Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim laptobum ise bunun gibi MSİ780DXR sadece işlemci değişik.Bu laptop seni uçurur.kullanımına göre 10 sene götürecek kalitede laptop. Kolay gelsin.

IT managment
Bu işi yapanlar için genel konuşuyrum ama Bu işin her ne alanı olursa olsun çok iyi bilgisayarlara gerek yok bu işi yapanlar zaten zekasıyla imkanları ne olursa olsun işini yapar...
Bana söylüyorsan grafik ve animasyon içinde kullanıyorum bilenler bilir .Normal iş hayatımdada elbette gerek yok onu bizde biliyoruz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
benim laptobum ise bunun gibi MSİ780DXR sadece işlemci değişik.Bu laptop seni uçurur.kullanımına göre 10 sene götürecek kalitede laptop. Kolay gelsin.
3d grafiklermi ? Hangi Programları Kullanıyorsunuz ?
Poser vucut modelleme için ayrıca cinema4D iç mekan için vrayrender motoru ile.Ayrıca profesyonel olarak AfterEffects ve adobe premiere.
Taha fikir alabilirsin ancak bahsettiğin bütçede bir pcye IT managment olmama rağmen bende yok.Ama tabiki isteyebilirsin burdanda sana yardımcı olunacaktır.Şimdiden hayırlı olsun diyelim![]()

Genel olarak Neleri Tasarlıyorsunuz ? İç mekan tasarımlarımı ?
sait abi o sana kalmış bişey işinizi tam olarak yapıyosanız o kadar yüksek pc ye gerek yok zaten![]()