeliyor. Lumiadan ayrılmak istemiyorum çünkü seviyorum.720 oyun oynamayan bir 820ci için cazip bence siz ne dersiniz.Özellikle bazı arkadaşların yorumları benim için çok önemli onları bekliyorum şu an![]()
)" Ali Kemal, Lumia 720'nin incelemesini yapacaktır.