Pc Tavsiyesi bütçe 5bin tl

Sponsorlu Bağlantılar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Pc Tavsiyesi bütçe 5bin tl
Arkadaşlar 1 yıl sabır edip 5bin tl bütçeyle nasıl bi bilgisayar alabilirim.Özellikleri ne olur değerli yorumlarınızı bekliyorum :D

Uhops

Uhops

Üye
o kadar bütçen varsa monstere falan bak

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
1 yıl sabır et 5000 nakit ile gel o zaman konuşuruz :oke:

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
merak ediyorum ama sistemin ne olacığını önerisi olan yokmu?

hikmet366

hikmet366

Üye
amd al her zaman amd ömür boyu desteklerim intel ölsem almam sanada tavsiye etmem

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Taha fikir alabilirsin ancak bahsettiğin bütçede bir pcye IT managment olmama rağmen bende yok.Ama tabiki isteyebilirsin burdanda sana yardımcı olunacaktır.Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
FlaxLy

FlaxLy

Üye

benim laptobum ise bunun gibi MSİ780DXR sadece işlemci değişik.Bu laptop seni uçurur.kullanımına göre 10 sene götürecek kalitede laptop. Kolay gelsin.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

benim laptobum ise bunun gibi MSİ780DXR sadece işlemci değişik.Bu laptop seni uçurur.kullanımına göre 10 sene götürecek kalitede laptop. Kolay gelsin.

10 yıl çok dediniz. :kop2:

MrExpert

MrExpert

Üye

Bu işi yapanlar için genel konuşuyrum ama Bu işin her ne alanı olursa olsun çok iyi bilgisayarlara gerek yok bu işi yapanlar zaten zekasıyla imkanları ne olursa olsun işini yapar...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilitlenebilir alacağım bilgiler bu bölümden değil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Bu işi yapanlar için genel konuşuyrum ama Bu işin her ne alanı olursa olsun çok iyi bilgisayarlara gerek yok bu işi yapanlar zaten zekasıyla imkanları ne olursa olsun işini yapar...

Bana söylüyorsan grafik ve animasyon içinde kullanıyorum bilenler bilir .Normal iş hayatımdada elbette gerek yok onu bizde biliyoruz.

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
bana böyle bilgisayar lazım ama sadece iş değil yani

MrExpert

MrExpert

Üye

Bana söylüyorsan grafik ve animasyon içinde kullanıyorum bilenler bilir .Normal iş hayatımdada elbette gerek yok onu bizde biliyoruz.

3d grafiklermi ? Hangi Programları Kullanıyorsunuz ?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi

kesinlikle bu olmaz yani laptop 16ram soğutmak kolaymı ben oyun oynuycam ekran kartını şu kadar fan soğutamaz yinede teşekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

3d grafiklermi ? Hangi Programları Kullanıyorsunuz ?

Poser vucut modelleme için ayrıca cinema4D iç mekan için vrayrender motoru ile.Ayrıca profesyonel olarak AfterEffects ve adobe premiere.

achambo

achambo

Üye
masaüstü mü alacan

MrExpert

MrExpert

Üye

Poser vucut modelleme için ayrıca cinema4D iç mekan için vrayrender motoru ile.Ayrıca profesyonel olarak AfterEffects ve adobe premiere.

Genel olarak Neleri Tasarlıyorsunuz ? İç mekan tasarımlarımı ?

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
    Konu Sahibi
Taha fikir alabilirsin ancak bahsettiğin bütçede bir pcye IT managment olmama rağmen bende yok.Ama tabiki isteyebilirsin burdanda sana yardımcı olunacaktır.Şimdiden hayırlı olsun diyelim :)

sait abi o sana kalmış bişey işinizi tam olarak yapıyosanız o kadar yüksek pc ye gerek yok zaten :good:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Genel olarak Neleri Tasarlıyorsunuz ? İç mekan tasarımlarımı ?

3d tasarımları ihtiyac duyduğum Effectler için parçalar tasarlamak için giriş yaptım sonraları müşteriler oluştu çizimlerim daha çok mimari tarzda iç ve dış mekan videolar üzerine

sait abi o sana kalmış bişey işinizi tam olarak yapıyosanız o kadar yüksek pc ye gerek yok zaten :good:

İhtiyaç ve yapacaklarını yaz ozaman arkadaşlar sana gerekli pcyi söylerler.

Takipçi Satın Al

Üst Alt